-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.101
Iyi bakalim cnm sevindim senin adina.Sabah doktor randevum vardı kuşum alttan da muayene etti ulturasonla da baktı hiçbir sorun yok rahmin temiz sadece yumurtalık üstlerinde ufak ufak kistler var dedi folik ast sordu kullanıyormusun diye beta kan istedi sonuç bekliyoruz ultrasonda görmedi birşey olabilir mi bilmem ama benve adet olacağımher ne olursa olsun içimi rahatlattı birşey yok diyerek diğer kadın yumurtaların boş deyince dünyam başıma yıkılmıştı artık bu doktorla kontrollü devam eticem
Valla bnm bugün iğne günü hariç 10. Günüm bakalım hayırlısı insallah hepimiz o duyguyu sonuna kadar yaşarızBen düşük olan gebeligimi 11.gun ogrenmistim
Çok güzel bir duyguydu ama
Benim de aklımdan çıkmıyor ya. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Bence kişilikle alakalı. Sonuçta aynı karından çıkanlar dahi bir olmuyor huyları suyları. Olabildiğince bastırmaya çalışıyorum stresimi duygularımı ama nafile.Evet de hiç aklımdan çıkmıyor ne bileyim, daha yeni deniyoruz hemen olsun istiyorum galiba
B3nde 13 şubatta oldumBende 14 subatta oldum ben saymıyorum ama kimiside sayıyor hani direkt zten salgilmaya başlıyor hormonu diye
Hayırlısı hepimiz pozitif görelimValla bnm bugün iğne günü hariç 10. Günüm bakalım hayırlısı insallah hepimiz o duyguyu sonuna kadar yaşarız
Olur olur hiç sıkıntı yapma inan çok güzel geliyorEvet de hiç aklımdan çıkmıyor ne bileyim, daha yeni deniyoruz hemen olsun istiyorum galiba
Kız nasıl hesap böyle buKızlar hesap yaptım hahhahhah
Büyük stres valla yapmayın böyle şeyler sonra çok üzülürsünüzKızlar hesap yaptım hahhahhah
Bunu etme bence..akışına bırak..bu sana stresten başka hiçbir şey vermez..sonda üzülen sen oluyorsunKızlar hesap yaptım hahhahhah
Testi yapıyorum mesela negatif görüyorum sonra gerçekten unutuyorum herşeyi geçen dongumde direkt ateş ölçmeyi unutmustum folik asiti unutmuştum negatif olunca da tamamen saliyorum herhaldeBenim de aklımdan çıkmıyor ya. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Bence kişilikle alakalı. Sonuçta aynı karından çıkanlar dahi bir olmuyor huyları suyları. Olabildiğince bastırmaya çalışıyorum stresimi duygularımı ama nafile.
bu seneki matematik ödülüne layık bulundunuz hayırlı olsunKızlar hesap yaptım hahhahhah