- 5 Ocak 2023
- 132
- 65
- 23
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.321
Değil canım freelyKasetin markası artımed mi
Artımed önceden yapmıştım yalancı pozitif veriyor tövbeliyim
İnşallah görürsünüz hepimiz görürüzBen görüyorum o gölgeyi ama gerçekten çok erken benimle aynı bat ben pazar günü yapıcam inşallah ilk testimi inşallah çift çizgiyi görürüm bende gölge bile olsa
Yaa Allah iyiliğini versin inşallah cok güldüm ya cok güzel hesaplamissinKızlar hesap yaptım hahhahhah
Sat = son adet tarihi. Misal 17 subat son adet olduğun tarihArkadaşlar burada yeniyim sat bat ne demek
Oh rahatladım şimdiArtımed önceden yapmıştım yalancı pozitif veriyor tövbeliyim
Çok şükür o zaman canım yeminle rahatladımDeğil canım freely
Sat : son adet tarihiArkadaşlar burada yeniyim sat bat ne demek
bebeğim kaçmış olabilir tekrar yazabilir misin kusura bakma
Ben reglimin 16 ve 17. gününde pik gördüm e birden pik oluyor tamamen silikken.test yapıyomusun peki pik ne zaman görmüstün akıntıdan sonra sanki hic pik göremeyecek gibiyim bu kadar silikten sonra adetimin 16. Günü bugun
Teşekkür ederimSat : son adet tarihi
Bat: beklenen adet tarihi demek canım
Valla aslında 23 yazın isterseniz çünkü adet oldum mu olmadım mı anlamadımsat ne zaman canım
Bak bu 20-25 gün önce yaptığım artımed tabiki negatif çıktı kan sonucumÇok şükür o zaman canım yeminle rahatladım
Freely de bende silik çizgi çıkarmıştıDeğil canım freely
Doğrudur bende çoğu kaset testte gördümFreely de bende silik çizgi çıkarmıştı
Şansa artık herhalde aynı test kimisnde doğru çıkartırken kimisnde yanlış çıkartıyor inşallah hayırlı haberlerini alırsınDoğrudur bende çoğu kaset testte gördüm
Doktora gidecektin canım gittin mi kaçırmış olabilirim pek giremedim temizliğe verdim kendimiBen geldim sizleri çok çok çok özledim yavrukuşlarım @Papatyamaviss @TASUUtrueliving_ @melisaa93 bebekheyecani @savascii @Safransari @Mervenur277 ya etiketlemeyi unuttuğum canlarımmm