💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Valla cok haklisiniz bnde gecen mart ayinda dusuk yaptim 3 ay korundum .ozmndan beri nasip olmadi nasipte varsa gelir bulur Allahin izniyle yoktan var eden Rabbim ol dedigi zaman olucaktir insaAllah artik strs yapmayalim bence

Amin canım inşallah bilgilendirme çok güzel olmuş fakat yumurtayı öneriyordu doktorlar ben bu şeylerin çoğunu yiyorum o ayrı konu da olacağı varsa her şekil olur zaten

Merhabaa benide ekler misiniz? Bu ay aşılamam tutmadı ne yazık ki regli oldum. Tekrar aşılama yapmayalım normal devam edeceğim :)

SAT 21 Şubat BAT 21 Mart

Amin canım inşallah bilgilendirme çok güzel olmuş fakat yumurtayı öneriyordu doktorlar ben bu şeylerin çoğunu yiyorum o ayrı konu da olacağı varsa her şekil olur zaten
az pişmiş yasak canım, tam haşlanmış olacak, bunların çoğu bakteri yüzünden yasak o bakteriler Allah korusun bebeğe sebep olabiliyo

Valla kuzum bende öyle strese girmiş gibi hissetmedim kendimi rahatladım sanki aynen canım hayırlısı inşallah Allah çok yipratmadan nasip etsin inşallah sana da bana da tüm bekleyenlere de

Canım valla aynı şeyi bende yumurtalamamdan sonra yaşadım. İlişkiye girdik bir iki gün sonra 1 hafta şiddetli bel ağrısı kasık ağrısı şişkinlik idrar yaparken hafif yanma. Su içe içe geçirdim İnşallah bebiş geliyodur sana.

Bende bu ay yaptım 10 dk arayla iki testimde pozitif çıktı koşa koşa hastaneye gittim kan verdim ve negatif bir daha tövbe ettim artımed e 2 testimde böyleydi. Bence başka bi testle tekrarla
Kaç çıkmıştı hcg değeriniz? Geçen ay yine silik çizgi görmüştüm bir kaç gün bekleyip öyle verdim testi o zaman değerim 3.10du doktor kimyasal yaşamış olabilirsin demişti.

Aaaa ilk defa duyuyorum. Ama bunu sadece ilişki esnasında anlayabiliriz ki
Şöyle bilgiler var, parmakla kontrol sağlanıyor da tehlikeli tabii mikrop kapilabilir :) ovulasyonda henüz pik göremedim, akıntı desen arada az bişey berrak bir akıntı oluyor yumurtlama gibi değil. İlişki sırasında da çok sıkı hissediyorum demek ki yumurtlama evresine gelememisim daha 3 evetle uğurladık

Eklentiler

• IMG_20230224_160551.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20230224_160536.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20230224_160525.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 46
test yapıyomusun peki pik ne zaman görmüstün akıntıdan sonra sanki hic pik göremeyecek gibiyim bu kadar silikten sonra adetimin 16. Günü bugun
Benmde öyle oldu önce akıntı geldi hala silikti sonra akıntı çoğaldığı gün pik gördüm benmde 19.gün yumurtlama oldu adete beş gün var yani geç yumurtaladım bende sen yapamaya devam et birde emin olmak için bir sabah birde akşam tekrarla testi ama çok su içme

Benmde yumurtlama dan sonra oldu Rabbim en kısa zamanda hayırlı mübareği ile nasip etsin hepimize kucağımızı boş bırakmasın

Öyle yapcam ya günde iki kere yapmaya karar verdim peki silikten kaç gün sonra pik gördün bi anda yükseliyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…