💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kizlar 14. Gündeyim. Kasıklarda degisik bir agri var. Yumurtlama agrisi nasil oluyor sizde? Ovulasyon testi yapanlar bilir belki. Eskiden farkinda bile olmazdim bu tür semptomlarin. Sitede takila takila vucudumu dinlemeye basladim galiba

Ben Maraşlı değilim canim, eşimin görevi icabı orada yaşıyorduk.
Ama 11 senedir marasta yaşıyordum. Çok şükür 1. Dereceden tanidimlarimda birşey olmadı. Ama çok evler yıkıldı çok ocaklar söndü

Sizlere de çok geçmiş olsun.
Marasta da artcil çok, Malatya'da da. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba herkesee bu ay 2. Kez kimyasal geçirdim bugün kanamam başladı ve direk mart grubuna katılmak istedim aslında bu ay ara vermek istedim ama Allah büyüktür diyorum. Kendimce vitamin siparis verdim vücudum daha zinde olsun vitaminlerim dengelensin diye ocean mummy diye bir takviye belki uğurlu gelir daha önce vitamin kullandıktan sonra hamiş kalanlarıda görmüştüm sanki diğer topiclerde randevu bulabilirsem dr da gözükeceğim tabi ki altta yatan başka bir sebep var mı diye kimyasal geçirmek konusunda… neyse lafı çok uzattım kısacası kendimden bahsetmek istedim. Adet düzenim baya şaştı 2dir kimyasal geçirdiğim için ama flo uygulamasına göre bir dahaki bat 22 mart gözüküyor sat da bugün kanamam başladı yani 24 şubat olarak kaydedelim bu ay herkese uğur getirsin inşallah

Amin amin.
Bende depremden dolayı evin yarısından fazlasını 1 günde toplamak zorunda kaldık.
Deprem öncesi anlastigimiz nakliye, deprem sonrası gelmedi, taşınmak için asansör bulamadik, depremden dolayı binanın da asansörü çalışmıyordu derken 1 ev sırtımızdan geçti.
3 gün bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.
Çok şükür kazasız belasız taşıdık ama.

Sende maşallah ne kadar çok ev tasimissin. Eşinin gorevi dolayı mı ?

kızlar ben kaç gündür depresyondayım, adetin 13 gunu gittim rahim kalınlığı 6mm mmdi, sağda kist, solda 18-17 mm yumurta var, 4 gun bekle iğne yap dedi, umutsuz şekilde yaptım, yapmıcaktım, ama doktorun tedavisine uymak istedim, bu gün iğnenin 2ci günü, doktordan geldiğimden ağrıyorum, Avcılar ya da Beylikdüzü tarafda iyi doktor bilen var mı, önümüzdeki ay özele gideyim diyorum.. bebekheyecani canım benim batı 9 marta çekmen mümkünmü, uygulamadan bakmıştım, kontrol ettim 9a denk geliyor

Bende 7.5 haftalık hamileyim
2 yıldir takip ediyorum #kadinlarkulübünü neredeyse
Beni de eklerseniz cok mutlu olurum anne adaylarini tebrik ediyorum insallah anne olmak isteyenler de bir an once evlat sahibi olurlar

Kızlar bugün düne göre daha koyulaşmış dimi ovülasyon ilk foto dün 2. Bugün

Eklentiler

• 8814A498-2810-4A0B-A4E6-BD4971693CB4.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 51
  • 0CB6C951-2944-458A-8A88-B714CC99F335.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…