💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhaba. Grupta herkes bebek istediği için birbirimize yoldaş oluyoruz diyelim. Motivasyon ya da sıkıldıysan sohbet muhabbet ediyoruz. Herkes bildiğini paylaşıyor. Öyle bir grup. Adet tarihini de listeye yazıyoruz. Hamile kalan arkadaşlarımızı mutlulukla anneler grubuna uğurluyoruz ❤️
Beni de gruba alabilir misiniz bende istiyorum

merhaba arkaşlar yaptığınız birşey varmı gebeliği kolaylaştırmak için
İlk gebeliğimde olduğu gibi bunda da her yolu denedim farklı olarak Mfk kullandım 8 aydır deniyoruz henüz olmadı. İlkinde de 15 ay sonra olmuştu. Her türlü hormon testim vs yapıldı bir sıkıntı çıkmadı eşimin sperm testi de iyi çıktı. Doktora gittiğimde 3 ay daha olmazsa gel demişti ve olmadı yarın randevum var gideceğim. Bakalım bundan sonra süreç nasıl işler yarın bilgilendirme yapacağım. Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım

İlk gebeliğimde olduğu gibi bunda da her yolu denedim farklı olarak Mfk kullandım 8 aydır deniyoruz henüz olmadı. İlkinde de 15 ay sonra olmuştu. Her türlü hormon testim vs yapıldı bir sıkıntı çıkmadı eşimin sperm testi de iyi çıktı. Doktora gittiğimde 3 ay daha olmazsa gel demişti ve olmadı yarın randevum var gideceğim. Bakalım bundan sonra süreç nasıl işler yarın bilgilendirme yapacağım. Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım
Biz 1.5 yıldır evliyiz daha öncesinde korunduk 8 aydır istiyoruz korunmuyoruz doktora gittim bir sorun çıkmadı ama genede 8 aydır olmuyor

Biz 1.5 yıldır evliyiz daha öncesinde korunduk 8 aydır istiyoruz korunmuyoruz doktora gittim bir sorun çıkmadı ama genede 8 aydır olmuyor
Aynı durumdayız. Anlattım. Ben de 8 aydır korunmuyorum hiç bir sorun yok demek ki zamanı var bekliyorum. Yarın doktora göre şekil alacağız inşallah senin de gönlüne göre olur. Sıkıntı etme diyeceğim ama seni çok iyi anlıyorum insan hemen olsun istiyor. Benim de ilk gebeliğimde öyleydi 15 ay olmadı artık olursa olur diye bıraktığım ay oldu

Femara kullanan arkadaşlar. Yumurtlama sonrası gaz sancısı çektiniz mi? Mideme vuran bir gaz sancısı var çok kötüyüm ya ilaç yüzünden olduğunu düşünüyorum
Femara nedir canım doktor mu verdi? Yarın ben e gideceğim olmazsa gel demişti neyden başlar merak ediyorum

Seni yerim ❤️çok özledim❤️ artık sahadayım buralardayım çocuklar bana iyi geldi okula gidip gelmek. Yarın 12:00 da randevum var. İnşallah bismillah diyip yeni sürece başlayacağız bakalım🤲🏻 sen iyisin değil mi
evet ya bende cok ozledım fıkır fıkır sıkır sıkır konusmalarımızııı ❤️ıyıyım cok sukur bugun doktora gıttım ısyerıne bıldırmek ıcın kagıt aldım , bıraz ısrar ettım tekrar bakalım dıye baktı problem yok dedı beklıyoruz bakalım kuzum ıcıme cok endıseler gelıyor gıdıyor ama hepsını atmaya calısıyorum aklımdan :)

X