- 1 Nisan 2022
- 12.531
- 15.404
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.201
Ama ben burda görüyorum bu yenimi?Dün silik çizgiyi görmüştüm kaset testle bugün yeniledim negatif demek ki test yanlış . Hem de anında çıkarmıştı ikinci çizgiyi beklemeden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben burda görüyorum bu yenimi?Dün silik çizgiyi görmüştüm kaset testle bugün yeniledim negatif demek ki test yanlış . Hem de anında çıkarmıştı ikinci çizgiyi beklemeden.
test yapıyomusun peki pik ne zaman görmüstün akıntıdan sonra sanki hic pik göremeyecek gibiyim bu kadar silikten sonra adetimin 16. Günü bugunBEnim yumurtlamadan 4 gün önce başlamıştı.
Dün bat günümdü varsa zaten çıkar diye test yaptım markası Artımed direk pozitif çıkardı idraro damlatır damlatmaz 3 dk içinde falan çok mutlu oldum bu sabah kan vermeye gidecektim gitmeden önce bir test daha yapayım dedim koca bir negatif o moral bozukluğu ile kan vermeye gitmedimAma ben burda görüyorum bu yenimi?
Bismillahirrahmanirrahim, diyip okuyup üfleyerek sağ ayakla geliyorum canım, hayırlı uğurlu olsun topiğin ilk listeye beni ekle, adet bekliyorum martta buradayım ama önce şubatı kapatırız. Henüz Sat bat be
Korunmasız ilişkinin üzerinden 10 gün geçti beta 3.97 sınırda dedi doktor bilginiz varmı acaba bunu konuda kızlar yardım edin nolurAminnnn bebişim
Cnm yükselebilirKorunmasız ilişkinin üzerinden 10 gün geçti beta 3.97 sınırda dedi doktor bilginiz varmı acaba bunu konuda kızlar yardım edin nolur
O kadar kafam karıştı ki benim şuan bi kaç gün bekleyip yine kan vercem ama ilk gebelik olacak inşallah tecrübesizim de inşallah yükselirCnm yükselebilir
4.18 idi benim
Şüpheli dedi ve yukselmişti
Nasıl daha rahat hissedeceksen öyle yap canım. Ben ilk hamile kalmaya karar verdiğim ay ne araştırdım ne ovülasyon takibi hiçbirşey yapmadım.Zaten ikintane kaldi bitsin daha almam da yapmicamda bugun yine yaptm hala silik anlamadim ama bni strse koyuyor oyuzden almicam zaten rizki nasibi varsa bebisler gelicek insaAllah Allahin izniyle
Çok iyi anlıyorum bende adet günü yaklaştıkça belirtilerim başladı. Ateşte düşmedi onunda arkasına sığınıyorum ama olmazsa yine üzülecez adet bitecek yeni umutlar.Gerçekten öyle bu ay salmıştım kaç günüm kaldı onu bile bilmiyordum baktıktan sonra strese girdim sanırım beynim otomatik odaklandı oraya ama bu ağrıyı hissetmeyen olmazdı çok şiddetli ağrılarım oldu şuanda regli ağrısı gibi hafiften sızlamalarım oluyor büyük ihtimal beynimin oyunu boşuna heves işte
Rabbım inşallah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder kuzum amınBen çıktım ordan ama aklım sizde arada gelip bi bakıyorum öyle hamiş anneler ne yapıyor nasıl gidiyor diye dualarım sizinle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah canım
Çok az canımAkıntı gördün mü canım? Ben ovulasyonu ne olur ne olmaz yapıyorum ama yumurtlamadigim çok belli çünkü hiç akıntı yok
Artımed mi canım bu testDün silik çizgiyi görmüştüm kaset testle bugün yeniledim negatif demek ki test yanlış . Hem de anında çıkarmıştı ikinci çizgiyi beklemeden.
Ay kuzum bilemedimki hangisi bozuk diye..ama mesela gecikmen var..belki vardır bekle senDün bat günümdü varsa zaten çıkar diye test yaptım markası Artımed direk pozitif çıkardı idraro damlatır damlatmaz 3 dk içinde falan çok mutlu oldum bu sabah kan vermeye gidecektim gitmeden önce bir test daha yapayım dedim koca bir negatif o moral bozukluğu ile kan vermeye gitmedim
Sanmıyorum ama allahtan ümit kesilmez.Ay kuzum bilemedimki hangisi bozuk diye..ama mesela gecikmen var..belki vardır bekle sen
Evet Artımed canımArtımed mi canım bu test
Bende bu ay yaptım 10 dk arayla iki testimde pozitif çıktı koşa koşa hastaneye gittim kan verdim ve negatif bir daha tövbe ettim artımed e 2 testimde böyleydi. Bence başka bi testle tekrarlaSanmıyorum ama allahtan ümit kesilmez.
Evet Artımed canım
:))))) çok iyi ya... valla çoğu kişi yazma stres sebebi falan demiş ama ben de böyleyim. kafam çok dolduğu zaman yazıp ancak kafamdan atabiliyorum düşünceleri. ayrıca tüm hesap sanki elimden gelen her şeyi yaptım mı yapmadım mı üzerine ki bence bunun da insanı rahatlatan ve umutla dolmasına vesile olan bir yönü var. umut da her şey zaten.. umutsuz olmaktan iyidir diye düşünüyorum. ha olmazsa nasip değilmiş der geçersin canım. son sabah 5te değerlendirme planının olmamış olmasına da takılma bence çünkü nerdeyse saat bazında aralıklı olması zaten verimli olmayacaktı belki deKızlar hesap yaptım hahhahhah
Amin inşallah canım darısı bize inşallah bu ay sağlıkla olurda ilerlerRabbım inşallah saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder kuzum amın
Kasık ağrım çok az geceleri oluyor belim ağrıyor afedersin hep akıntı gelmiş gibi ıslak hissediyorum şuan idrarımda bir sıkıntı yok acıda hissetmiyorum ama bu kadar erken hamilelik belirtisi olamayacağı için ona korktum yada üşüttüm bilmiyorum ilişkiden sonra genellikle yarım saat bekleyip duş alıyorum ama bir gün uyuyakalmışım o sebeble olmuşmudur diye düşünüp duruyorumCanım kasıklarda ağrı oluyor genelde. Bel bölgesinde ağrı. Bazen ateş yapar. En sık belirtisi idrarda yanma. İleri derece olursa idrarında lan bile görebiliyorsun. Sende nasıl belirtiler var