2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hepimiz testi süreçlerden geçiyoruz canım ne kadar stres yaparsan reglin gelmez

Moralini bozma canım Allah'ın izniyle inşallah olacak . Opu sonrası regli bazen düzensiz olabilir . İnşallah olur bizde müjdeli haberler verirsin

Teşekkür ederim Allah razı olsun insanoğluyuz düşünmeden yapamıyoruz maalesef ki
Şifa olur inşallah
Teşekkür ederim aşkım
Ultrasonda sadece folikul görüyor önemli olan onların içindeki yumurtalar stres yapma ilaçlarını düzenli kullan inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben o kadar süreçten geçip folekül olduğunu bi kaç gün önce öğrenmem peki

Teşekkür ederim Allah razı olsun insanoğluyuz düşünmeden yapamıyoruz maalesef ki

Teşekkür ederim aşkım

Ben o kadar süreçten geçip folekül olduğunu bi kaç gün önce öğrenmem peki
Bende evde boş zamanlarında netten izliyorum ama doktorum bana söylemişti az görünüyor ama onların içi önemli diye

Bende evde boş zamanlarında netten izliyorum ama doktorum bana söylemişti az görünüyor ama onların içi önemli diye
Ben kontrole gittiğimde sağda 3 solda 2 görmüştüm ve ben onları yumurta sanıp ağlamıştım hiç unutmam sonra hemşire ile konuşup anlattığım da onlar folekül onun içinde yumurta var demişti sonra kendi kendime daha öğrenecek çok şey var demiştim

İnşallah bir dahaki gözyaşların mutluluktan olur Aynen öyle daha bilmediğimiz çok şey var

Kızlar estofreme devam ediyorum bugün 2. Günüm tahmini ne kadar kıllanırım bilmiyorum deneyimli anne adaylarım yazarsa çok sevinirim bide estforem yanında folik asit dışında ilaç kullanan oldu mu arkadaşlar aranızda

Bende perşembe Allah nasip ederse transfer olucam bakalım şuan kalçadan progestan iğne oluyorum 3 tane kaldı . Sen hangi ilaçları kullaniyorsun
Kuzum sen şimdiden progestana mı başladın doktor mı söyledi acaba bende başlayacak mıyım dondurulmuş embriyo değil mi cnm

Estofremi ben hamilelik testine kadar kullanmıştım önceki tedavimde...folik asit yerine decavit, coraspin(kan sulandırıcı olarak çoğu doktor başlatıyor )birde progesteron vajinal tablet bu da transfer öncesi başlatılıyor...ancak kişinin tedavisine göre ve doktora göre değişiyor

Bende perşembe Allah nasip ederse transfer olucam bakalım şuan kalçadan progestan iğne oluyorum 3 tane kaldı . Sen hangi ilaçları kullaniyorsun
Canım benimde transfer günüm cumartesi iki gün öncesi progesteron başlatıyor ama vajinal tablet olarak sen sadece ignemi kullanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…