- 14 Ekim 2018
- 1.583
- 1.792
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.401
inşallah kısmet yine de Allah ın yanında cok bize de nasip olur inşallahOyyyy kurban sana umarım yeni transfere gerek kalmadan sürpriz olur sana ve bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kısmet yine de Allah ın yanında cok bize de nasip olur inşallahOyyyy kurban sana umarım yeni transfere gerek kalmadan sürpriz olur sana ve bize
İnşallah canım. Bebislerimiz bizlere tutunurda bundan sonraki topik hamilelik sürecinde neler yaptığımız olurhayırlısı olsun canım hakkında inşallah bebişin sana o andan itibaren sımsıkı tutunur
Amin canım bizimki umut işte verende o alanda vesile olanda bizim niyetimiz temiz olsun inşallah yine de Rabbim korktuğuna uğratmasın kimseyiinşallah kısmet yine de Allah ın yanında cok bize de nasip olur inşallah
Ayyyy ağzın bal yesin yaaa amin aminİnşallah canım. Bebislerimiz bizlere tutunurda bundan sonraki topik hamilelik sürecinde neler yaptığımız olur
AynenAmaaaaaannnn taze transferimiz var desene hemde
Çok iyi inşallah güzel sonuç alırsın cnım
Anladım kuzum boşuna ümitlenmişim ama doktor bu düşük doz zoladex 3.6mg adet gününde adet olursun geciktirmez demişti rahmini kalınlaştırmak için veriyom dedi bide ben iğneden önce yumurtladım ve çatladım ovulasyonla takip etmiştim bu ay kendimiz deneyelim diye çatladıktan 6 gün sonra bu iğneyi yaptım o süreçte döllenmiş ihtimali yokmudur şuan saçma sapan konuşuyom ama acaba diyorum çünkü iştahım çok açıldı kramplarımda var seyirmeler falan acaba adet olcam diye mievet gecici menapoza koyuyor yumurtalıkların calışmaz regl bile olmazsın canım onu kullanırken hamilelik imkansız
yok tatlım ne sacma sapanı biz caresizlikten ne yaptıgımızı bilmiyoruz seni iyi anlıyorum ben de lucrin 3.75 kullandım 3 doz 3 ay boyunca adet olmadım amac rahimi dinlendirmek ve kist bs olunca kullanılıyor genelde ama yumurtalıgın calışmasını engelliyor asıl olay bu baskılama iğnesi derken aslında yumurtaları baskılıyor o yüzden canımAnladım kuzum boşuna ümitlenmişim ama doktor bu düşük doz zoladex 3.6mg adet gününde adet olursun geciktirmez demişti rahmini kalınlaştırmak için veriyom dedi bide ben iğneden önce yumurtladım ve çatladım ovulasyonla takip etmiştim bu ay kendimiz deneyelim diye çatladıktan 6 gün sonra bu iğneyi yaptım o süreçte döllenmiş ihtimali yokmudur şuan saçma sapan konuşuyom ama acaba diyorum çünkü iştahım çok açıldı kramplarımda var seyirmeler falan acaba adet olcam diye mi
Allah'ım rast getirsin sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin mucizen canımKızlar ben yarın transfer oluyorum biraz önce haber geldi dua edin
Allah'ım rast getirsin sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin mucizen canımKızlar yarın 12.30da transfer olucakmisim şimdi haber geldi
Canım nasılsın tahlil verdin mi bugün tekraray canım cok az kalmışhadi bakalım sonunda beklenen gün gelşyor bekledigine degsin
Anladım kuzum çok teşekkür ederim yok ben baya ümitlenirdim valla iyice pskolojim altüst oldu gün sayıyorum adet olsamda gitsem transfer günüm belli olsa diye bi yandanda olumsuz olmasından korkuyorum burda hepimiz bebeğimiz olsun diye birbirimize destek çıkıyoruz dualarımızı eksik etmiyoruz iyiki varsınız yoksa iyice kafayı sıyırırdım artık hiçbişi yapasım gelmiyor vucudumu çok yorgun hissediyor 6 yıldır her ay ümitlenmekten yoruldum acaba demekten kendimi dinlemekten etrafın lafını dinlemekten ee daha çocuk yok mu yaşlı insanların lafından çok bunaldım eskiden kibarca konuşurdum terslemezdim ama şimdi tahammülüm yok çocuk sorduklarında sen git kendi çocuklarınla ilgilen diyorum sen mi bakıvercen diyorum sonra ben suçlu oluyorumyok tatlım ne sacma sapanı biz caresizlikten ne yaptıgımızı bilmiyoruz seni iyi anlıyorum ben de lucrin 3.75 kullandım 3 doz 3 ay boyunca adet olmadım amac rahimi dinlendirmek ve kist bs olunca kullanılıyor genelde ama yumurtalıgın calışmasını engelliyor asıl olay bu baskılama iğnesi derken aslında yumurtaları baskılıyor o yüzden canım
Hep olumlu güzel şeyler düşünüyoruz canım. Ol der ve olurAyyyy inşallah yaaaa vallahi benim daha şimdiden umutsuzluklarım başladı sanki ama yem olmayacağım
İnşallah canım her şeyin nasip kısmet ben sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum zaten ama bugün ama yarın nasibimde varsa inşallah o beni bulur hepimizi bulsunHep olumlu güzel şeyler düşünüyoruz canım. Ol der ve olur
Amin canım benim sanada inşallahAllah'ım rast getirsin sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin mucizen canım
Canım kan tahlili düzeyine göre ayarliyorlar kan tahlili ne bakmadan bekli hekim öyle demiştir sonrasında 150 de devam karari almıştır. Merkezi arayıp sorsan için rahatlar. Östrojen folikul gelişiminden tutta rahmin gebeliğe hazirlanmasi ve dahası bir suru etkisi var. Gebe kalmak ve devamı için progesteron ne kadar önemliyse östrojen de o kadar önemli canım. Umudunu kırma aklına takılan ne varsa hekimine hemsirene muhakkak sor canım. Moral bizler için çok önemliMerhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Gonalf 150 başladım ve 3 günün sonunda kontrolde doktor istediği kadar büyümediğini kan tahlili sonucunda 225 çıkarmak istediğini söyledi. Sonra hemşiresi arayıp 150den devam etmemi söyledi. Östrojen seviyesine bakıcam demişti doktor. Nasıl etkiliyor tedaviyi östrojen? 15 0 yeterli gelmedi dedi ama yine 150den devam ediyorum. Umudum kırılıyor açıkçası böyle durumlarda. Yorumu olan var mıdır
Kesinlikle kuzum biz üzerimize düşeni yapalım nasibimiz elbet bizim yolumuza çıkacaktir.İnşallah canım her şeyin nasip kısmet ben sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum zaten ama bugün ama yarın nasibimde varsa inşallah o beni bulur hepimizi bulsun