💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhabaa bende temmuz ayından beri deneyenlerdenim 16 şubat 20 şubat son adet tarihim . Ama herkese birşey sormak istiyorum regl bitti 20 sinde bugun sabah pembe bi akıntı geldi sonra kahverengi gibi geldi bu saate kdr daha gelmedi bu nedir sizce ya

25 ocak 24 Subat :) bebekheyecani femera kullandim yumurtam catladigi gunu biliyorum bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim bakalim bekliyorum :)

Kızlar hesap yaptım hahhahhah
Niye böyle yapıp beynine daha çok stres sinyali veriyorsun ki He yazı olmasa yine düşüneceksin evet hepimiz gibi ama şu fark var ki ince hesap daha çok hormonları etkiliyor ben uygulama üzerinden mesela işaretlerdim şu günlerde birliktelik oldu yumurtlama şu zamanda gün sayardım ki test yapabileyim varsa da yoksa da erken öğreneyim diye. Beni mahvetmişti psikilpjil hamilelik belirtileri mi dersin kimyasal düşük yaptığımı öğrenmek mi dersin pozitif testler mi dersin hemde on beş gün öncesinde pozitif iki kaset test gördüm sonra tabi li negatifti. İşte o kadar kafayı bozmuştum be bedenim yanlış sinyaller alıp bana geri verdi onları.. Lütfen benim yaptığımı yapma yapmayın gerçekten iyi gelmiyor bize bu ince hesaplar

Hemen Bi test yap bu kuşkudan kurtul varsa öğren yoksa da kafan rahatlasın yalancı gebelik semptomları yaşama düşündükçe

Balım 20 sinde reglim bitti demişsin o yüzden böyle dedim yerleşme olabilir tabi ama çok erken yani 20 sinde bitti kaçında başladı peki

Keşke yapmasam :S ama elimde değil maalesef. Obsesif oldum resmen. Allah çok yipratmadan her isteyene nasip etsin inşallah

bu seneki matematik ödülüne layık bulundunuz hayırlı olsun

benim beyin herseyi hesap yapıyor mesleki deformasyon isim gereği hep a b c planı uapip projelendirip termin çıkarıyorum aklım bu şekilde çalışıyor düşünmemek istiyorum ama ister istemez hesap kitap yapıyorum

Keşke yapmasam :S ama elimde değil maalesef. Obsesif oldum resmen. Allah çok yipratmadan her isteyene nasip etsin inşallah
Seni ne kadar iyi anladığımı geçtiğim özetten anlamışsındır.. Ben nasıl kurtuldum biliyor musun öncelik olarak ilişki günleri işaretlemeyi bıraktım tabi ki yumurta takibime devam ettim şöyle devam ettim gün aşırı olması gerektiği için He olmadıysa da o günlerde aksilik çıktı veya istemedik of demedim kısmet dedim tevekkülle elbet olacak en güzel zamanda diye dua ettim. Ben ağlardım ya eşim her negatif gördüğümde benden çok üzülürdü ama ağladığım için beni teselli etmekten belli edemezdi. Şuan aştım onu şükürler olsun geçen günde eşime kızdım diyor bana yapmamız lazım dedim bana yüklenme konuşarak görev gibi dikte etme herşey olağan seyrinde olsun olacaksa da allahtan olmayacaksa da allahtan oda bana kızdı ama çaba diye tehtit ettim kızdırma beni dedim vazgeçerim çocuktan ya öyle işte kızlar biraz rahat bırakın beyninizi ilişkileri de etkiliyor bu süreç görev gibi olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…