💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Amh hemen düşen birsey değil canım ay ay da dusme olmuyormus genel olarak yılda 0.1 veya 0.2 düşermiş bence düşmemiştir çok öyle düşünme. Tüp bebek için de özellikle lab i iyi bir yerle anlaşmanı öneririm neresi ile görüştün ben ankara da bahceci içime sindi. Eğer dusunursem tüp bebek ankara da yaparım.

Benim amh 1.66 yaş 27 yaşıma göre nasıl bilmiyorum. 3 aydır deniyoruz henüz hamile kalamadım üzülüyorum fsh değerim de 6 idi en son baktırdığımda. Doktor doğal yollardan hamile kalabilirsiniz sorun yok diyordu ama nasip olmayınca olmadı işte …. 3 ay oldu yok henüz bebeğim

Doğru diyorsun canım en kısa zamanda güzel haberler verelim inşallah birbirimize

Zaten artık düşünmüyorum ama her şeyi denediğim için anladımki ne kadar zorlasam bile olmuyor..Tabi lab.çok iyi olmalı..çok baktım araştırdım.Doktorum İstanbulda

Kuzum üzülme 3 ay çok yenisin..1 sene sabırla bekle stresten uzak dur..o zamana kadar hamile kalıcan

Canım bu kaset testlerden benimde ağzım çok yandı. İnnovita markası pembe olanı aldım sende değiştirdim derim benimde hep silikti insana kendini kötü hissettiriyor bir yerden sonra.

Beni de ekler misiniz bat 25 Mart

Belirti aramıcam diyorum sırtım çok ağrıyor sırt ağrısı belirti oluyor mu? Çok kötüyüm şuan daha yeni yumurtladım üşütme olayımda olamaz evden dışarı çıkmadım hiç
Kendimize çok güzel yalan söylemeyi öğretti bu süreç kuzum. Şaka bir yana inşallah belirtidir bende 1 mart adet olucam ama alt karnım gerildi göğüslerim çok hassaslaştı sütyensiz daha çok acı hissediyorum. Ama bunun dışında belirtim yok bakalım bekleyip görücez. ❤

Canım bu kaset testlerden benimde ağzım çok yandı. İnnovita markası pembe olanı aldım sende değiştirdim derim benimde hep silikti insana kendini kötü hissettiriyor bir yerden sonra.
Zaten ikintane kaldi bitsin daha almam da yapmicamda bugun yine yaptm hala silik anlamadim ama bni strse koyuyor oyuzden almicam zaten rizki nasibi varsa bebisler gelicek insaAllah Allahin izniyle

Gerçekten öyle bu ay salmıştım kaç günüm kaldı onu bile bilmiyordum baktıktan sonra strese girdim sanırım beynim otomatik odaklandı oraya ama bu ağrıyı hissetmeyen olmazdı çok şiddetli ağrılarım oldu şuanda regli ağrısı gibi hafiften sızlamalarım oluyor büyük ihtimal beynimin oyunu boşuna heves işte

Benim 10 mart transfer olacak bebekheyecani

Kuzum üzülme 3 ay çok yenisin..1 sene sabırla bekle stresten uzak dur..o zamana kadar hamile kalıcan
Dün silik çizgiyi görmüştüm kaset testle bugün yeniledim negatif demek ki test yanlış . Hem de anında çıkarmıştı ikinci çizgiyi beklemeden.

Eklentiler

• FC57165E-1D31-409C-B4C0-073A069CFBE9.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…