- 1 Ekim 2021
- 78
- 55
- 27
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.401
17 Şubat canımsat ne zaman canım
Bende dün doktora gittim ultrason ve vajinal muayene sonrası gebeliğe engel bir durum yok dedi ama yine de benim hormon tahlillerimi yeniden yaptırmam gerektiğini eşimin de sperm örneği vermesi gerektiğini söyledi onsan sonra nasıl bir yol izleyeceğiz bakarız dedi ilaç vs vermedi yani 6 aydır istedik olmuyor biraz bıraksam mı akışına yoksa testleri yaptırsam mı biliyorum eşim 1 yıl dolmadan isteniyor doktora gitmeyiCanım klomeni Dr kontrolünde kullandım
Kesinlikle Dr kontrolü disinda kullanilmamasi gereken bir ilaç bence
Bu ay ise sadece yumurta kontrolüne gidiyorum Dr a
Vitamin kullaniyorum
Gynoseed jeli kendim aldım Dr birsey demedi burda okudum
Çok zor Allahım kolaylık versin. Evet eşim askeri personel. O sebepten dolayı bayağı yer ve ev gördük bir iki günde ev toplamak hatta iki günde ev yerleştirmek durumunda kaldığım çok oldu ama alıştım yaniAmin amin.
Bende depremden dolayı evin yarısından fazlasını 1 günde toplamak zorunda kaldık.
Deprem öncesi anlastigimiz nakliye, deprem sonrası gelmedi, taşınmak için asansör bulamadik, depremden dolayı binanın da asansörü çalışmıyordu derken 1 ev sırtımızdan geçti.
3 gün bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.
Çok şükür kazasız belasız taşıdık ama.
Sende maşallah ne kadar çok ev tasimissin. Eşinin gorevi dolayı mı ?
Hayırlısıyla inşallah faydası olur hamile olarak çıkarsın burdan canım Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versinKızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştuoldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz Papatyamaviss trueliving_ T TASUU melisaa93 bebekheyecani Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah hepimizin gönlüne göre olur hayırlısı ileHayırlısıyla inşallah faydası olur hamile olarak çıkarsın burdan canım Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin
İnşallah canım ben belli etmesemde korkuyorum biraz ama hayırlısı neyse o olsunAmin inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah hepimizin gönlüne göre olur hayırlısı ile
Belli olmaz cnmKızlar 1. Dün yaptgım ovulasyon testi 2.bugun sizce yarına falan pik görür müyüm
Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda Hayırlı haberlerini alırsınKızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştuoldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz Papatyamaviss trueliving_ T TASUU melisaa93 bebekheyecani Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
Canım koyulaşmış ancak hala pik değil bu. Diğeri kadar koyu olması gerekiyor. İnan bir anda koyulaşıyor anlamıyorsun. O yüzden sabah ve akşam tets yapmak çok önemli. BEn sabah yapmıştım baya silik negatifti ancak akşam yaptığımda aşırı koyu pik görmüştüm.Kızlar bugün düne göre daha koyulaşmış dimi ovülasyonilk foto dün 2. Bugün
Büyük ihtimal bir güne kadar pik olurKızlar 1. Dün yaptgım ovulasyon testi 2.bugun sizce yarına falan pik görür müyüm
İnsallah yaBüyük ihtimal bir güne kadar pik olur
Rabbim ferahlık versin canım deprem tam yumurtlama dönemine denk geldi benim ki ve hiç değerlendiremedik tabi çok üzgünüm zaten. Bisey söyleyim mi ben ilişkiye girmeye korkuyorum ya yine olursa diye nolcak böyle bilmiyorum sürekli sallanıyoruzKızlar merhaba,psikolojim çok bozuk olduğu için hiç takip falan yapamadım yumurtlama günü dahil 2-3 kere ilişkiye girdik bata 11 gün var kafam buna takılı olmadığı için bu aydan ümitli gibiyim dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim inşallah olurda biraz moral olur sallanmaktan moral kalmıyor
Canım tavsiyem sabah akşam yapmandan yana. Ben sabah negatif görmüştüm ama akşam pik görmüştüm.Kızlar 1. Dün yaptgım ovulasyon testi 2.bugun sizce yarına falan pik görür müyüm
Hoşgeldin canım biz iyiyiz senin için endişelenmiştim iyisin şükür ev iş telaşına girmişsin hayırlı olsun canım inşallah hayatına her anlamda güzellik hayır uğur katar.Canim sen nasılsın, geçmişi okuyamadım.
Tamam canım tesekkür ederim akşam tekrar yaparımCanım tavsiyem sabah akşam yapmandan yana. Ben sabah negatif görmüştüm ama akşam pik görmüştüm.