- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.381
Ekledim canım hayırlı olsun inşallahEvet listeye ekleyebilirsin
Amin canım benimAşkım bana yaş deneme Embriyo Transfer tarihi yazarmıdın listeye ekleyeyim seni
Sizinle birlikte bende çok heyecanlanıyorum umarım mutlu haberler almaya devam eder güzel ilerleme sağlarız
Amin kuzum sonra da seni bekleyeceğiz heyecanla insaallahEkledim canım hayırlı olsun inşallah
Haber geldi birden heyecan başladıBöyle yazınca bende heyecanlandım
Ayyyy inşallah yaaaa vallahi benim daha şimdiden umutsuzluklarım başladı sanki ama yem olmayacağımAmin kuzum sonra da seni bekleyeceğiz heyecanla insaallah
Amin canımay canım cok az kalmışhadi bakalım sonunda beklenen gün gelşyor bekledigine degsin
Merhabalar canım gonol f iğne aldın mı raporlu fiyatı nedir acaba öğrenmem gerekiyor daKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi dua edin
Yaa o kelimeyi kullanmıyoruz umutsuzluk yokAyyyy inşallah yaaaa vallahi benim daha şimdiden umutsuzluklarım başladı sanki ama yem olmayacağım
İnşallah sıra ile pozitif haberleri veririz. Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın. Hepiniz dualarımdasınızYaa masaallahtransferler başladı benimde cumartesi hep peş peşe haberler alacağız insaallah pozitif olur herkesin hayırla sağlıkla gelsin bebişler hepinize dua ediyorum
Yaş 29 ilk deneme olacak 2 Kasım transfer 5 embriyo gelistiAşkım bana yaş deneme Embriyo Transfer tarihi yazarmıdın listeye ekleyeyim seni
Sizinle birlikte bende çok heyecanlanıyorum umarım mutlu haberler almaya devam eder güzel ilerleme sağlarız
evet gecici menapoza koyuyor yumurtalıkların calışmaz regl bile olmazsın canım onu kullanırken hamilelik imkansızKızlar bişi sormak istiyorum baskılama iğnesi gebeliğe engel mi? 28 ekimde baskılama yaptırtım ama ondan önceki hafta yumurtladım ve çatladı biz eşimle yinede denedik ozmanlar çarlamadan 5 6 gün sonra baskılama iğnesi yaptırdım 2 gündür iştahım aşırı açıldı canım çok şey istiyor bide kramplar girip duruyor kasığım seyiriyor ben bilemedim edetime tam 1 hafta var tahmini
Öyle gerçekten her şey nasip kısmetYaa o kelimeyi kullanmıyoruz umutsuzluk yokherkese moral veriyorsun ne guzel herşey güzel olacak İnşaallah içini ferah tut dün videoda dinledim ünlü bir doktordan transferde heyecan yapıp kendinizi kasmayın rahat bırakın gevseyinki bebek daha rahat tutunsun diyor çok hoşuma gitti ama ben hiç rahat bir insan olamadimki hayatım boyunca
Aa ne kadar güzel maşallah 5.ci gün de verme peki yoksa 3.cü gün falan mıYaş 29 ilk deneme olacak 2 Kasım transfer 5 embriyo gelisti
hayırlısı olsun canım hakkında inşallah bebişin sana o andan itibaren sımsıkı tutunurKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi dua edin
Raporlu aldım ben canım. Raporsuz fiyatı 1 kutu 5600 TL. Toplam ben 3 kutu gonal f 6 kutu cetrotide ve vitaminlere bide çatlama ignesine 5500 falan verdim raporlu hali bu fiyatMerhabalar canım gonol f iğne aldın mı raporlu fiyatı nedir acaba öğrenmem gerekiyor da
sen en basından beri 6 kasım diyodun oyle fe olacak bence az kaldıİyiyim gülüm teşekkür ederim grip devam regli de olamadım sanırım 6 Kasım yada ona yakın bir zaman da olacağım erken olma şansım yok sanırım. Sen nasılsın ne zaman kan verme durumun olacak nasıl hissediyorsun kendini
Merhaba bende raporlu hastayım 6 kutu gonal-f 3 kutu cetrotide ve 2 kutu ovitrella 6.500 verdim hatta gonal-f yetmedi 1 kutu ücretli olarak 3bin verdimMerhabalar canım gonol f iğne aldın mı raporlu fiyatı nedir acaba öğrenmem gerekiyor da
3. Gün canım hepsi. Pazartesi günü opu oldu yarın transfer olcak Allah'ın izni ile. Çok bilgi vermediler kalite ile ilgili bende heyecandan sormayı unuttumÖyle gerçekten her şey nasip kısmet
Aa ne kadar güzel maşallah 5.ci gün de verme peki yoksa 3.cü gün falan mı
cok saol cok teşekkür ederim arkadasımAklıma sürekli sendene desem ne etsem bilmiyorum umarım hayal kırıklığı yaşamadan yoluna devam ederim umarım Rabbim hayırlı kapılar açsın yoluna
Oyyyy kurban sana umarım yeni transfere gerek kalmadan sürpriz olur sana ve bizesen en basından beri 6 kasım diyodun oyle fe olacak bence az kaldıben aynıyım kanama vs yok eşimin işten gelmesni bekliyorum akşamüstü gidecegim aynı yere ama ben kimyasalı kabullendim yeni transfere bile hazırladım psikolojimi
Amaaaaaannnn taze transferimiz var desene hemde3. Gün canım hepsi. Pazartesi günü opu oldu yarın transfer olcak Allah'ın izni ile. Çok bilgi vermediler kalite ile ilgili bende heyecandan sormayı unuttum