💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kizlar ovus testim 19 gun yine silik yine silik iyice siliklesmis ama pik mis bilmem hafif koyulukmus hic goremedim test kalmadi son birtane kaldi yarin bakalim adet olirsam eger martta zaten doktore gidip sorcam kafam karisyor yumurtam catlamiyormu yani demek .hayirlisi hakkimizda bn sirf ne zaman pik oluyor diye merakimdam aldm zaten .sanki hep pik goruldgnde hamilemi kaliniyor Rabbim nasip etmedikce pik olanda hamile kalamiyor hic birseyi olmayanda hersey Rabbimin izniyle insaAllah.hep merak ediyrdm acaba bnm yumurta nemzn catliyr denemek icin ama.iyice sinirlerimi bozdu

Günaydıın buda bugün ki testim
Benim geçtiğimiz aylarda yaşadığımı yaşıyorsun. Reglime tam on beş gün varken önce silik sonra pembe çizgi çıktı iki ayrı testte sonra hep negatif.. Hep diyorum psikolojimiz öyle adete ediyor ki kendini hamililiğe testlerde bile hormonlar çıkıyor

Gözüküyor evet ama şu var kimyasal gebelikte hormonlar hemen düze düşmüyor belki o yüzdendir daha bir ay olmadı diyorsun hemen ümitlenme gününü bekle.. Kimyasal bende geçirdim düştükten sonra benimde silik çizgi çıktı denedim

Canım ben yumurtlama için yapmadım yumurtlama üzerinden geçti adete yakın pik gibi olursa gebelik vardır diyorlar ya onu deniyorum

Doğrudur valla ama kaptırmıyorum şuan kendimi erken olduğunu biliyorum canım. Benimde artımed testte hep pozitif çıktı ama negatifti

Canım ben yumurtlama için yapmadım yumurtlama üzerinden geçti adete yakın pik gibi olursa gebelik vardır diyorlar ya onu deniyorum
Kimyasal düşük yaptığım ay ovulasyon la öğrendim üç gün vardı reglime çok koyu çıkmıştı gece yapmıştım ertesi gün dört tane gebelik testi silik pozitif çıktı kanda bir haftalık çıktı regli olmsm gereken gün kimyasal düşük yaptım.. Erken öğrenmeyin

İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsınız merak işte test batağına düşünce kurtulamıyorum

İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsınız merak işte test batağına düşünce kurtulamıyorum
Evde test olsa şimdi bile yaparım ah neler yapmadım limon şeker çamaşır suyu testleri amiiiin inşallah en yakın en güzel en hayırlı zamanda alalım müjdeyi hepimiz rabbim kalbimiz de ne varsa onu versin

Böyle giderse zor ama bende iki gündür yumurtlama günüm kramplardan anlıyorum en son dört gece önce birlikte olduk dün birşeyler yapalım dedik bende tık yok adam anlayınca çekildi bozuldu gece kavga ettik

Evde test olsa şimdi bile yaparım ah neler yapmadım limon şeker çamaşır suyu testleri amiiiin inşallah en yakın en güzel en hayırlı zamanda alalım müjdeyi hepimiz rabbim kalbimiz de ne varsa onu versin
Hahahahh aminnnn bak asıl cephaneliklerim şimdi geldi

Eklentiler

• image.jpg
    223,8 KB · Görüntüleme: 51
Böyle giderse zor ama bende iki gündür yumurtlama günüm kramplardan anlıyorum en son dört gece önce birlikte olduk dün birşeyler yapalım dedik bende tık yok adam anlayınca çekildi bozuldu gece kavga ettik
Ya gerçekten neden böyle bunlar. Aslında çocuk istiyor hatta benden çok istediğini söylüyor ama görev gibi geliyor işte

Cnm yumoşlar 17-18 mm ise neden 4 gun sonra iğne vurul dedı. Geç değil mi

bebekheyecani beylikdüzünde oturuyor
Ondan bılgı alabılırsın
ben de onu merak ettim, 1 gun sonrasında zaten yumurta akıntısı gördüm, ama yine de soyledigi tarihde iynemi oldum, dr.sadiye gidiyorum hiç memnun diğilim, klomen verdiler kist oluştu, o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam...

Ya gerçekten neden böyle bunlar. Aslında çocuk istiyor hatta benden çok istediğini söylüyor ama görev gibi geliyor işte
Evet anlatamıyorum Bi kaç gün önce de kızdım bana görev gibi yaklaşma öyle olduğu zaman uzaklaşıyorum istemsiz hem güzel anlattım hem kavga ettim ne dediysem hala aynı kafada

Merhaba kızlar size bir sorum olacak acil bakar mısınız benim adetimin bugün 11. günü gecikti. 3 gün önce kan testi verdim negatif sanırım. Bugün bir saat önce lavaboya gittim ve pembemsi kan geldi. Ped taktım ona da 2-3 Damla koyu kahverengi gelmiş. Sanırım hamile değilim evet onu biliyorum şimdi benim adetim ayda bir olurdu ona göre yumurtlama dönemini hesaplardım şimdi 40 gün oldu benim yumurtlama sizce ne zaman olur bu konuya hakim olan arkadaşlar varsa yazabilir mi lütfen

Bilmiyorum nasıl olacak
Of bacım of şuan bile mesajla kavga ediyoruz resmen sabırla anlatıyorum hala aynı noktada. Çocuktan vazgeçtiğimiz dört ay boyunca hiç kavga etmemiştik halbuki, demek ki onlar da bizim gibi evrim geçiyorlar çocuk konu olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…