- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.421
Canım benim çok teşekkür ederimCanım benım her karanlıgın ardında emın ol ışıl ışıl çiçekli bir bahçe vardır.hepımıze olabılecek bırsey yasıyorsun çagımızda ınan cok normal,en kısa zamanda cok mutlu olacagına saglıgına kavusacagına emınımsende kendıne çok ıyı bak
Kuzum herşeyin başı sağlık. Sen iyiysen bedenin de iyi olacak ve bir bebiş için harekete geçebilecekkızlar hepinize günaydın.Size veda etmeye geldim.içinde olduğum durumu ve kullandığım ilaçları az çok hepiniz biliyosunuz.eşimle bi karar aldık ve çocuk fikrini 6 ay ertelemeye karar verdik.bu kadar ilaçla ve bu psikolojiyle çocuk sahibi olmanın doğru olmadığını düşündük.bu beni üzdü evet ama sağlık önce geliyo.ben iyi olayım ki güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçireyim.hepinizi çok seviyorum.bişey olduğunda mutlaka beni etiketleyin sizin için gireceğim tekrar.Allah a emanet olun kendinize iyi bakın ....
Anladım canım öbür aya denersinGeçen ay da erken oldum beklenenden o da lekeyle başladı
Canım seni tanımak çok güzeldi bence de doğru bir karar vermişsin seni 7 Ay sonra buralarda görmek istiyoruz. Biran önce sağlığına kavuş insallah. Bebeğine kavuşmayı hayal et ve güçlü ol. İnanıyorum başaracaksınkızlar hepinize günaydın.Size veda etmeye geldim.içinde olduğum durumu ve kullandığım ilaçları az çok hepiniz biliyosunuz.eşimle bi karar aldık ve çocuk fikrini 6 ay ertelemeye karar verdik.bu kadar ilaçla ve bu psikolojiyle çocuk sahibi olmanın doğru olmadığını düşündük.bu beni üzdü evet ama sağlık önce geliyo.ben iyi olayım ki güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçireyim.hepinizi çok seviyorum.bişey olduğunda mutlaka beni etiketleyin sizin için gireceğim tekrar.Allah a emanet olun kendinize iyi bakın ....
İnşallah canım benimCanım seni tanımak çok güzeldi bence de doğru bir karar vermişsin seni 7 Ay sonra buralarda görmek istiyoruz. Biran önce sağlığına kavuş insallah. Bebeğine kavuşmayı hayal et ve güçlü ol. İnanıyorum başaracaksın
Çok teşekkür ederim canımKuzum herşeyin başı sağlık. Sen iyiysen bedenin de iyi olacak ve bir bebiş için harekete geçebilecekkendine çok dikkat et ne zaman istersen girip sıkıntını bizlerle paylaş. Güzel haberlerle gel inşallah
canım benim de bu ay öyle oldu 11 günde pik oldu ben hep 13.14 günlerde sanıyordum ve benimkide hatta buraya atmıştım aynı senibki gibi baya koyu hiç öyle koyu olmamıştıYa 15. Gün de olduğu oldu ama 9. 10. Günde hiç olmadı
söyle canım bilgim varKızlar sgk ile ilgili bişey soracağım bilgisi olan var mı ?
Sahura kalktığımda yapım ama iftardan sonra da bol su tükettim. Bu şekilde çıktı canım. Bir de bilen varsa sormak istiyorum. Sağ kasığımda çok ağrı oluyor. Ayaktayken çok ağrıyor sebebini bilen var mı?Tamm canım sabah yap gene At buraya
Benim rahim filmi artık kaldı camim.İnşallah canım benim çok teşekkür ederim senin ne zamandı
Ağrı olması normal bebek yerleşme sürecindeSahura kalktığımda yapım ama iftardan sonra da bol su tükettim. Bu şekilde çıktı canım. Bir de bilen varsa sormak istiyorum. Sağ kasığımda çok ağrı oluyor. Ayaktayken çok ağrıyor sebebini bilen
İnşallah sağlıkla büyür. Endişelendim ben de bu kadar ağrı olması normal mi bilemedim. Yarın doktora gideceğim İnşallah. Kan sonucumu da atarım canımAğrı olması normal bebek yerleşme sürecinde
Hayırlı olsun kuzumSahura kalktığımda yapım ama iftardan sonra da bol su tükettim. Bu şekilde çıktı canım. Bir de bilen varsa sormak istiyorum. Sağ kasığımda çok ağrı oluyor. Ayaktayken çok ağrıyor sebebini bilen var mı?
Allah razı olsun canımHayırlı olsun kuzum
Tamm canım bekliyoruz haberiniİnşallah sağlıkla büyür. Endişelendim ben de bu kadar ağrı olması normal mi bilemedim. Yarın doktora gideceğim İnşallah. Kan sonucumu da atarım canım
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, maşallah :)Sahura kalktığımda yapım ama iftardan sonra da bol su tükettim. Bu şekilde çıktı canım. Bir de bilen varsa sormak istiyorum. Sağ kasığımda çok ağrı oluyor. Ayaktayken çok ağrıyor sebebini bilen var mı?
Amin canım. Darısı isteyen herkese olsunsağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, maşallah :)
Yıllardır giderim doktora en az 5 doktor görmüştür, hiç biri engel olur demedi engelde olmadı zatenWalla kuzum bende randevu aldım Perşembe için ozamana kadar geldi geldi gelmedi Allah kerim inşallah gelirde hormonlara bakarlar daha önce bakilmisti normaldi ama bu sefer kist çıktı işte ne dicekler bakalım hayırlısı inşallah ama çikolata kisti çogu yerde gebeliğe engel olur diyor
Bende pembe çizgi görmedikçe umutlanmıyorum artık. Hayırlısı olsun İnşAllah dur bakalım daha regline çok varGunaydın bebeklerım.bata 3 gun var.yumurtlama 16-19 arası bır gun.freely ile yaptım testı.ılk 5 dkkada cıktı bu ama pembe olmadıgı ıcın testın kendı cızgısı oldugunu dusunuyorum.Bu ayıda pas gectık o kadar garıp belırtıye ragmen.çok emındım ama malesef çıksa cıkardı sımdıye kadar.@Papatya220 @fnd_50 @Papatyamaviss @melegim can @Afratafrac melisaa93 ve dıger cok sevgılı arkideşlerim