- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.301
Hepimiz testi süreçlerden geçiyoruz canım ne kadar stres yaparsan reglin gelmezBen de regl bekliyorummm ama bi türlü gelmiyor, opudan sonra her şey çok değişmiş gibi hissediyorumregl olamadığım her gün için heyecanlanırken şimdi de üzülüyorum. Kafamın rahat olduğu ve acaba hamile kalabilecek miyim diye düşünmediğim günleri öyle çok özlüyorumm ki :'( Allahım inşallah güzel günler göstersin hepimize. 2024 e sağlıkla hamile girmek tek dileğim
Önceki mesajlarda hasta olduğunu okudum, geçmiş olsun inşallah yarına birşeyin kalmazHepimiz testi süreçlerden geçiyoruz canım ne kadar stres yaparsan reglin gelmez
Şifa olur inşallah
Ay canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhaba Hanımlar, bende Allah izin verirse kasım ayında transferim olacak. bugün adetimin ilk günü çok heyecanlıyım
Amin inşallahSayfada gezerken ağustos 23 tüp bebek topiğine de baktım maşallah çok pozitif alan olmuş inşallah bizim topiğimizde pozitif rekoru kırar kızlar
Ultrasonda sadece folikul görüyor önemli olan onların içindeki yumurtalar stres yapma ilaçlarını düzenli kullan inşallah güzel sonuçlar alırsınOoo maşallah canım inşallah benimde öyle olur
Moralini bozma canımBen de regl bekliyorummm ama bi türlü gelmiyor, opudan sonra her şey çok değişmiş gibi hissediyorumregl olamadığım her gün için heyecanlanırken şimdi de üzülüyorum. Kafamın rahat olduğu ve acaba hamile kalabilecek miyim diye düşünmediğim günleri öyle çok özlüyorumm ki :'( Allahım inşallah güzel günler göstersin hepimize. 2024 e sağlıkla hamile girmek tek dileğim
Teşekkür ederim Allah razı olsunÖnceki mesajlarda hasta olduğunu okudum, geçmiş olsun inşallah yarına birşeyin kalmaz
Evet biliyorum ama sanki stres yapmamaya çalıştıkça daha çok stres oluyorsun.düşünmemeye çalışacağım..
Teşekkür ederim aşkımŞifa olur inşallah
Ben o kadar süreçten geçip folekül olduğunu bi kaç gün önce öğrenmem pekiUltrasonda sadece folikul görüyor önemli olan onların içindeki yumurtalar stres yapma ilaçlarını düzenli kullan inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bende evde boş zamanlarında netten izliyorum ama doktorum bana söylemişti az görünüyor ama onların içi önemli diyeTeşekkür ederim Allah razı olsuninsanoğluyuz düşünmeden yapamıyoruz maalesef ki
Teşekkür ederim aşkım
Ben o kadar süreçten geçip folekül olduğunu bi kaç gün önce öğrenmem peki
Ben kontrole gittiğimde sağda 3 solda 2 görmüştüm ve ben onları yumurta sanıp ağlamıştım hiç unutmam sonra hemşire ile konuşup anlattığım da onlar folekül onun içinde yumurta var demişti sonra kendi kendime daha öğrenecek çok şey var demiştimBende evde boş zamanlarında netten izliyorum ama doktorum bana söylemişti az görünüyor ama onların içi önemli diye
İnşallah teşekkürlerMoralini bozma canımAllah'ın izniyle inşallah olacak . Opu sonrası regli bazen düzensiz olabilir . İnşallah olur bizde müjdeli haberler verirsin
İnşallah bir dahaki gözyaşların mutluluktan olurBen kontrole gittiğimde sağda 3 solda 2 görmüştüm ve ben onları yumurta sanıp ağlamıştım hiç unutmam sonra hemşire ile konuşup anlattığım da onlar folekül onun içinde yumurta var demişti sonra kendi kendime daha öğrenecek çok şey var demiştim
Amin canım haberimizin gözyaşları mutluluktan olsunİnşallah bir dahaki gözyaşların mutluluktan olurAynen öyle daha bilmediğimiz çok şey var
Bende merak ediyorum
Emin olamadım kuzum işte folik asit öneren de var önermeyen de folik asit olarak supra life women yazmış canımFolik asit hangi marka yazmış doktorunuz neden almadın canım
Kuzum sen şimdiden progestana mı başladın doktor mı söyledi acaba bende başlayacak mıyım dondurulmuş embriyo değil mi cnmBende perşembe Allah nasip ederse transfer olucam bakalım şuan kalçadan progestan iğne oluyorum 3 tane kaldı . Sen hangi ilaçları kullaniyorsun
Estofremi ben hamilelik testine kadar kullanmıştım önceki tedavimde...folik asit yerine decavit, coraspin(kan sulandırıcı olarak çoğu doktor başlatıyor )birde progesteron vajinal tablet bu da transfer öncesi başlatılıyor...ancak kişinin tedavisine göre ve doktora göre değişiyorKızlar estofreme devam ediyorum bugün 2. Günüm tahmini ne kadar kıllanırım bilmiyorum deneyimli anne adaylarım yazarsa çok sevinirim bide estforem yanında folik asit dışında ilaç kullanan oldu mu arkadaşlar aranızda
Canım benimde transfer günüm cumartesi iki gün öncesi progesteron başlatıyor ama vajinal tablet olarak sen sadece ignemi kullanacaksınBende perşembe Allah nasip ederse transfer olucam bakalım şuan kalçadan progestan iğne oluyorum 3 tane kaldı . Sen hangi ilaçları kullaniyorsun