💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sen yine de dene o yumurta bir kaç güne büyür doktor neden erteledi ki anlamadım

Kesinlikle katılıyorum. Ben bu ay saldım ama, kür falan yapacaktım onlarla da uğraşmayacağım. Cidden işle ilgili stresli bir ayım ve çok yoğunum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bir de buna kafa yoramıcam. Cidden sex bu ay sadece istersem olacak bir şey olacak. Yine de tutar mutar adımı yazdırdım Mart ayına Bu arada bebişim sat ve bat ımı yazmıştım ancak eklememişsin, gözünden kaçmış galiba bebekheyecani

Bence cokta fark yoktur aramızda kuzum. 34 yaşındayım dolu dolu hemde 35 in icindeyim sen kaç yaşındasın
Keşke dediğin gibi olsa tavsiyelerin çok mantıklı ve olması gereken. Ama maalesef elimde değil. Eşime soylemezsem yandım ikimiz de çok yoğun çalışıyoruz hafta içi zaten pertiz hafta sonları ve cuma zaten rutinimiz. Hafta içi çok çok nadir bir çekim olacakta bir kıvılcım yanacakta bir de ben 2 aydır her ay Dr a gidiyorum uzunca bir süre de en azından 6 aya tamamlayana kadar gitmeyi düşünüyorum. Yanımda olduğu için soylemesemde zaten Dr ne derse duyuyor

Kız ben seni küçük sanıyordum..bu kağıta yazdığın için mesela genelde daha küçük yaşta ederler bunu35 mayısta olucakSende sorun neki?aşılama denedinmi?

İş yoğunluğunda aklıma gelmiyor da akşam olunca kafamı boşalttıgim an direkt bunlar beynimi dolduruyor kür yapmaya başladım da bugün unutmusum hala çok silik çizgi 11. Gün bugün. Kürler de ise yaramayacak bende sanırım

Öyle işe yaramayacak diye düşünme, pozitif, olumlu düşün hep. Kendi kendine stres yaratma canım benim.

Ben de geldim sat 23 şubat bat 23 mart

Kız ben seni küçük sanıyordum..bu kağıta yazdığın için mesela genelde daha küçük yaşta ederler bunu35 mayısta olucakSende sorun neki?aşılama denedinmi?

Kuzum ben o kağıdı yazmak için yazmadım iş yerindeyim plan olusturacaktim bir proje ile ilgili sonra kağıt kalem varken bir bakim dedim. Patır patır yazmışım. Yani amacım çetere tutmak değildi anlık gelişti benim eşimin değerleri çok çok iyi değil gebeliğe engel değil dedi doktor ama harika da değil. Takviye kullanıyor. Son gittiğim doktorum harika ötesi bir adam gerçekten eşimde bende çok beğendik. Onun demesine göre bir şekilde olacak aşılama tüp bebek düşünmeyelim şimdilik dedi. Ama geçenlerde gittiğim Dr da yeni tüp bebek uzmanı olmuş beni hemen tüp bebeğe yönlendirdi. Amh kesin 1 in altında dedi. Çok şükür 2.26 çıktı gebelik olsun olmasın şimdiki Dr umla bir 4 ay daha ilerlemeyi düşünüyorum. Sen neler yaptın
Bu arada yazdan beri bebek düşünüyoruz 2 aydır da Dr a gidiyoruz
6 senelik evliyim

Merhaba beni de ekler misiniz sat 18şub bat18şub, bu ay klomene başladim adetin 3.günü 29yasındayim 6aylık evliyim yaşım ileri olduğu için riske atmak istemedim drm klomene başlatti hemen salı kontrolüm var bakalıö güzel haberlere inşAllah

Ben de kürü yaptım ama ovulasyon takibi yapmadım

Ah kuzum keşke yapabilsem ama maalesef hesap yapmadan duramıyorum ama konuşmak düşünmek yazmak belki beynimi arka planda strese sokuyordur onu bilemem ama beni rahatlatiyor
Başka şeyler yazın bunun üzerine yazmayın bence dediğiniz gibi arka planda farkında olmadan büyük stres yaratır, bakmayın hepimiz öyleyiz düşünmüyoruz diyoruz ama düşünüyoruz elde değil kontrol edemiyorsun ama baskılamaya çalışıyorum, ben dikkat etmedikçe beynim vücuduma sanki sinyal verir gibi kendini hatırlatıyor reglisi geçene kadar bekleyen benim için peygamber sabrı olanlar

Senin Amh iyi..benimkide 9 ay önce 1 üstündeydi..ama sonra kürtaj yaşadım şimdi düşmüşmü bilmiyorum.Bana bir doktor demişti bu değerle hamile kalınır..kaldımda takviyelerle ama malesef olmadı...şimdide kalamadığım için hem Amh belki çok düşmüş..aşılama yaptım tutmadı şimdide tüp bebek yapıcam yumurta varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…