💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Balım 20 sinde reglim bitti demişsin o yüzden böyle dedim yerleşme olabilir tabi ama çok erken yani 20 sinde bitti kaçında başladı peki
16 sında başladı 20 sinde bitti normalde 8 gün falan sürüyor reglm geçen ay doktora gittim reglm den sonra yumurtalıklar çok iyi dedi dediği günlere de hep uyduk ilişki oldu regl olunca üzülmüştüm tabi ama sabah böyle birşey yaşayınca bu ne dedm yani kızıma hamileliğimi öğrendiğimde böyle birşey yaşamıştım yerleşme demişti dıktor 7 yıl önce size sorayım dedim

Bakalım tutmazsa bu ay yapmamaya çalışırım ama ümidimi kesene kadar takip ederim kendimi biliyorum. Ne zaman ki olmayacak galiba diyip umudumu kesersem o zaman takibi bırakırım gibi geliyor

Ama çıkarmı ki yapsam acaba regl 20 sinde bitti ya yada üstüne görme gibi birleymi yaşadım acaba evde bitane testim var olmadı sabah yapayım ilk idrarla
Üstüne görme ise çıkma ihtimali var tabi ki ama dediğim gibi yoksa da kafan rahatlar yalancı belirtiler yaşamazsın

Selam kizlarr.. ben 3 senedir bebek müjdesini bekliyorum malesef daha öyle birsey yok..ne bende nede esimde hicbir sorun yok cok doktorlara gittim.. bugün doktora gittim catlama ignesi oldum, yumurtam gerektigi büyüklüge ulasmis 36 saat icinde catliyomus ve önümüzdeki günlerde normal iliskide bulunarak denicez.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. umudunuzu yitirmeyin kizlar

Bakalım tutmazsa bu ay yapmamaya çalışırım ama ümidimi kesene kadar takip ederim kendimi biliyorum. Ne zaman ki olmayacak galiba diyip umudumu kesersem o zaman takibi bırakırım gibi geliyor
Ben bir buçuk sene de attım üzerimden takıntılı halimi inşallah senin daha kısa sürer

Batımda değişti sanırım uygulama takviminde 12 mart gösteriyor fakat yumurtam dün catlamisti Dr yumurta göremedi vajinal ultrasonda. Demekki 8 9 mart gibi regl olacağım

Sağlıkla kucağına al inşallah canim

Amin öncelikle kucağınız en güzel zamanda en güzeliyle dolsun sebepsiz kısırlık çok yaygınmış peki ilaç iğne dışında hiç aktara falan başvurdunuz mu

Anlıyorum kuzum ama bildiğim kadarıyla yerleşme battan 3 4 gün önce oluyor

Ay bubay çip asilama icin klomen kullandım buğu kontrole gittim 15 16 cm en fazla olmuş yumurta doktorum diğer ay reglken gel başlanılan deneyelim dedi bu ay boş geçti bir kere denicez en iyi haliyle olsun en az 18 olsa iyi dedi bir kere hakkımızı güzel değerlendirelim ama ben yine de Mart sarılabilirim hala dimii

Kuzum maalesef elimde değil iş yerinde çalışırken durup dururken yazdım hadi yazım yapmadım durup dururken mola verip yazdim resmen deliriyorum galiba
Eminim senden yaş olarak büyük olduğum için sana bunları deyim rahatlayımhem daha küçük yaşta olanlarda okusun.Senin elinde sen etme bak gör nasıl hamile kalıcan.Günleri yazma..spermin ne kadar yaşadığını kimse bilemez..hemşireyim ben bir sıcak duşla..bir eşin ufak yaşadığı stres bile etkiliyor.Gün aşırı devam et..eşine söyleme bile günleri..ovu testi eğer yapıyorsansa bile deme eşine..ilişki konusunu açma evde..onlar bizim gibi diğil..çocuk isterlerse bile stresten aynı konudan bıkmış hale geliyorlar..ara sıra çocuk vidyolari gönder..emin ol o bir insan sonuçtasana demese bile o da istiyor..Bizim hayatımızı bir tek dua değişe bilir..zikrler et..namazını kıl..niyyetini et..Meryem süresini oku.Kağıtı at çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…