- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.081
Hanımlar yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı acaba, geçiren varsa belirtileri nelerdi bende var mı diye korkuyorum inş yoktur yumurtlamam üzerinden daha 5 gün geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa suan çok şaşırdım söylediklerinize kafam aşırı karıştı zaten hala daha tam içim rahat değil 2-3 gündür süren kahverengi akıntım artık akıntı değil kana bile diyebiliriz dün akşam üstü biraz kanama ile devam etti dedim tamam adet oldum ama bu sabah yine hiçbirşey yok sabaha da randevu almıştım hormonlarım için kan tahlili yapılacaktı ama maalesef randevuyu iptal ettim şimdi özel doktora gidip muayene olacağım bu kafa karışımlı ile devam edememBütün tahlilleriniz gayet temiz progesteron hormonu yumurtlamadan sonraki 7. Günde bakılır.Adete yakın yada adet zamanı değer düşmeye başlar eğer hamilelik yok ise 10 üzeri sağlıklı yumurtlama 15-20 üzeri gebelik ihtimali düşünülür
Cnm sen kahverengi akintidan mi tedirgin oldun ve sorum şu sen ilac veya igne kullandınmi bu ay gebelik icinKızlar ben ne yaşıyorum bileniniz var mı bu durumu yaşadınız mı daha önce ya
Hayır canım kullanmadım kahverengi akıntı peşine akşam az bir kanama oldu garip şeyler ya hiç olmamıştıCnm sen kahverengi akintidan mi tedirgin oldun ve sorum şu sen ilac veya igne kullandınmi bu ay gebelik icin
Ben evet havuç tüketiyordum ama şöyle ilk koyulaşmayı takip ediyordum bakıyorum ertesi gün daha koyu değil yine aynıysa yani piki görürsem havuçu öyle yiyorum erken yenen havuç yumurta büyümeden çatlamasına neden olur oda iyi değil
Ve ben yumurtlama kadar hiç havuç tüketmiyordum eğer büyümeden çatlarsa diye piki görene kadarBen evet havuç tüketiyordum ama şöyle ilk koyulaşmayı takip ediyordum bakıyorum ertesi gün daha koyu değil yine aynıysa yani piki görürsem havuçu öyle yiyorum erken yenen havuç yumurta büyümeden çatlamasına neden olur oda iyi değil
Allah allah kizz hamile olma.. ?? Test yaptin miHayır canım kullanmadım kahverengi akıntı peşine akşam az bir kanama oldu garip şeyler ya hiç olmamıştı
Cnm ben ovu yapmıyorum şuanAynı zamanda ovü testi de yapıyor musun canım
Göğüslerim sızlamaya başlaması huylandırdı beni benim çatlamadan sonra başlıyor hep göğüs hassasiyeti senin normalinde de öyle mi oluyor
Bence nolur nolmaz yarın gece de yap yani cuma gecesi sonra desiğin gibi ne olur be olmaz pazar gecesi kesin yap çünkü iğneyi ptesi yaptırsa 36 saat diyecek erken çatlama olsalığını karşı tedbir almış olcan pazar gecesiyle çünkü bir sonraki ilişkin bir buçuk gün sonrasına gelecek en azından sperm açısından rahmin boş kalmamış olur .
Ama göğüs ağrısı deyince bir tarafım huylandı şimdi bence değerlendirmeye başla ne olur ne olmaz
Yok canım adetli gitmedim muane oldum devlet hastanesinden de kadın doğuma randevu aldım hem smer testi için hemde hormon testini orada yaptırıp özeldeki doktoruma götüreceğimAdetli mi gittin canım Ben de bekliyorum ama adet olmadım henüz oyalanıyorum
Allah havale ediyorum canm bunu gibi çok insanlar varNe ilginç insan yine birseyler söyler ya şöyle doktorlari hic sevmiyorum gecen banada denk geldi hic bisey demedi ben soruyorum cevap bile vermiyor
Bahçelievlernerde oturuyosun
Canım kasıklarda ağrı oluyor genelde. Bel bölgesinde ağrı. Bazen ateş yapar. En sık belirtisi idrarda yanma. İleri derece olursa idrarında lan bile görebiliyorsun. Sende nasıl belirtiler var ?Hanımlar yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı acaba, geçiren varsa belirtileri nelerdi bende var mı diye korkuyorum inş yoktur yumurtlamam üzerinden daha 5 gün geçti
Ben gecirdim artık kronik gibi oldu zaten geciyo dikkat etmeyince tekrar baslıyo en basiti ayakları üsütmek. Benim artık böbreğe agrı yapmıstı o derece kasık agrısı idrar yaparken yanma gibi belirtilerHanımlar yakın zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı acaba, geçiren varsa belirtileri nelerdi bende var mı diye korkuyorum inş yoktur yumurtlamam üzerinden daha 5 gün geçti
Ben düşük olan gebeligimi 11.gun ogrenmistimTabiki vardir cnm 10 gün gecmez diye düşünüyorum ama ben gecen aykinde 12. Ve 13. Gunu erkej gebelik yapmıştım poz. Göstermişti tabi erken gebelikler daha duyarli olduğu için
Stres yapar ama bu durumRegl bitince umrumda olmayacak diyorum bı kaç gün sürüyor sonra yumurtlama gelsin diye gün sayıyorum
BeyBahçelievler
Sabah doktor randevum vardı kuşum alttan da muayene etti ulturasonla da baktı hiçbir sorun yok rahmin temiz sadece yumurtalık üstlerinde ufak ufak kistler var dedi folik ast sordu kullanıyormusun diye beta kan istedi sonuç bekliyoruz ultrasonda görmedi birşey olabilir mi bilmem ama benve adet olacağım her ne olursa olsun içimi rahatlattı birşey yok diyerek diğer kadın yumurtaların boş deyince dünyam başıma yıkılmıştı artık bu doktorla kontrollü devam eticemAllah allah kizz hamile olma.. ?? Test yaptin mi
Anladım canımYok canım adetli gitmedim muane oldum devlet hastanesinden de kadın doğuma randevu aldım hem smer testi için hemde hormon testini orada yaptırıp özeldeki doktoruma götüreceğim
Evet de hiç aklımdan çıkmıyor ne bileyim, daha yeni deniyoruz hemen olsun istiyorum galibaStres yapar ama bu durum