💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Femara nedir canım doktor mu verdi? Yarın ben e gideceğim olmazsa gel demişti neyden başlar merak ediyorum
Kuzu klomen femara bunlar hep yumurta geliştirici. 2. Kullanmam ilk deneme olumsuz oldu. Ama çok gaz sancısı yaptı. İnşallah olumlu sonuç alırım. Yumurta takibi yaparsa sana büyük ihtimalle verir ikisinden birini

Endişelenmeyi bırak Allah’ın izniyle her şey çok güzel ilerleyecek beraber cinsiyet öğreneceğiz inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah.
Valla ben de çok özledim muhabbetimiziiiiiii

famera klomen muadılı gıbı bısey ama daha guzel dıyolar , yumurta gelıstırmesı ıcın verılıyor , bununla bırlıkte catlatma ıgnesı de veren oluyor kuzum
Haaa anladım kuzum belkim bana da haplı bir şeyler verir bilemiyorum çok merak ediyorum ne olacak. Eymene hamile kaldığım ay Progestan içmiştim o ay tutmuştu. Benim yumurta ile alakalı durum olabilir

Kuzu klomen femara bunlar hep yumurta geliştirici. 2. Kullanmam ilk deneme olumsuz oldu. Ama çok gaz sancısı yaptı. İnşallah olumlu sonuç alırım. Yumurta takibi yaparsa sana büyük ihtimalle verir ikisinden birini
Allahım inşallah hayırlısı ile verir sana da bana da isteyen herkese. Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Haaa anladım kuzum belkim bana da haplı bir şeyler verir bilemiyorum çok merak ediyorum ne olacak. Eymene hamile kaldığım ay Progestan içmiştim o ay tutmuştu. Benim yumurta ile alakalı durum olabilir
bakalım kankam doktor bakacak ona gore bulacak cozumunu inşallah Rabbımın izniyle kankam inşallah öğreneceğiz büyüteceğiz bebişlerimizi

Aslan pençesi otu falan varmış kullandınız mı hiç

bebekheyecani sat/23 Şubat, bat/21 Mart
Bekleyip göreceğiz.. tabi beklerken bol bol dualarımızı edeceğiz, beslenmemize dikkat edeceğiz, motivasyonu yüksek tutacağız ki hormonlar oynamasın Rabbim dileyen herkese nasip etsin içlerinde bana da inşallah..

Evet arkadaşlar geçmiş olsun ben test batağına düştüm çatlamayla birlikte 6. Günüm 3 saatlik idrarla ilk testimi yapmış bulunmaktayım ve gölge gördüğümü iddia etmekteyim hemdee kaset testte

Eklentiler

• CA0F14DE-B8BA-4D98-A96C-645FDAF95FF9.png
    565,7 KB · Görüntüleme: 71
  • BD0A75D7-9884-4285-85B7-18E4DA61560D.png
    493,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 5C06A31B-7A5C-4CE5-B50B-502E4649614B.png
    433,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 6C783B94-EDEC-4F2B-B5C3-4C8DE18D7443.png
    293,9 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba hanım lar enfeksıyon için fotılı adet oncemı kullanmak dah mantıklı adet sonrasımı adet olmayı beklıyorum duzensız bır dongum var adet sonrası yumurta takıbıne baslayacagım doktorla bırlıkte sızce rahmın temızlenmesı ıcın fıtıle sımdıdenmı baslamalıyım yada paketın yarısını adet oncesı kaln
Yarısını adet sonrasımı kullanayım yumurtlamays zarar verımı

Evet arkadaşlar geçmiş olsun ben test batağına düştüm çatlamayla birlikte 6. Günüm 3 saatlik idrarla ilk testimi yapmış bulunmaktayım ve gölge gördüğümü iddia etmekteyim hemdee kaset testte
Fotoda yok gibi duruyo ama inş vardır gün gün gölge çizgiye döner inş iddiadan öteye gitmiş olursun

Catlatma ıgnesı oldunuzmu gebelık varsa bekledıkce testte daha belıgınlesmeye baslayacaktır

Catlatma ıgnesı oldunuzmu gebelık varsa bekledıkce testte daha belıgınlesmeye baslayacaktır
Hayır kendi çatladı canım ilaç kullanmadım böyle şuan 15 dk falan oldu bi değişiklik yok

Eklentiler

• F837C78D-8635-4A7B-A1F6-164315AF417B.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 62
Sanki bende gördüm heveslendirmekte istemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…