2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sol kasıgimda batmalar oluyor ara ara bazen şiddetli bazen hafif. Ayrıca 3.gün embriyosu ile 5 gün embriyosu arasında ne fark var. Yani bana direk 3.gün 2 adet transfer edildi. Biri 9 hücre diğeri 8 hücre denildi. Kafam çok karışıksa günlerdir burayı okuyorum.

Reactions: ztt
Tutunma geç oluyor genelde 3.cü gün embriyo da 8 9uncu günlerde test yapılıyor erken yapmışsın sen bekle yapma daha bence normal test günün ne zamansa o zaman kan testi ver

Merhaba ben 3.gun embriyosunu idrarda 8.ci gün gördüm oda hayalet bir çizgiyle 6. Ve 7. Gün negatifti

Tutunma geç oluyor genelde 3.cü gün embriyo da 8 9uncu günlerde test yapılıyor erken yapmışsın sen bekle yapma daha bence normal test günün ne zamansa o zaman kan testi ver
Teşekkürler.. bir tablo yapmışsınız beni de ekler misiniz?

31 yas 3.gün embriyosu transfer günü 26 Kasım

Sende mi kan verdin kuzum kaçıncı günün bugun inşallah ikimizinde pozitif çıkar dua edelim birbirimize benim elim ayağım titriyor
Yok heyecanım burada transfer olan yada tahlil veren herkesle zirveye çıkıyor
ben daha regl olmayı bekliyorum.
Her ay gününü şaşmayan şey bu ay bir türlü gelmedi.
Ama burada gördüğüm her pozitifte sanki benimki de pozitif olacakmış gibi geliyor umutlanıyorum, tabi her negatifte de umudum kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…