• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba arkadaşlar bende mart ayının 6 sında trasfer oldum burda yeniyim pek anlayamadım burayı bende bi konu açtım yardımcı olun kızlar konumun adı okuyanlar yardımcı olmak için konuma gelebilir mi rica etsem
Tedavin hayırlı olsun canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️

Kızlar merhaba dün transfer olmuştum doğal olarak rahmi kalınlaştırıp transfer yaptı doktorum önceden de kasıklarım ağrıyordu şu an da ağrı var normal mi sizce sanki adet olacak gibiyim ancak zaten adet tarihim değil fikri olan var mı

Kızlar merhaba dün transfer olmuştum doğal olarak rahmi kalınlaştırıp transfer yaptı doktorum önceden de kasıklarım ağrıyordu şu an da ağrı var normal mi sizce sanki adet olacak gibiyim ancak zaten adet tarihim değil fikri olan var mı
Normal canım kasık ağrısı dinlen uzan ama kan akışı gün de 15 dk yürüyüş yap mutlaka

Bu sefer acaba artacak mı stresin olacak çünkü ☺️
Doğru söylüyorsun stres olmamak için zaten gebelik testi almıyorum :) hani kan bi nebze daha garanti diye acabamı diye bir sorayım diyeyim zaten test günüm cumartesi bişey kalmadı :) beklerim

Kızlar merhaba dün transfer olmuştum doğal olarak rahmi kalınlaştırıp transfer yaptı doktorum önceden de kasıklarım ağrıyordu şu an da ağrı var normal mi sizce sanki adet olacak gibiyim ancak zaten adet tarihim değil fikri olan var m
Benimde bugün 5.günüm. Benimde 2.günden itibaren kasık ağrılarım oldu hele gün kesin dedim adet olucam E EsrSvm beni o kadar rahatlattım olabiliyormuş böyle ağrılar normalmiş ve bugün daha da hafifledi ağrılarım bacağıma vuruyor ve ilaçlardan kaynaklıdır ama acayip bir mide huzursuzluğu mide bulantısı gibi değişik bir his var. Hiç test yapmadım 8.günü bekliyorum hayırlısıyla Rabbim hepimizin kucağını doldursun 🤲

Benimde bugün 5.günüm. Benimde 2.günden itibaren kasık ağrılarım oldu hele gün kesin dedim adet olucam E EsrSvm beni o kadar rahatlattım olabiliyormuş böyle ağrılar normalmiş ve bugün daha da hafifledi ağrılarım bacağıma vuruyor ve ilaçlardan kaynaklıdır ama acayip bir mide huzursuzluğu mide bulantısı gibi değişik bir his var. Hiç test yapmadım 8.günü bekliyorum hayırlısıyla Rabbim hepimizin kucağını doldursun 🤲
Amin canım benim inşallah ❤️ O ağrılar hala devam ediyor bende mesela 4+4 hamileyim azaldı ama mutlaka oluyor gün içerisinde ❤️

Doğru söylüyorsun stres olmamak için zaten gebelik testi almıyorum :) hani kan bi nebze daha garanti diye acabamı diye bir sorayım diyeyim zaten test günüm cumartesi bişey kalmadı :) beklerim
Yaptirma bence ben 10.gun yaptrdim 2 cikti 11 gu yaptirdm 7.45 test gunumu bekleyip kanamam olmasaydi suan benmle brlkte olcakti ilk yaptiridgmda cikmadgnda cok uzuldm ck pismanim hc yaptrma

Yaptirma bence ben 10.gun yaptrdim 2 cikti 11 gu yaptirdm 7.45 test gunumu bekleyip kanamam olmasaydi suan benmle brlkte olcakti ilk yaptiridgmda cikmadgnda cok uzuldm ck pismanim hc yaptrma
10.gününde mi bu kadar az çıktı bana kendi doktorum 5.gün embriyosu olduğu için 10.gün kan testi vermen gerekiyor dedi o zaman bende 10.günden sonra iki günde bir baktırmam lazım galiba

İnsan bu durumda normal olan şeylerden bile. Bir anlam çıkarıyor teşekkür ediyorum 🥰 Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

iğneler den dolayı bence oluyor kuzum.Göbeğe hergün iğne giriyor içi sertleşmiş olabilir. Benim de öyle göbeğin bazı yerlerine zor giriyor bazı yerlerine birden giriyor anlamıyorum
Aynen dediğin gibi, sürekli yapınca bir süre sonra hem acıyor hem sertleşiyor

Back