💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhabaa bende temmuz ayından beri deneyenlerdenim ☺️ 16 şubat 20 şubat son adet tarihim . Ama herkese birşey sormak istiyorum regl bitti 20 sinde bugun sabah pembe bi akıntı geldi sonra kahverengi gibi geldi bu saate kdr daha gelmedi bu nedir sizce ya
beklenen adet tarihini de yazar mısın.yumurtlamadan dolayı olabilir akıntın.

Şöyle bilgiler var, parmakla kontrol sağlanıyor da tehlikeli tabii mikrop kapilabilir :) ovulasyonda henüz pik göremedim, akıntı desen arada az bişey berrak bir akıntı oluyor yumurtlama gibi değil. İlişki sırasında da çok sıkı hissediyorum demek ki yumurtlama evresine gelememisim daha 3 evetle uğurladık 😅
Ooooo bunlar çok zor 😂

Kesinlikle katılıyorum. Ben bu ay saldım ama, kür falan yapacaktım onlarla da uğraşmayacağım. Cidden işle ilgili stresli bir ayım ve çok yoğunum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bir de buna kafa yoramıcam. Cidden sex bu ay sadece istersem olacak bir şey olacak. Yine de tutar mutar adımı yazdırdım Mart ayına :KK70: Bu arada bebişim sat ve bat ımı yazmıştım ancak eklememişsin, gözünden kaçmış galiba bebekheyecani bebekheyecani
bebeğim kaçmış olabilir tekrar yazabilir misin kusura bakma

Femara kullanan arkadaşlar. Yumurtlama sonrası gaz sancısı çektiniz mi? Mideme vuran bir gaz sancısı var çok kötüyüm ya ilaç yüzünden olduğunu düşünüyorum

Merhabalar

merhabalar bende gebelik istiyorum bilgi alabilir miyim grupla alakalı
Merhaba. Grupta herkes bebek istediği için birbirimize yoldaş oluyoruz diyelim. Motivasyon ya da sıkıldıysan sohbet muhabbet ediyoruz. Herkes bildiğini paylaşıyor. Öyle bir grup. Adet tarihini de listeye yazıyoruz. Hamile kalan arkadaşlarımızı mutlulukla anneler grubuna uğurluyoruz ❤️

X