2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayyyy inşallah yaaaa vallahi benim daha şimdiden umutsuzluklarım başladı sanki ama yem olmayacağım
Yaa o kelimeyi kullanmıyoruz umutsuzluk yok herkese moral veriyorsun ne guzel herşey güzel olacak İnşaallah içini ferah tut dün videoda dinledim ünlü bir doktordan transferde heyecan yapıp kendinizi kasmayın rahat bırakın gevseyinki bebek daha rahat tutunsun diyor çok hoşuma gitti ama ben hiç rahat bir insan olamadimki hayatım boyunca

evet gecici menapoza koyuyor yumurtalıkların calışmaz regl bile olmazsın canım onu kullanırken hamilelik imkansız

Öyle gerçekten her şey nasip kısmet
Yaş 29 ilk deneme olacak 2 Kasım transfer 5 embriyo gelisti
Aa ne kadar güzel maşallah 5.ci gün de verme peki yoksa 3.cü gün falan mı

sen en basından beri 6 kasım diyodun oyle fe olacak bence az kaldıben aynıyım kanama vs yok eşimin işten gelmesni bekliyorum akşamüstü gidecegim aynı yere ama ben kimyasalı kabullendim yeni transfere bile hazırladım psikolojimi

Öyle gerçekten her şey nasip kısmet

Aa ne kadar güzel maşallah 5.ci gün de verme peki yoksa 3.cü gün falan mı
3. Gün canım hepsi. Pazartesi günü opu oldu yarın transfer olcak Allah'ın izni ile. Çok bilgi vermediler kalite ile ilgili bende heyecandan sormayı unuttum

Aklıma sürekli sende ne desem ne etsem bilmiyorum umarım hayal kırıklığı yaşamadan yoluna devam ederim umarım Rabbim hayırlı kapılar açsın yoluna
cok saol cok teşekkür ederim arkadasımben de seni merak ettim hastaydın inşallah toparlanırsın en yakın zamanda bi de transfer regli bittikten ne kadar sonra yapılıyor neye göre yapılıyor

Oyyyy kurban sana umarım yeni transfere gerek kalmadan sürpriz olur sana ve bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…