-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.941
Tutunma geç oluyor genelde 3.cü gün embriyo da 8 9uncu günlerde test yapılıyor erken yapmışsın sen bekle yapma daha bence normal test günün ne zamansa o zaman kan testi verSol kasıgimda batmalar oluyor ara ara bazen şiddetli bazen hafif. Ayrıca 3.gün embriyosu ile 5 gün embriyosu arasında ne fark var. Yani bana direk 3.gün 2 adet transfer edildi. Biri 9 hücre diğeri 8 hücre denildi. Kafam çok karışıksa günlerdir burayı okuyorum.
Merhaba ben 3.gun embriyosunu idrarda 8.ci gün gördüm oda hayalet bir çizgiyle 6. Ve 7. Gün negatiftiMerhaba, 26 Kasım da 3.gün embriyosu cift yumurta.. transfer oldum. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Daha önce 1 aşılama oldum. Sonrasında kendimiz 1 senedir aralıklı olarak korunmadık. Fakat olmadı. Bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Bugün 6. Günüm.. idrar testi yaptım dayanamadım. sonuç Negatif .. doktorum 12.gün yapmamı söyledi. kafam karıştı çok üzüldüm. Benim gibi yaşayan var mı? Sonradan pozitif olan? Erken mi yaptım
İnsallah benim de öyle olur.. Sol kasığıma arada bir kramp giriyor. Batmalar oluyor. Siz ne kadarlık hamilesiniz?Merhaba ben 3.gun embriyosunu idrarda 8.ci gün gördüm oda hayalet bir çizgiyle 6. Ve 7. Gün negatifti
7 haftalıkİnsallah benim de öyle olur.. Sol kasığıma arada bir kramp giriyor. Batmalar oluyor. Siz ne kadarlık hamilesiniz?
Teşekkürler.. bir tablo yapmışsınız beni de ekler misiniz?Tutunma geç oluyor genelde 3.cü gün embriyo da 8 9uncu günlerde test yapılıyor erken yapmışsın sen bekle yapma daha bence normal test günün ne zamansa o zaman kan testi ver
Kaçıncı denemeniz eklerim tabikiTeşekkürler.. bir tablo yapmışsınız beni de ekler misiniz?
31 yas 3.gün embriyosu transfer günü 26 Kasım
düşmüş daha da değerim olmadı malesefCanım tekrar test günün ne zaman artış olur inş bak benim ilk tüp bebekte 17 çıkmıştı 10.gün testim sonrad kat kat arttı morelini bozma sakın
Bugün bende de o his vardı maalesef. Hem karnım hem belime ağrı girdi sabah korkuttu hasta olacakmış gibiydimAdet olcakmış hissi var canım baya yoğun ağrılaroff ya adet olcaksam
İlk denememKaçıncı denemeniz eklerim tabiki
Ne zaman çıkarmış ?Kızlar kan verdim
Senle beraber aynı heyecanla bekliyoruzKızlar kan verdim
Ayy çok heyecanlanlıı. Ne zaman çıkar peki sonuç? Merakla bekliyoruzKızlar kan verdim
2 saate e nabıza düşer dediler ne olur dua edinNe zaman çıkarmış ?
Sende mi kan verdin kuzum kaçıncı günün bugun inşallah ikimizinde pozitif çıkarSenle beraber aynı heyecanla bekliyoruz
Sonuçları alınca hemen bize de haber ver
2 saate e nabıza düşermiş kuzum çok heycanlıyım allahım emeklerimizi boşa çıkarma aminnnAyy çok heyecanlanlıı. Ne zaman çıkar peki sonuç? Merakla bekliyoruz
Amiin canım benim çokça dua edelim birbirimize2 saate e nabıza düşermiş kuzum çok heycanlıyım allahım emeklerimizi boşa çıkarma aminnn
Yok heyecanım burada transfer olan yada tahlil veren herkesle zirveye çıkıyorSende mi kan verdin kuzum kaçıncı günün bugun inşallah ikimizinde pozitif çıkardua edelim birbirimize benim elim ayağım titriyor