- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 35
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.421
Benim geçtiğimiz aylarda yaşadığımı yaşıyorsun. Reglime tam on beş gün varken önce silik sonra pembe çizgi çıktı iki ayrı testte sonra hep negatif.. Hep diyorum psikolojimiz öyle adete ediyor ki kendini hamililiğe testlerde bile hormonlar çıkıyorGünaydıın buda bugün ki testim
Gözüküyor evet ama şu var kimyasal gebelikte hormonlar hemen düze düşmüyor belki o yüzdendir daha bir ay olmadı diyorsun hemen ümitlenme gününü bekle.. Kimyasal bende geçirdim düştükten sonra benimde silik çizgi çıktı denedimhanımlar merhaba bir şey sormak istiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim daha tam bir ay olmadı tekrar test yapıyorum iki gündür silik çizgi çıkıyor gibi bakar mısınjz? Bu 1 dakika içinde çıkan çizgi
Canım ben yumurtlama için yapmadım yumurtlama üzerinden geçti adete yakın pik gibi olursa gebelik vardır diyorlar ya onu deniyorumCanım koyulaşmış ancak hala pik değil bu. Diğeri kadar koyu olması gerekiyor. İnan bir anda koyulaşıyor anlamıyorsun. O yüzden sabah ve akşam tets yapmak çok önemli. BEn sabah yapmıştım baya silik negatifti ancak akşam yaptığımda aşırı koyu pik görmüştüm.
Doğrudur valla ama kaptırmıyorum şuan kendimi erken olduğunu biliyorum canım. Benimde artımed testte hep pozitif çıktı ama negatiftiBenim geçtiğimiz aylarda yaşadığımı yaşıyorsun. Reglime tam on beş gün varken önce silik sonra pembe çizgi çıktı iki ayrı testte sonra hep negatif.. Hep diyorum psikolojimiz öyle adete ediyor ki kendini hamililiğe testlerde bile hormonlar çıkıyor
Aaa armeddi benimde pozitif çıkanlar demek ki ondan almamalıyızDoğrudur valla ama kaptırmıyorum şuan kendimi erken olduğunu biliyorum canım. Benimde artımed testte hep pozitif çıktı ama negatifti
Kimyasal düşük yaptığım ay ovulasyon la öğrendim üç gün vardı reglime çok koyu çıkmıştı gece yapmıştım ertesi gün dört tane gebelik testi silik pozitif çıktı kanda bir haftalık çıktı regli olmsm gereken gün kimyasal düşük yaptım.. Erken öğrenmeyinCanım ben yumurtlama için yapmadım yumurtlama üzerinden geçti adete yakın pik gibi olursa gebelik vardır diyorlar ya onu deniyorum
Ay bidaha tövbe ettim almam 2 tane üst üste yaptım anında pozitif çıktı hemen kan vermeye koştum çok üzüldümAaa armeddi benimde pozitif çıkanlar demek ki ondan almamalıyız
Aynı şeyi yaşamış hissetmişizAy bidaha tövbe ettim almam 2 tane üst üste yaptım anında pozitif çıktı hemen kan vermeye koştum çok üzüldüm
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsınızKimyasal düşük yaptığım ay ovulasyon la öğrendim üç gün vardı reglime çok koyu çıkmıştı gece yapmıştım ertesi gün dört tane gebelik testi silik pozitif çıktı kanda bir haftalık çıktı regli olmsm gereken gün kimyasal düşük yaptım.. Erken öğrenmeyin
Evde test olsa şimdi bile yaparım ah neler yapmadım limon şeker çamaşır suyu testleriİnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsınızmerak işte test batağına düşünce kurtulamıyorum
Böyle giderse zor ama bende iki gündür yumurtlama günüm kramplardan anlıyorum en son dört gece önce birlikte olduk dün birşeyler yapalım dedik bende tık yok adam anlayınca çekildi bozuldu gece kavga ettikİnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsınızmerak işte test batağına düşünce kurtulamıyorum
HahahahhEvde test olsa şimdi bile yaparım ah neler yapmadım limon şeker çamaşır suyu testleriamiiiin inşallah en yakın en güzel en hayırlı zamanda alalım müjdeyi hepimiz rabbim kalbimiz de ne varsa onu versin
Ya gerçekten neden böyle bunlar. Aslında çocuk istiyor hatta benden çok istediğini söylüyor ama görev gibi geliyor işteBöyle giderse zor ama bende iki gündür yumurtlama günüm kramplardan anlıyorum en son dört gece önce birlikte olduk dün birşeyler yapalım dedik bende tık yok adam anlayınca çekildi bozuldu gece kavga ettik
ben de onu merak ettim, 1 gun sonrasında zaten yumurta akıntısı gördüm, ama yine de soyledigi tarihde iynemi oldum, dr.sadiye gidiyorum hiç memnun diğilim, klomen verdiler kist oluştu, o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam...Cnm yumoşlar 17-18 mm ise neden 4 gun sonra iğne vurul dedı. Geç değil mi
bebekheyecani beylikdüzünde oturuyor
Ondan bılgı alabılırsın
Evet anlatamıyorum Bi kaç gün önce de kızdım bana görev gibi yaklaşma öyle olduğu zaman uzaklaşıyorum istemsiz hem güzel anlattım hem kavga ettim ne dediysem hala aynı kafadaYa gerçekten neden böyle bunlar. Aslında çocuk istiyor hatta benden çok istediğini söylüyor ama görev gibi geliyor işte
Bilmiyorum nasıl olacakEvet anlatamıyorum Bi kaç gün önce de kızdım bana görev gibi yaklaşma öyle olduğu zaman uzaklaşıyorum istemsiz hem güzel anlattım hem kavga ettim ne dediysem hala aynı kafada
Of bacım of şuan bile mesajla kavga ediyoruz resmen sabırla anlatıyorum hala aynı noktada. Çocuktan vazgeçtiğimiz dört ay boyunca hiç kavga etmemiştik halbuki, demek ki onlar da bizim gibi evrim geçiyorlar çocuk konu oluncaBilmiyorum nasıl olacak