- 25 Aralık 2014
- 227
- 149
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim transferin 10. Günü 355, 12. Günü 950 cikti suan 6 temmuzda kese ve kalp görmeyi bekliyoruz. Bel ağrısı , sık tuvalete çıkma dışında bir belirtim yok.Kızlar kimse yazmamış yok mu Mart ayı annelerimiz burada biraz gebelik başlangıçlarından bahsetseniz bize hepimiz karşılaştırıp değerlendirsek kızlar
Merhaba hayırlı olsun diğer çocuklarınız kaç yaşındaMerhabalarrr. Bende mart annesi olacak gibiyim. 2.cocuktan sonra bu hamileligim cok buyuk bi supriz oldu. Gerci hala duygularimdan emin degilim 34 gunde bir regli olan ben erken yumurtlama sokuyla hamile kaldım
Değeriniz çok güzel çıkmış, bende tüp bebek yaptırmıştım 1. Transferim hiç tutmadı 2.transferim de tuttu ama 3,haftaya girmeden düşük yaşamıştım değerlerin düşmeye başladı. Ama mide bulantısı yaşıyordum sadece. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun en yakın arkadaşım. Da tüp bebek yaptı şimdi kızı 2 aylık çok şükürMerhaba benim transferin 10. Günü 355, 12. Günü 950 cikti suan 6 temmuzda kese ve kalp görmeyi bekliyoruz. Bel ağrısı , sık tuvalete çıkma dışında bir belirtim yok.
O zaman sana da hayırlısı olsun aramıza hoş geldin canım. Benim de 22 Haziran beta 234 çıktı 24 haziranda da 677 çıktı 10 gün sonra muayeneye gideceğim ben biraz erken öğrendim belirtiler yüzünden regli günüme 6 gün var canım. Mart anneleri olarak buradan takiplerimizi paylaşıp birbirimize destek olalımMerhabalar ben de dün gebe olduğumu öğrendim sanırım daha çok yeniyim kanda değerim 85 çıktı ilk gebeliğim karışık duygular içindeyim
Benimki kesin şuan ama keseyi görmedik bekliyoruz inşallah sağlıklıdır. Tablo ben de hiç yapmadım ya nasıl yapılıyor acaba
Çok teşekkür ederim inşallah saglikla guzel gunler gorelim bizde arkadaşınız gibi darisi bizlerin basina suan hic belirtim yok diyebiliirm yada kendimi dinlemeyi biraktim galibaDeğeriniz çok güzel çıkmış, bende tüp bebek yaptırmıştım 1. Transferim hiç tutmadı 2.transferim de tuttu ama 3,haftaya girmeden düşük yaşamıştım değerlerin düşmeye başladı. Ama mide bulantısı yaşıyordum sadece. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun en yakın arkadaşım. Da tüp bebek yaptı şimdi kızı 2 aylık çok şükür
Benim kalp atışı ve kese 6 temmuzda
Hayırlı olsunnnMerhabalar ben de dün gebe olduğumu öğrendim sanırım daha çok yeniyim kanda değerim 85 çıktı ilk gebeliğim karışık duygular içindeyim