💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aynı zamanda ovü testi de yapıyor musun canım
Göğüslerim sızlamaya başlaması huylandırdı beni benim çatlamadan sonra başlıyor hep göğüs hassasiyeti senin normalinde de öyle mi oluyor
Bence nolur nolmaz yarın gece de yap yani cuma gecesi sonra desiğin gibi ne olur be olmaz pazar gecesi kesin yap çünkü iğneyi ptesi yaptırsa 36 saat diyecek erken çatlama olsalığını karşı tedbir almış olcan pazar gecesiyle çünkü bir sonraki ilişkin bir buçuk gün sonrasına gelecek en azından sperm açısından rahmin boş kalmamış olur .
Ama göğüs ağrısı deyince bir tarafım huylandı şimdi bence değerlendirmeye başla ne olur ne olmaz

Teşekkür ederim canım dediğini yapayim cok haklısın

Kızlar kimyasal sonrası hmn yumurtlama olur mu lekelenmem cumartesi başladı bugün hiç gelmedi zaten bi gün kanama oldu diğer günler çok azdı bugün akşam üstü akıntı başladı bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın

İyi akşamlar kızlar içimizde deprem bölgesinde olan var mı?bu stresle bozuk düzenle nasıl hamile kalınır ki hiç bilmiyorum kendi evimde değilim kayinvalidemlere geldik ilişki çok sıkıntı oluyor duş çok sıkıntı adetim yarın bitiyor kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye

Cnm bende adetin 12. Günü vuruldum iğne o gün kontrolum vardi igne vurul bugün dedi. Adetin 5. Günüde femaraya başladım

Ben de bozuk sandım ama başka aldım baktım yaptığım gün pik gördüm belki senin de pik oldu ama kaçırdın testle göremedin değerlendirseydin canısı
Ya beni yanıltan duzenli yapmadim 12 de test yok misal 13 cok şüpheli çıkmış ama ben 17 de gördüm o akıntıyi ağrıyı uygulamaya göre de yumurtlama günüm 17 si ama buralarda yazmıştım regliden bi kac gun sonrada böyle ağrım ve akintim oldu 1 gün ama 16 17 18 de çok fazla agri yaşadım bilmiyorum bu ay kafam çok karıştı ates olcseydim emin olurdum belki ates olcmedim bide dün gece yatarken regli olacakmisim gibi belim ağrıdı

Eklentiler

• 20230218_222845-01.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 62
Brnim regli bitiminden 8 gun sonra pik oldu diğer gunde pik kaldi 8'9 gunlerde

Gebelik takvimin duruyor senin, gebe değil misin ? Geçmiş olsun oncelikle. Bence bu psikoloji ile biraz ara vermek daha doğru olur. Önemli olan sağlığın ve bu durumda kendini strese sokarak daha da geciktirirsin gebeliği. En iyisi sakin kafayla denemek. Kendi evinize ne zaman gececeksiniz belli mi

Malesef kimyasalmis sonrasında da pek uğrayacağım buraya takvim kalmış öylece. Ne zaman döneceğim belli değil evime uzun sürebilir bir yandan zaman koyayım diyorum bir yandan da geciktirmek istemiyorum 2 yıldır istiyoruz yorucu bir süreç zaten

Eğer orada uzun süre kalacaksanız düzeninizi biraz kurduktan sonra denemeye başlarsınız Tatlı canını sıkma. 1 ay boş geçirin sizin kafa rahatlığınız daha önemli

Benim normalde 19. Gün falan olurdu yumurtlamam adetimde 33-35 . Gün falan olurdu ama bu ay 33. Gün yumurtladım bazen olabiliyor

Selam kızlar sat 24 ocak (19ocak opu oldum) bat belli değil. Adeti bekliyorum transfer için şubattan geçti.martta belli olur sanırsam artık durum

Kızlar yumurtlamadan sonra 5. Güne girdim kasık ağrıları rahim ağrısına döndü dün ve bugün ovülasyon yaptım koyulmaya başlamış dün daha silikti inşallah bebiş habercisidir bu

Eklentiler

• F0AAFEE7-18D0-4604-B1DE-4FBCD65A4079.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 55
13ünde keşke bitane daha yapsaydın benim böyleydi sabah sonra gece yaptım piki gördüm. Hep günde 1 tane yapardım meğer hata ediyormuşum 2 yapmak daha garanti yöntemmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…