💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben geldim sizleri çok çok çok özledim yavrukuşlarım @Papatyamaviss @TASUU @trueliving_ @melisaa93 bebekheyecani @savascii Safransari @Mervenur277 ya etiketlemeyi unuttuğum canlarımmm
Bende özledim sizleri canim.
Ev duzuyorum
Tasinmak çok zormuş.
Pazartesi çalışmaya basliyorum inşallah.
8-5 mesai başlıyor, 1 sene yıllık izin de yok.
Ev düzenini bitirmeye çalışıyorum.
Eşim de yanimda yok, çalışmalar da yok.
Ohal'den dolayı eşim yanıma ne zaman gelebilir bilmiyorum

Bu kan testini yorumlar mısınız hamile değilim o net de ayrica bugün adetimin 10 günü geçti hâlâ da adet olmadım kist sorunum da yok doktor ultrasonla baktı.

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-24-22-10-34-505.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2023-02-24-22-09-04-909.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2023-02-24-22-08-57-275.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 65
Ben buralarda gezmektenncok yoruldum ama yine de yazdirayim sat 17 subat bat 15 Mart Allah'ın izniyle

Canim nasilsin nerelerdesin ben uzun zamandir girmiyorum buraya hangi sehirdesin
Canim Elbistan'da yasiyordum.
Malatya'ya atandım, ise başlangıç için ev taşıdım hafta sonu.
Bu süreçte zor şeyler yaşadım, 2 yer de deprem bölgesi.
Çok şükür evimiz yıkılmadi, tasindigimiz ev de hasar almadı tasinabildim.

Bu deprem sürecinde Maraş a cok gidip geldim her gittiğimde yüreğim yandı Allah yardımcımız olsun cok üzüldüm Maraşlılara cok fazla deprem oldu cok artci oldu bende Hatay liyim orasi da cok yikildi ama Maraş daha çok yaşadı ailen akrabalarin iyidir inşallah

Allah kolaylık versin kuzum çok zor bilirim 7yılda 6 ev taşıdım ben de tek başıma eşimin yoğunluğundan tek topladım tek yerleştirdim sayılır çoğunu. İlk iki taşımada çok şükür ailem gelmişti yardıma ama. Allah sana da kolaylıklar versin hele ki şu süreçte. İnşallah şu günler geride kalır, ne kadar geride kalabilirse ama. Allah bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…