💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kizlar 14. Gündeyim. Kasıklarda degisik bir agri var. Yumurtlama agrisi nasil oluyor sizde? Ovulasyon testi yapanlar bilir belki. Eskiden farkinda bile olmazdim bu tür semptomlarin. Sitede takila takila vucudumu dinlemeye basladim galiba
Canım adet, yumurtlama, hamilelik belirtileri neredeyse aynı. Bence hiç dinleme vücudunu ben bu 7 ayda her türlü belirtiyi yaşadım beynim hep oynadı benle yumurtlamadan adet oluncaya kadar sürekli belirtiler çıkarttım kendimce. Kasıklarda batma,adet olma hissi, göğüslerde şişlik, ishal veya kabızlık, sağlı sollu yumurtalıklarda ağrı neler neler

Kızlar benim adet dökülmeden bitti gibi birşey oldu ya kahverengi başladı 2-3 gün devam etti yarım gün de kanama oldu bitti suan sadece peçeteye geliyor adet söktürücü mü istesem doktordan

Cnm yumoşlar 17-18 mm ise neden 4 gun sonra iğne vurul dedı. Geç değil mi

bebekheyecani beylikdüzünde oturuyor
Ondan bılgı alabılırsın

Günaydıın buda bugün ki testim

Eklentiler

• CFD1F357-6FB6-4A95-8748-25EF0DF34E7B.jpeg
    84,7 KB · Görüntüleme: 69
  • D6248B51-4730-4B52-A4B7-2402B5581116.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 64
2 tane fazladan testim vardı 2 gündür oyalanıyorum öyle daha 8 gün var canım testte hele kaset testte çıkması zor
Boşa verme canım yaa lazım olur bende erken yumurtluyor gibi hissediyorum belirtiler felan onu araştırıyorum kimyasaldan sonra erken yumurtlama olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…