- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.141
Ah kuzum keşke yapabilsem ama maalesef hesap yapmadan duramıyorumBüyük stres valla yapmayın böyle şeyler sonra çok üzülürsünüzakışına bırakın rabbim ol derse olur
16 sında başladı 20 sinde bitti normalde 8 gün falan sürüyor reglm geçen ay doktora gittim reglm den sonra yumurtalıklar çok iyi dedi dediği günlere de hep uyduk ilişki oldu regl olunca üzülmüştüm tabi ama sabah böyle birşey yaşayınca bu ne dedm yani kızıma hamileliğimi öğrendiğimde böyle birşey yaşamıştım yerleşme demişti dıktor 7 yıl önceBalım 20 sinde reglim bitti demişsin o yüzden böyle dedim yerleşme olabilir tabi ama çok erken yani 20 sinde bitti kaçında başladı peki
Seni ne kadar iyi anladığımı geçtiğim özetten anlamışsındır.. Ben nasıl kurtuldum biliyor musun öncelik olarak ilişki günleri işaretlemeyi bıraktım tabi ki yumurta takibime devam ettim şöyle devam ettim gün aşırı olması gerektiği için He olmadıysa da o günlerde aksilik çıktı veya istemedik of demedim kısmet dedim tevekkülle elbet olacak en güzel zamanda diye dua ettim. Ben ağlardım ya eşim her negatif gördüğümde benden çok üzülürdü ama ağladığım için beni teselli etmekten belli edemezdi. Şuan aştım onu şükürler olsun geçen günde eşime kızdım diyor bana yapmamız lazımdedim bana yüklenme konuşarak görev gibi dikte etme herşey olağan seyrinde olsun olacaksa da allahtan olmayacaksa da allahtan oda bana kızdı ama çaba diye tehtit ettim kızdırma beni dedim vazgeçerim çocuktan ya öyle işte kızlar biraz rahat bırakın beyninizi ilişkileri de etkiliyor bu süreç görev gibi olunca
Ay evet cok kalabalık lıste gercekten bende bıldırım gelınce bı yoklama alsyım bakıyım napıyolar ıyılermı bo sorayım dedım
Ama çıkarmı ki yapsam acaba regl 20 sinde bitti ya yada üstüne görme gibi birleymi yaşadım acaba evde bitane testim var olmadı sabah yapayım ilk idrarlaHemen Bi test yap bu kuşkudan kurtul varsa öğren yoksa da kafan rahatlasın yalancı gebelik semptomları yaşama düşündükçe
Bunu etme bence..akışına bırak..bu sana stresten başka hiçbir şey vermez..sonda üzülen sen oluyorsun
Üstüne görme ise çıkma ihtimali var tabi ki ama dediğim gibi yoksa da kafan rahatlar yalancı belirtiler yaşamazsınAma çıkarmı ki yapsam acaba regl 20 sinde bitti ya yada üstüne görme gibi birleymi yaşadım acaba evde bitane testim var olmadı sabah yapayım ilk idrarla
Ben bir buçuk sene de attım üzerimden takıntılı halimi inşallah senin daha kısa sürerBakalım tutmazsa bu ay yapmamaya çalışırım ama ümidimi kesene kadar takip ederim kendimi biliyorum. Ne zaman ki olmayacak galiba diyip umudumu kesersem o zaman takibi bırakırım gibi geliyor
Selam kizlarr.. ben 3 senedir bebek müjdesini bekliyorum malesef daha öyle birsey yok..ne bende nede esimde hicbir sorun yok cok doktorlara gittim.. bugün doktora gittim catlama ignesi oldum, yumurtam gerektigi büyüklüge ulasmis 36 saat icinde catliyomus ve önümüzdeki günlerde normal iliskide bulunarak denicez.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. umudunuzu yitirmeyin kizlar
Amin öncelikle kucağınız en güzel zamanda en güzeliyle dolsunSelam kizlarr.. ben 3 senedir bebek müjdesini bekliyorum malesef daha öyle birsey yok..ne bende nede esimde hicbir sorun yok cok doktorlara gittim.. bugün doktora gittim catlama ignesi oldum, yumurtam gerektigi büyüklüge ulasmis 36 saat icinde catliyomus ve önümüzdeki günlerde normal iliskide bulunarak denicez.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. umudunuzu yitirmeyin kizlar
Anlıyorum kuzum ama bildiğim kadarıyla yerleşme battan 3 4 gün önce oluyor16 sında başladı 20 sinde bitti normalde 8 gün falan sürüyor reglm geçen ay doktora gittim reglm den sonra yumurtalıklar çok iyi dedi dediği günlere de hep uyduk ilişki oldu regl olunca üzülmüştüm tabi ama sabah böyle birşey yaşayınca bu ne dedm yani kızıma hamileliğimi öğrendiğimde böyle birşey yaşamıştım yerleşme demişti dıktor 7 yıl öncesize sorayım dedim
Insallah hayirlisiyla hamile kalirim bu ay..Sağlıkla kucağına al inşallah canim
İyi yapmışsın aşkım hamilelik nasıl gidiyoAy evet cok kalabalık lıste gercekten bende bıldırım gelınce bı yoklama alsyım bakıyım napıyolar ıyılermı bo sorayım dedım
Denemeye devam napalim canım asıl sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik çaktırma arada bende sizi gözetliyorumAy evet cok kalabalık lıste gercekten bende bıldırım gelınce bı yoklama alsyım bakıyım napıyolar ıyılermı bo sorayım dedım
Eminim senden yaş olarak büyük olduğum için sana bunları deyim rahatlayımKuzum maalesef elimde değil iş yerinde çalışırken durup dururken yazdım hadi yazım yapmadım durup dururken mola verip yazdim resmen deliriyorum galiba