- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.381
Baya netlesmiş cizgiAh o gözleri öperim bende görüyorum ama kendi çizgisi büyük ihtimal çok erken suan çünkü. Şuan böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya netlesmiş cizgiAh o gözleri öperim bende görüyorum ama kendi çizgisi büyük ihtimal çok erken suan çünkü. Şuan böyle
Evet uzun suredır kullanıyorum benArkadaşlar folik asit kullanmaya başladınız mı
Bat beklenen adet tarihiArkadaşlar burada yeniyim sat bat ne demek
19 da çatlayıp 24 de silik çizgi görmeniz gerçekten ilginç sizin olayınızı çok merak ediyorum lütfen her gelişmeden bizi haberdar edin inşallah bebiş vardırAy benimde 19da çatladı
Canım geçen ay klomen kullanmıştımYaa Allah iyiliğini versin inşallah cok güldüm ya cok güzel hesaplamissin
Kızlar bu arada gebe kalmak icin doktor haricinde biseyler kullandıniz mi naptiniz
Canım adet, yumurtlama, hamilelik belirtileri neredeyse aynı. Bence hiç dinleme vücudunu ben bu 7 ayda her türlü belirtiyi yaşadım beynim hep oynadı benle yumurtlamadan adet oluncaya kadar sürekli belirtiler çıkarttım kendimce. Kasıklarda batma,adet olma hissi, göğüslerde şişlik, ishal veya kabızlık, sağlı sollu yumurtalıklarda ağrı neler nelerKizlar 14. Gündeyim. Kasıklarda degisik bir agri var. Yumurtlama agrisi nasil oluyor sizde? Ovulasyon testi yapanlar bilir belki. Eskiden farkinda bile olmazdim bu tür semptomlarin. Sitede takila takila vucudumu dinlemeye basladim galiba
Canım doktor kontrolünde mi kullandınız bunlarıCanım geçen ay klomen kullanmıştım
Bu ay gynoseed jel kullandım
Cnm yumoşlar 17-18 mm ise neden 4 gun sonra iğne vurul dedı. Geç değil mikızlar ben kaç gündür depresyondayım, adetin 13 gunu gittim rahim kalınlığı 6mm mmdi, sağda kist, solda 18-17 mm yumurta var, 4 gun bekle iğne yap dedi, umutsuz şekilde yaptım, yapmıcaktım, ama doktorun tedavisine uymak istedim, bu gün iğnenin 2ci günü, doktordan geldiğimden ağrıyorum, Avcılar ya da Beylikdüzü tarafda iyi doktor bilen var mı, önümüzdeki ay özele gideyim diyorum.. bebekheyecani canım benim batı 9 marta çekmen mümkünmü, uygulamadan bakmıştım, kontrol ettim 9a denk geliyor
Bn bişey göremedim canımGünaydıın buda bugün ki testim
Ay bunlar iki tane fazlaydı eğleniyorum iyi oluyoBn bişey göremedim canım
Kız erkenden testlerini ziyan etmesene
Günaydın canım bende göremedim bat ne zaman kararttım fotoyu göremedimGünaydıın buda bugün ki testim
Canım doktor kontrolünde mi kullandınız bunları
Daha çoook var canımGünaydın canım bende göremedim bat ne zaman kararttım fotoyu göremedim
Anladım canım test yapınca günün yakın sandımDaha çoook var canım
2 tane fazladan testim vardı 2 gündür oyalanıyorum öyle daha 8 gün var canım testte hele kaset testte çıkması zorAnladım canım test yapınca günün yakın sandım
Boşa verme canım yaa lazım olur bende erken yumurtluyor gibi hissediyorum belirtiler felan onu araştırıyorum kimyasaldan sonra erken yumurtlama olur mu diye2 tane fazladan testim vardı 2 gündür oyalanıyorum öyle daha 8 gün var canım testte hele kaset testte çıkması zor
Çok dikkat edin kimse söylemiyormuş uyuz olduğunu 15 dk da geçiyormuşKızlar bu akşam çatlatma iğnemi vuruldum ama malesef uyuz hastalığı kaptım