💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Iyi bakalim cnm sevindim senin adina.

Evet de hiç aklımdan çıkmıyor ne bileyim, daha yeni deniyoruz hemen olsun istiyorum galiba
Benim de aklımdan çıkmıyor ya. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Bence kişilikle alakalı. Sonuçta aynı karından çıkanlar dahi bir olmuyor huyları suyları. Olabildiğince bastırmaya çalışıyorum stresimi duygularımı ama nafile.

Testi yapıyorum mesela negatif görüyorum sonra gerçekten unutuyorum herşeyi geçen dongumde direkt ateş ölçmeyi unutmustum folik asiti unutmuştum negatif olunca da tamamen saliyorum herhalde regl döneminde de sıkıntı yok gün kavramı herşey bitiyor. Taaa ki regl bitesiye kadar. Yumurtlama ne zaman olcak diye diye geçen ay stresten 28. Gün oldu resmen 1 döngü. Şimdi yine takmıyorum derken gerçekten günler geçmek bilmiyor hemen olsun istiyorum

Kızlar benim dün aksamdan beri sümüksü beyaz uzayan akıntım var ama ovulasyon testi negatif cıkıyo bu işten hicbir sey anlamadım bu akıntı yumurtlama zamanı olmuyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…