- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.241
beklenen adet tarihini de yazar mısın.yumurtlamadan dolayı olabilir akıntın.Merhabaa bende temmuz ayından beri deneyenlerdenim16 şubat 20 şubat son adet tarihim . Ama herkese birşey sormak istiyorum regl bitti 20 sinde bugun sabah pembe bi akıntı geldi sonra kahverengi gibi geldi bu saate kdr daha gelmedi bu nedir sizce ya
Amin cnm yazacağız o günlerde gelecek inanıyorumAmin canım eğer bebişler varsa bizde böyle belirtiler yaşadık diye yazarız inşallah
bebeğim seni şubat grubuna alalım.inşallah adet olmazsın .olursan bekleriz :)25 ocak 24 Subat :)bebekheyecani femera kullandim yumurtam catladigi gunu biliyorum bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bakalim bekliyorum :)
sat ne zamanBat 10 mart
inşallah olmazsın.olursan mart tarihlerinle eklerim seni.Sat 26 Ocak bat 23 Şubat dün olmam lazımdı olmadım, ama idrar testim negatif pek ümidim yok
Ooooo bunlar çok zorŞöyle bilgiler var, parmakla kontrol sağlanıyor da tehlikeli tabii mikrop kapilabilir :) ovulasyonda henüz pik göremedim, akıntı desen arada az bişey berrak bir akıntı oluyor yumurtlama gibi değil. İlişki sırasında da çok sıkı hissediyorum demek ki yumurtlama evresine gelememisim daha 3 evetle uğurladık
sat ne zaman canım
aşkım bilmiyorum ki içinden nasıl geliyosa öyle yazalım.bence say yani daha iyi.bebekheyecani kuzum ben ocakta kimyasal yaşadım onu mj adetten sayım yoksa önce adet tarihini mi sayiyim?
bebeğim kaçmış olabilir tekrar yazabilir misin kusura bakmaKesinlikle katılıyorum. Ben bu ay saldım ama, kür falan yapacaktım onlarla da uğraşmayacağım. Cidden işle ilgili stresli bir ayım ve çok yoğunum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bir de buna kafa yoramıcam. Cidden sex bu ay sadece istersem olacak bir şey olacak. Yine de tutar mutar adımı yazdırdım Mart ayınaBu arada bebişim sat ve bat ımı yazmıştım ancak eklememişsin, gözünden kaçmış galiba bebekheyecani
Tamam o zaman canım sat 19 şubat ekle beni de son olsun artık inşallahaşkım bilmiyorum ki içinden nasıl geliyosa öyle yazalım.bence say yani daha iyi.
sat ne zaman canımBeni de ekler misiniz bat 25 Mart
ne yazayım sat ve bata canım
Evet evet sadece ilişki sırasında hiii yumurtlama donemim değilmiş diye yorum yapabiliyorum yoksa öncesinde akıntı ovulasyon harici öğrenmek zorOoooo bunlar çok zor
Merhabalarbeklenen adet tarihini de yazar mısın.yumurtlamadan dolayı olabilir akıntın.
merhabalar bende gebelik istiyorum bilgi alabilir miyim grupla alakalıne yazayım sat ve bata canım
amin inşallah sat 19 şubat bat ne pekiTamam o zaman canım sat 19 şubat ekle beni de son olsun artık inşallah
Merhaba. Grupta herkes bebek istediği için birbirimize yoldaş oluyoruz diyelim. Motivasyon ya da sıkıldıysan sohbet muhabbet ediyoruz. Herkes bildiğini paylaşıyor. Öyle bir grup. Adet tarihini de listeye yazıyoruz. Hamile kalan arkadaşlarımızı mutlulukla anneler grubuna uğurluyoruzMerhabalar
merhabalar bende gebelik istiyorum bilgi alabilir miyim grupla alakalı