- 7 Kasım 2022
- 3.133
- 5.792
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.261
Ben de yapçam aynı şeyi bitti testlerim
Beni de gruba alabilir misiniz bende istiyorumMerhaba. Grupta herkes bebek istediği için birbirimize yoldaş oluyoruz diyelim. Motivasyon ya da sıkıldıysan sohbet muhabbet ediyoruz. Herkes bildiğini paylaşıyor. Öyle bir grup. Adet tarihini de listeye yazıyoruz. Hamile kalan arkadaşlarımızı mutlulukla anneler grubuna uğurluyoruz
son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini yazarsan eklerim :)Beni de gruba alabilir misiniz bende istiyorum
Tabi son adet tarihim 6 Şubat beklediğim 3 Martson adet tarihini ve beklediğin adet tarihini yazarsan eklerim :)
grubun 1.sayfasındaki listeye ekledim diğer kızların tarihlerini de görebilirsin ordan hoş geldin :)Tabi son adet tarihim 6 Şubat beklediğim 3 Mart
Zengin ettik heryeri yaBen de yapçam aynı şeyi bitti testlerim
Yarın doktor kacta sen benım aklımdasın minnoşumBen geldim sizleri çok çok çok özledim yavrukuşlarımPapatyamaviss T TASUU trueliving_ melisaa93 bebekheyecani savascii Safransari Mervenur277 ya etiketlemeyi unuttuğum canlarımmm
İlk gebeliğimde olduğu gibi bunda da her yolu denedim farklı olarak Mfk kullandım 8 aydır deniyoruz henüz olmadı. İlkinde de 15 ay sonra olmuştu. Her türlü hormon testim vs yapıldı bir sıkıntı çıkmadı eşimin sperm testi de iyi çıktı. Doktora gittiğimde 3 ay daha olmazsa gel demişti ve olmadı yarın randevum var gideceğim. Bakalım bundan sonra süreç nasıl işler yarın bilgilendirme yapacağım. Sen ne kadar zamandır deniyorsun canımmerhaba arkaşlar yaptığınız birşey varmı gebeliği kolaylaştırmak için
Hoş geldin bebişimBen geldim sizleri çok çok çok özledim yavrukuşlarımPapatyamaviss T TASUU trueliving_ melisaa93 bebekheyecani savascii Safransari Mervenur277 ya etiketlemeyi unuttuğum canlarımmm
Seni yerimYarın doktor kacta sen benım aklımdasın minnoşum
Biz 1.5 yıldır evliyiz daha öncesinde korunduk 8 aydır istiyoruz korunmuyoruz doktora gittim bir sorun çıkmadı ama genede 8 aydır olmuyorİlk gebeliğimde olduğu gibi bunda da her yolu denedim farklı olarak Mfk kullandım 8 aydır deniyoruz henüz olmadı. İlkinde de 15 ay sonra olmuştu. Her türlü hormon testim vs yapıldı bir sıkıntı çıkmadı eşimin sperm testi de iyi çıktı. Doktora gittiğimde 3 ay daha olmazsa gel demişti ve olmadı yarın randevum var gideceğim. Bakalım bundan sonra süreç nasıl işler yarın bilgilendirme yapacağım. Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım
Çok şükür diyelim canım okul açıldı çocuklarım bana iyi geldi yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz Allahım inşallah bir daha yaşatmasın sen nasılsınHoş geldin bebişimnasılsın
Aynı durumdayız. Anlattım. Ben de 8 aydır korunmuyorum hiç bir sorun yok demek ki zamanı var bekliyorum. Yarın doktora göre şekil alacağız inşallah senin de gönlüne göre olur. Sıkıntı etme diyeceğim ama seni çok iyi anlıyorum insan hemen olsun istiyor. Benim de ilk gebeliğimde öyleydi 15 ay olmadı artık olursa olur diye bıraktığım ay olduBiz 1.5 yıldır evliyiz daha öncesinde korunduk 8 aydır istiyoruz korunmuyoruz doktora gittim bir sorun çıkmadı ama genede 8 aydır olmuyor
Femara nedir canım doktor mu verdi? Yarın ben e gideceğim olmazsa gel demişti neyden başlar merak ediyorumFemara kullanan arkadaşlar. Yumurtlama sonrası gaz sancısı çektiniz mi? Mideme vuran bir gaz sancısı var çok kötüyüm ya ilaç yüzünden olduğunu düşünüyorum
evet ya bende cok ozledım fıkır fıkır sıkır sıkır konusmalarımızıııSeni yerimçok özledim artık sahadayım buralardayım çocuklar bana iyi geldi okula gidip gelmek. Yarın 12:00 da randevum var. İnşallah bismillah diyip yeni sürece başlayacağız bakalım sen iyisin değil mi
famera klomen muadılı gıbı bısey ama daha guzel dıyolar , yumurta gelıstırmesı ıcın verılıyor , bununla bırlıkte catlatma ıgnesı de veren oluyor kuzumFemara nedir canım doktor mu verdi? Yarın ben e gideceğim olmazsa gel demişti neyden başlar merak ediyorum