💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aaa suan çok şaşırdım söylediklerinize kafam aşırı karıştı zaten hala daha tam içim rahat değil 2-3 gündür süren kahverengi akıntım artık akıntı değil kana bile diyebiliriz dün akşam üstü biraz kanama ile devam etti dedim tamam adet oldum ama bu sabah yine hiçbirşey yok sabaha da randevu almıştım hormonlarım için kan tahlili yapılacaktı ama maalesef randevuyu iptal ettim şimdi özel doktora gidip muayene olacağım bu kafa karışımlı ile devam edemem

Ben evet havuç tüketiyordum ama şöyle ilk koyulaşmayı takip ediyordum bakıyorum ertesi gün daha koyu değil yine aynıysa yani piki görürsem havuçu öyle yiyorum erken yenen havuç yumurta büyümeden çatlamasına neden olur oda iyi değil

Ve ben yumurtlama kadar hiç havuç tüketmiyordum eğer büyümeden çatlarsa diye piki görene kadar

Cnm ben ovu yapmıyorum şuan
Ama bu akşam yapim dıyorum
Doktor bnı normalde yarın çağırdı doktora
Eğer bu aksam pik görürsem yarın giderim

Görmessem ptesi giderim
Yarın kontrol için erken bnce
Yarın 10. Gun
Kasık ağrım var ama adetım bugun bitiyo
Bu kdr erkn çatlayacağını düşünmüyorum

Bnım normalde yumurtlama 15. Günde falan başlar, göğüs agrısıyla beraber adete kdr gider
1 hafta göğsüm balon gbi olur

Hanımlar yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı acaba, geçiren varsa belirtileri nelerdi bende var mı diye korkuyorum inş yoktur yumurtlamam üzerinden daha 5 gün geçti
Canım kasıklarda ağrı oluyor genelde. Bel bölgesinde ağrı. Bazen ateş yapar. En sık belirtisi idrarda yanma. İleri derece olursa idrarında lan bile görebiliyorsun. Sende nasıl belirtiler var ?

Hanımlar yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı acaba, geçiren varsa belirtileri nelerdi bende var mı diye korkuyorum inş yoktur yumurtlamam üzerinden daha 5 gün geçti
Ben gecirdim artık kronik gibi oldu zaten geciyo dikkat etmeyince tekrar baslıyo en basiti ayakları üsütmek. Benim artık böbreğe agrı yapmıstı o derece kasık agrısı idrar yaparken yanma gibi belirtiler

Allah allah kizz hamile olma.. ?? Test yaptin mi
Sabah doktor randevum vardı kuşum alttan da muayene etti ulturasonla da baktı hiçbir sorun yok rahmin temiz sadece yumurtalık üstlerinde ufak ufak kistler var dedi folik ast sordu kullanıyormusun diye beta kan istedi sonuç bekliyoruz ultrasonda görmedi birşey olabilir mi bilmem ama benve adet olacağım her ne olursa olsun içimi rahatlattı birşey yok diyerek diğer kadın yumurtaların boş deyince dünyam başıma yıkılmıştı artık bu doktorla kontrollü devam eticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…