💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Beni de ekler misin sat 25 Şubat bat 27 mart

Bende benim bu Mart'ta transferim var inşallah bende gebe kalırım

Canım nasılsın uzun zaman sonra seni burda görünce yazmak istedim neler yaptın

Bizde dün öyleydik bugün hala bozuk aramız amaan boşver takma hiç söyleme ona yumurtlama günlerini falan

Bizde dün öyleydik bugün hala bozuk aramız amaan boşver takma hiç söyleme ona yumurtlama günlerini falan
Benden daha iyi biliyor desem inanır mısın göğüslerimden bile anlıyor dün şişmişler akşam acıyordu belli etmedim akabinde sordu acıyor mu şişmişler dedi şok oldum

Aynı şeyi yaşıyor olmamıza güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
Kızlaaar bu süreçte sizler nasılsınız eşinizle bizim gibi yaşayıp atlatan çözüm bulan var mı bize akıl verin

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Hani bu 25. 26.günde falan yumurtlama görenler var ya regl yine bunlardan 14 gün sonra mı oluyor? Yani hep 14 gün sonra mı olur regl bunu merak ettim

Yaşlarınız kaç canım? Yaşınız küçükse 6 ay daha deneyip öyle gidebilirsiniz. Benim yaş 34 ondan dolayı hızlandırmaya çalışıyorum

Kızlar benim adet dökülmeden bitti gibi birşey oldu ya kahverengi başladı 2-3 gün devam etti yarım gün de kanama oldu bitti suan sadece peçeteye geliyor adet söktürücü mü istesem doktordan
Kasıklarına masaj yapabilirsin, maydanoz, kekik, kaynat suyunu iç günde bir iki defa olabilir. Suyunun içine tarçın at gün içinde iç. Bunlar çok etkili oluyor.

Canım nasılsın uzun zaman sonra seni burda görünce yazmak istedim neler yaptın
Canım yeni yeni toparlanıyorum psikolojim alt üst olmuştu ama iyi olmak zorundayım toparlanmak zorundayım çocuğum için. İçimiz çok yandı ama yaralarımızı sararız inşallah. Okullar açıldı çocuklar bana iyi geldi. Çok teşekkür ederim sorduğun düşündüğün için. Bu atada kullanıcı adın hep bu muydu

Testin markası ne canım artımed ise güvenme başka marka dene derim iki ay kimyasal yaşadım sandım ama meğer bu testler bozukmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…