- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.461
Ay daha satın almadım ovulasyon testi. Reglim gelsin öyle alacaktım. Ancak biz zaten değerlendirdik bu akıntıyı bilmeden. Yani 2. kez yumurtluyorsam denk gelmiş olabilir.A Afratafrac canın senin ovulasyon testlerin geldi mi? Bir tane yapsan mı? Bu yumurta akı akıntısı neye işaret
Predictorde de silik çizgi çıkarsa yanlış sonuç veriyor zaten ben artık öyle düşünüyorum. Baya pembeli çizgi çıkınca silik de olsa o zaman hamilelik kesin oluyor. Ay inlallah güzel haberini alırızGunaydın kuzucum yok malesef.sıparıslerım bugun gelır ama predıctorlar.geldıgınde iş yerınde yaparım aksama dogru.sabahın 6 sında kalktım testı yapcam dıye uyuyamadım dogru durust.ama sonuc hüsran malesef.sımdı yıne baktm orda bı cızgı var ama pembe degıl.olsaydı pembe cıkardı.testler dakga gecıyor artık bızımle yapmsyın erkenden dıyorsen adet oldunmu
Dilerim her şey gönlünce olsun. En kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulursun. Bence doğru bir karar vermişsin. Hamile kalamama düşüncesi bile insanın daha fazla psikolojisini bozuyor. Belki seni daha kötü etkiliyordu. Dilerim 6 ay sonra ruhsal ve bedenen tamamen toparlanmış olursun ve bebiş haberini de kısa sürede alırsınız.kızlar hepinize günaydın.Size veda etmeye geldim.içinde olduğum durumu ve kullandığım ilaçları az çok hepiniz biliyosunuz.eşimle bi karar aldık ve çocuk fikrini 6 ay ertelemeye karar verdik.bu kadar ilaçla ve bu psikolojiyle çocuk sahibi olmanın doğru olmadığını düşündük.bu beni üzdü evet ama sağlık önce geliyo.ben iyi olayım ki güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçireyim.hepinizi çok seviyorum.bişey olduğunda mutlaka beni etiketleyin sizin için gireceğim tekrar.Allah a emanet olun kendinize iyi bakın ....
canım benim çok teşekkür ederim inşallahDilerim her şey gönlünce olsun. En kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulursun. Bence doğru bir karar vermişsin. Hamile kalamama düşüncesi bile insanın daha fazla psikolojisini bozuyor. Belki seni daha kötü etkiliyordu. Dilerim 6 ay sonra ruhsal ve bedenen tamamen toparlanmış olursun ve bebiş haberini de kısa sürede alırsınız.
Çok belli ama pembelikte yok kuzumGunaydın bebeklerım.bata 3 gun var.yumurtlama 16-19 arası bır gun.freely ile yaptım testı.ılk 5 dkkada cıktı bu ama pembe olmadıgı ıcın testın kendı cızgısı oldugunu dusunuyorum.Bu ayıda pas gectık o kadar garıp belırtıye ragmen.çok emındım ama malesef çıksa cıkardı sımdıye kadar.Papatya220 fnd_50 @Papatyamaviss melegim can A Afratafrac melisaa93 ve dıger cok sevgılı arkideşlerim
Canım nolur nolmaz adaçayı içmesen mi acaba? Söktürücü etkisi var. Testlerin negatif görünüyor ama bilemeyiz geç döllenme olur veya testler pozitife dönebilirPredictorde de silik çizgi çıkarsa yanlış sonuç veriyor zaten ben artık öyle düşünüyorum. Baya pembeli çizgi çıkınca silik de olsa o zaman hamilelik kesin oluyor. Ay inlallah güzel haberini alırız
Benim reglim hala gelmedi. Testler de negatif. Adaçayı içtim belki etki eder. Kafam karıştı valla, dün akşam sağ yumurtalığımda ağrı oldu ve yumurtlama akıntısı geldi. Neler oluyor bana anlamış değilim. Bu Klomen ve Cyclo denen ilaçlar bozdu sanırım döngümü.
İçtim valla bitti. Artık hayırlısı. Geçtiğimiz aylarda adaçayı içtiğim gün regl oldum hep. Bakalım.Demin yine test yapim dedim hadi bakayım var mı yok mu diye ama yok negatif. Zaten hiç bir belirtim de yok. Göğüs uçlarım bile artık acımıyor.Canım nolur nolmaz adaçayı içmesen mi acaba? Söktürücü etkisi var. Testlerin negatif görünüyor ama bilemeyiz geç döllenme olur veya testler pozitife dönebilir
Canım hayırlara çevirsin inşallahBen artık ne yorum yapacağımı gerçekten şaşırdım. Test 10 dk da böyle oldu.
Kuzum ben sende hafif bir pembelik görüyorum. 2 farklı açıdan daha çekip paylaşır mısın.Kızlar bende dayanamadım yaptım test ama kalbim gibi bomboşbazen baktıkça çizgi görüyorum galiba ben deliriyorum
Canım ilk 5 dakikada çektim ya bunlar var sadeceKuzum ben sende hafif bir pembelik görüyorum. 2 farklı açıdan daha çekip paylaşır mısın.
Bu test bir tık geç yansıtıyormuş, beklemek lazımmış 10 dk. Attın mı çöpe? Valla 2. fotoda çizgi görür gibiyim ama ilkinde göremedim bu sonuncusunda. Bence bir kontrol et bakabiliyorsan teste tekrar.Canım ilk 5 dakikada çektim ya bunlar var sadece
Kuzum bunda baya var ama. Bence sen kan verBen artık ne yorum yapacağımı gerçekten şaşırdım. Test 10 dk da böyle oldu.
Evet baya pembeydi silik halde ancak sonra bir foto daha paylaştım gördün mü. O çizgi yoktu yarım saat sonra.Kuzum bunda baya var ama. Bence sen kan ver
Bu canım 12. DakikaBu test bir tık geç yansıtıyormuş, beklemek lazımmış 10 dk. Attın mı çöpe? Valla 2. fotoda çizgi görür gibiyim ama ilkinde göremedim bu sonuncusunda. Bence bir kontrol et bakabiliyorsan teste tekrar.