💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bende dün doktora gittim ultrason ve vajinal muayene sonrası gebeliğe engel bir durum yok dedi ama yine de benim hormon tahlillerimi yeniden yaptırmam gerektiğini eşimin de sperm örneği vermesi gerektiğini söyledi onsan sonra nasıl bir yol izleyeceğiz bakarız dedi ilaç vs vermedi yani 6 aydır istedik olmuyor biraz bıraksam mı akışına yoksa testleri yaptırsam mı biliyorum eşim 1 yıl dolmadan isteniyor doktora gitmeyi

Kızlar 1. Dün yaptgım ovulasyon testi 2.bugun sizce yarına falan pik görür müyüm

Eklentiler

• BAEAECB9-8253-4B30-93D4-5C59EFF04E7D.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 81
Çok zor Allahım kolaylık versin. Evet eşim askeri personel. O sebepten dolayı bayağı yer ve ev gördük bir iki günde ev toplamak hatta iki günde ev yerleştirmek durumunda kaldığım çok oldu ama alıştım yani

Kızlar doktordan çıktım hormonlar adetin üçüncü günü bakılıyor ama biz o zaman gelemedik 10. Gün bugün ama hormonlarda genelde sıkıntı çıkmıyordu o yüzden ona şey yapmadık. Eşinden sperm testi istecez dedi ben de onu yaptırdık iyi çıktı dedim tamam o zaman dedi geriye rahim filmi kalıyor dedi. İlişki oldu mu dedi ah dün olmuştu oldu dedim ilişki olmadan çekilmesi gerekiyor dedi önümüzdeki adet bitiminde çekeriz dedi gebelik olmazsa dedi. Muayene etti yumurtalıklar gayet iyi dedi senin rahim ince bu sebepten olmuyor olabilir dedi Progestan yazdı. Biliyor musunuz ilk gebeliğimde de 15 ay olmamıştı son ay doktor Progestan vermişti onu içtiğim ay gebe kalmıştım tarih tekerrür mü edecek acaba nedense Progestan içince olacağına inanıyorum hayırlısı ile. Bir de bitkisel bir takviye yazdı “art med “ diye. Ona da bakıcaz Papatyamaviss trueliving_ T TASUU melisaa93 bebekheyecani Safransari ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım

Hayırlısıyla inşallah faydası olur hamile olarak çıkarsın burdan canım Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin

Kızlar merhaba,psikolojim çok bozuk olduğu için hiç takip falan yapamadım yumurtlama günü dahil 2-3 kere ilişkiye girdik bata 11 gün var kafam buna takılı olmadığı için bu aydan ümitli gibiyim dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim inşallah olurda biraz moral olur sallanmaktan moral kalmıyor

hanımlar merhaba bir şey sormak istiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim daha tam bir ay olmadı tekrar test yapıyorum iki gündür silik çizgi çıkıyor gibi bakar mısınjz? Bu 1 dakika içinde çıkan çizgi

Eklentiler

• 87401015-E14E-4120-B040-70D32DCB4B8A.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 79
Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda Hayırlı haberlerini alırsın

Kızlar bugün düne göre daha koyulaşmış dimi ovülasyon ilk foto dün 2. Bugün
Canım koyulaşmış ancak hala pik değil bu. Diğeri kadar koyu olması gerekiyor. İnan bir anda koyulaşıyor anlamıyorsun. O yüzden sabah ve akşam tets yapmak çok önemli. BEn sabah yapmıştım baya silik negatifti ancak akşam yaptığımda aşırı koyu pik görmüştüm.

Rabbim ferahlık versin canım deprem tam yumurtlama dönemine denk geldi benim ki ve hiç değerlendiremedik tabi çok üzgünüm zaten. Bisey söyleyim mi ben ilişkiye girmeye korkuyorum ya yine olursa diye nolcak böyle bilmiyorum sürekli sallanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…