- 7 Kasım 2022
- 3.133
- 5.792
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.061
Aynı zamanda ovü testi de yapıyor musun canımKızlar yarın Femara nın 5. Günü ve
Adetin 9. Günü
Benim göğüsler sızlamaya başladı, kasık agrısıda hafiften var
Sanırım yumurtalar büyüyor
Femara erken büyütmüş olabılır ama daha erken dıye dusunuyorum
Adetim yarın biter
P. Tesi gunu gdicem kontrole
Belki o gune kdar çatlar dıye, garantiye alıp pazar gecesi ilişki olsun mu kızlar?
sevayd
Teşekkür ederim canım dediğini yapayim cok haklısınBak canım bence bu doktorda diyecekki bu ay geçsin adetin gelsin üçüncü günü gel gitmediyse ilaç yazarız falan diğeri gibi konuşacaktır muhtemelen yani adetin üçüncü günü falan görmek isterler , e seninde bitmiş adetin zaten. Hoş belki de bir umut gitmiştir kistin o da ancak ulrasonda görünür. Yani sen öyle de böyle de bu ayı geçireceksin . O yüzden yap bence de soğan kürünü tıkabası nın da dediği gibi beş gün mü ne kadar ya da tarlusal ı da kullan sonra adetini bekle üçüncü gün gittiğinde kist yoksa direkt aşılamaya başvurursun zaten aşılama için vercekleri ilacı çoğunlukla 5.gün başlatıyorlar böyle stres yapman daha da ters teper bişey belirle kafanda ona göre rahat bırak kendini sonra.adetine yakın adet masajı da yap ben onu da yapmıştım onun da faydasını gören çok kişi var . Onca şeyle de gelmeyen adet olmaz herhalde ama kafanı biraz rahat tut yürüyüş ya da sporumsu bişeyler de yapabilirsin aynı zamanda
İnşallah canım ya hepimiz için artık daha fazla beklemeyelimİnşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın canım benim
Teşekkür ederim haklısınBnce doğrusunu söyle cnm
Teşekkür ederim haklısınBnce doğrusunu söyle cnm
Cnm bende adetin 12. Günü vuruldum iğne o gün kontrolum vardi igne vurul bugün dedi. Adetin 5. Günüde femaraya başladımKızlar yarın Femara nın 5. Günü ve
Adetin 9. Günü
Benim göğüsler sızlamaya ık agrısıda hafiften var
Sanırım yumurtalar büyüyor
Femara erken büyütmüş olabılır ama daha erken dıye dusunuyorum
Adetim yarın biter
P. Tesi gunu gdicem kontrole
Belki o gune kdar çatlar dıye, garantiye alıp pazar gecesi ilişki olsun mu kızlar?
sevayd
Ya beni yanıltan duzenli yapmadim 12 de test yok misal 13 cok şüpheli çıkmış ama ben 17 de gördüm o akıntıyi ağrıyı uygulamaya göre de yumurtlama günüm 17 si ama buralarda yazmıştım regliden bi kac gun sonrada böyle ağrım ve akintim oldu 1 gün ama 16 17 18 de çok fazla agri yaşadım bilmiyorum bu ay kafam çok karıştı ates olcseydim emin olurdum belki ates olcmedim bide dün gece yatarken regli olacakmisim gibi belim ağrıdıBen de bozuk sandım ama başka aldım baktım yaptığım gün pik gördüm belki senin de pik oldu ama kaçırdın testle göremedin değerlendirseydin canısı
Brnim regli bitiminden 8 gun sonra pik oldu diğer gunde pik kaldi 8'9 gunlerdeKızlar kimyasal sonrası hmn yumurtlama olur mu lekelenmem cumartesi başladı bugün hiç gelmedi zaten bi gün kanama oldu diğer günler çok azdı bugün akşam üstü akıntı başladı bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın
Gebelik takvimin duruyor senin, gebe değil misin ? Geçmiş olsun oncelikle. Bence bu psikoloji ile biraz ara vermek daha doğru olur. Önemli olan sağlığın ve bu durumda kendini strese sokarak daha da geciktirirsin gebeliği. En iyisi sakin kafayla denemek. Kendi evinize ne zaman gececeksiniz belli miİyi akşamlar kızlar içimizde deprem bölgesinde olan var mı?bu stresle bozuk düzenle nasıl hamile kalınır ki hiç bilmiyorum kendi evimde değilim kayinvalidemlere geldik ilişki çok sıkıntı oluyor duş çok sıkıntı adetim yarın bitiyor kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye
Malesef kimyasalmis sonrasında da pek uğrayacağım buraya takvim kalmış öylece. Ne zaman döneceğim belli değil evime uzun sürebilir bir yandan zaman koyayım diyorum bir yandan da geciktirmek istemiyorum 2 yıldır istiyoruz yorucu bir süreç zatenGebelik takvimin duruyor senin, gebe değil misin ? Geçmiş olsun oncelikle. Bence bu psikoloji ile biraz ara vermek daha doğru olur. Önemli olan sağlığın ve bu durumda kendini strese sokarak daha da geciktirirsin gebeliğ. En iyisi sakin kafayla denemek. Kendi evinize ne zaman gececeksiniz belli mi
Eğer orada uzun süre kalacaksanız düzeninizi biraz kurduktan sonra denemeye başlarsınızMalesef kimyasalmis sonrasında da pek uğrayacağım buraya takvim kalmış öylece. Ne zaman döneceğim belli değil evime uzun sürebilir bir yandan zaman koyayım diyorum bir yandan da geciktirmek istemiyorum 2 yıldır istiyoruz yorucu bir süreç zaten
Akıntı olmazdı bende normalde adet bittikten sonra şimdi yapışkan bi akıntı var geçen ay yumurtlama zamanında olmuştu o yüzden şaşırdım daha yeni bitti kimyasal kanamasıBrnim regli bitiminden 8 gun sonra pik oldu diğer gunde pik kaldi 8'9 gunlerde
Benim normalde 19. Gün falan olurdu yumurtlamam adetimde 33-35 . Gün falan olurdu ama bu ay 33. Gün yumurtladımKizlar iste yeni yaptigim ovus adet baslangicmdan 16 gunum eskilere gire bu yine hafif gorunuyor bundan once yaptiklarim cok silikti siZce az kaldimi yumrta catlamasina yani yumurtam var mi demek boyle suan olusuyor koyulasmaya azmi kaldi demek bu acaba
Ozaman benimki de normal.zaten cift cizgi gorurrsm aticam buraya durumu bildiricem:)Benim normalde 19. Gün falan olurdu yumurtlamam adetimde 33-35 . Gün falan olurdu ama bu ay 33. Gün yumurtladımbazen olabiliyor
Doğrusunu söyle bencemaalesef tanidik eczane yok yarin bi doktora gidicem adet olduğumu soylesem mi yoksa gecikti mi desem
Selam kızlar sat 24 ocak (19ocak opu oldum) bat belli değil. Adeti bekliyorum transfer için şubattan geçti.martta belli olur sanırsam artık durumMart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun. ♡
Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen. ♡
Ateş Takibi Yapanlar
@Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ANNE ADAYI ♡ SAT BAT DURUM@tubiiloji - -
A Afratafrac - -
@Zuzushh - -
@fnd_50 16 Şubat -
@September Wind 1 Şubat 1 Mart
@minik serduy 5 Şubat 1 Mart
@Suyolu01 31 Ocak 1 Mart
@mutluanne2779 2 Şubat 2 Mart
@berilettomber 2 Şubat 2 Mart
@Angel57 3 Şubat 3 Mart
@mutlutablo 6 Şubat 3 Mart
@Astrologsero 5 Şubat 4 Mart
@suyesili1 6 Şubat 4 Mart
M Mrv135 3 Şubat 5 Mart
@Belisimm 3 Şubat 5 Mart
@TASUU 5 Şubat 5 Mart
@ezomanya 6 Şubat 5 Mart
@tweeetyyy 2 Şubat 6 Mart
@seeymaaa 2 Şubat 6 Mart
@1ciftyesilgozz 4 Şubat 6 Mart
@True_orange 6 Şubat 6 Mart
@Anac ana 9 Şubat 6 Mart
@zynocann 11 Şubat 7 Mart
@Gizem2021 3 Şubat 8 Mart
@naz1997 7 Şubat 8 Mart
@onbirmayis 10 Şubat 8 Mart
H Hayatbaska 8 Şubat 9 Mart
destinesiaa 9 Şubat 9 Mart
@Papatya220 9 Şubat 9 Mart
@Mervenur277 10 Şubat 9 Mart
@Mrvpearl 12 Şubat 9 Mart
@CEYLANIKOO 11 Şubat 10 Mart
sevayd 11 Şubat 10 Mart
@mlh5 11 Şubat 11 Mart
@berenikaa 11 Şubat 11 Mart
@Eyllselmhn 11 Şubat 11 Mart
@mlh5 11 Şubat 11 Mart
@Hasretimm123 11Şubat 11 Mart
@Tumay94 15 Şubat 11 Mart
@Perlitik 10 Şubat 12 Mart
@Asli Miraz 14 Şubat 12 Mart
@fatsek 15 Şubat 12 Mart
@avokadokadin 13 Şubat 13 Mart
@mrsdnz 10 Şubat 14 Mart
@DILARA159 12 Şubat 15 Mart
@Feyzacim 14 Şubat 15 Mart
@aynurland 8 Şubat 16 Mart
bebekheyecani 18 Şubat 16 Mart
C cnlrm 18 Şubat 16 Mart
@Gulssen 13 Şubat 17 Mart
@Tikabasa 16 Şubat 17 Mart
@mevsimofm 17 Şubat 17 Mart
B BirMucizeOlsunb 18 Şubat 17 Mart
@edirefedirefediref 20 Şubat 17 Mart
@marilyn95 14 Şubat 18 Mart
@mucizebekliyorum1 18 Şubat 18 Mart
@melisaa93 17 Şubat 18 Mart
@cicekperisi12 19 Şubat 18 Mart
@difembahyaa 20 Şubat 18 Mart
@filozofia 15 Şubat 20 Mart
@chelin 18 Şubat 20 Mart
@birbebekhikayesi 20 Şubat 20 Mart
@leblebii19 21 Şubat 20 Mart
@patatesliiborek 21 Şubat 22 Mart
@Sunshine597 21 Şubat 23 Mart
@ayisigi-28 18 Şubat 25 Mart
@Nissalovely 23 Şubat 26 Mart
trueliving_ - 31 Mart
13ünde keşke bitane daha yapsaydın benim böyleydi sabah sonra gece yaptım piki gördüm. Hep günde 1 tane yapardım meğer hata ediyormuşum 2 yapmak daha garanti yöntemmişYa beni yanıltan duzenli yapmadim 12 de test yok misal 13 cok şüpheli çıkmış ama ben 17 de gördüm o akıntıyi ağrıyı uygulamaya göre de yumurtlama günüm 17 si ama buralarda yazmıştım regliden bi kac gun sonrada böyle ağrım ve akintim oldu 1 gün ama 16 17 18 de çok fazla agri yaşadım bilmiyorum bu ay kafam çok karıştı ates olcseydim emin olurdum belki ates olcmedim bide dün gece yatarken regli olacakmisim gibi belim ağrıdı