- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.781
3 canım ama hastane 2 saydı ilk verdiğimi erken olduğu için kabul etmediKaç kere kan verdin canım ? Bende vermek istiyorum merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 canım ama hastane 2 saydı ilk verdiğimi erken olduğu için kabul etmediKaç kere kan verdin canım ? Bende vermek istiyorum merak ediyorum.
Henüz hastane yazmadı canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi nasipCanım bi anda bu kadar yükselmez ikiz olabilir mi
Ayyy harıkaaa yukselmısss dua ettt bende boylemguzel sonuc goreyımm balımm tebrık ederımmmm
Canım kaç gun oldu senın transfwr
Ayyyyyyyy hadi bakalım
Şeydacığım tebrik ederim kuzum çok güzel artmış değerin hepimiz birden kocaman bir oh çektik vallahi hakikaten değerin çok güzel son değerin kaçtı hatırlamıyorum ama baya güzel ikiz de olabilir gerçekten çift transfer yapıldı ya belki ikisi de tutmuşturHenüz hastane yazmadı canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi nasip
Amin canım Allah razı olsun dualarım seninleAyyy harıkaaa yukselmısss dua ettt bende boylemguzel sonuc goreyımm balımm tebrık ederımmmm
Bugün 14cü günüm bugünCanım kaç gun oldu senın transfwr
Ayyyyyyyy hadi bakalım
122 idi 10 Aralık'ta canım Allah razı olsun çok çok teşekkür ederimŞeydacığım tebrik ederim kuzum çok güzel artmış değerin hepimiz birden kocaman bir oh çektik vallahi hakikaten değerin çok güzel son değerin kaçtı hatırlamıyorum ama baya güzel ikiz de olabilir gerçekten çift transfer yapıldı ya belki ikisi de tutmuştur
Allah razı olsun daglıkla buyusun ınsaAllahAmin canım Allah razı olsun dualarım seninle
Bugün 14cü günüm bugün
122 idi 10 Aralık'ta canım Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim
Allah razı olsun daglıkla buyusun ınsaAllah
Erken vermişsin canım daha yeni kana karışıyor ondan sana az gelmisİlk kırmızıydı dün azaldı sabah yine vardı ama kahverengine döndü ikinci kanı verdim değerim yükselmiş ama azmi acaba? 7.ci gün 25, 9 cu gün 77 çıktı cmtsi de normal tahlil gunum
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına ne zaman gidiyorsun hastaneye
Cumartesi yine kan var dediler ona göre ultrason için gün vereceklermiş cnım teşekkür ederim Allah razı olsun artık tam sevinebilirmiyim bilmiyorum halaGözün aydın canım çok sevindim senin adına ne zaman gidiyorsun hastaneye
Teşekkür ederim ya inşallah cmtsi güzel sonuç alırım lekelenme durdu çok şükür.Erken vermişsin canım daha yeni kana karışıyor ondan sana az gelmis
Sevin sevin beta 1500 2000 olunca kese için cagiriyolarCumartesi yine kan var dediler ona göre ultrason için gün vereceklermiş cnım teşekkür ederim Allah razı olsun artık tam sevinebilirmiyim bilmiyorum hala
Bizi habersiz bırakma canım Herşey Gönlünce olur inşallahTeşekkür ederim ya inşallah cmtsi güzel sonuç alırım lekelenme durdu çok şükür.
Çıkan değere herkes ikiz dedi panik oldum biraz hemşireye dedim ultrason da belli olur o dediSevin sevin beta 1500 2000 olunca kese için cagiriyolar
Canım merhabalar , geçen gün sayısına göre biraz az bir artış gibi geldi ama inşallah bundan sonra katlanarak artsın Doktorun bir şey dedi mi ? Belki embriyo gününe göre de fark ediyor olabilir. Yine böyle 2-3 güne bir takip ederek giderler , inşallah da bundan sonra artar kat katKızlar kafam çok karışık pazartesi bta 58 çıkmıştı bu akşam 73 çok az artmış sizce bi sıkıntı mı var böyle olup sonradan artan oldu mu transferin 11.gunu bugün
Az artmış yarın tekrar kan ver dedi doktorum. donmus 5.gun embriyosu 8.gun yüksek çıkıp çok sevinmiştik bugünde çok üzgünüm düşmez tutunur inşallahCanım merhabalar , geçen gün sayısına göre biraz az bir artış gibi geldi ama inşallah bundan sonra katlanarak artsın Doktorun bir şey dedi mi ? Belki embriyo gününe göre de fark ediyor olabilir. Yine böyle 2-3 güne bir takip ederek giderler , inşallah da bundan sonra artar kat kat