- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.261
İnşallah bebişin sana tutunur bize güzel haber verirsinBende perşembe Allah nasip ederse transfer olucam bakalım şuan kalçadan progestan iğne oluyorum 3 tane kaldı . Sen hangi ilaçları kullaniyorsun
Sağol canım benimİnşallah bebişin sana tutunur bize güzel haber verirsinben şuan progestan fitil,progestan dex iğne bide estrofem kullanıyorum. Bunların yanında folik asit ve vitamine devam ediyorum.
Ay hadi inşallahSenin regl benimde transferim gelmek bilmedi sankiaz kaldı sabret insaallah istediğin gibi herşey raporunda yetişir
İşte insan beklerken Rabbim neler basılıyor insana regli olmayı beklerken grip oldumAğrı varsa olursun inşallah ayın sonu geldi
Ben grip oldum şu an battaniye yorgun ne varsa üstüme bürüdümVala canım başladım ben caya demledm ıccem smdı
Canımm dün doktora gittim gayet iyi dedi çarşamba bir daha kontrol için çağırdı büyük ihtimalle kasımın 10-12 si gibi transfer olacak@merry06
tomrisn
1sevgi1
M minikooommm
@Ruyaaam123
Bidebayilistersenferiha
@Xiangwei
@nesem35
@madamemeri17
@ig_budan
@cicekacarumutlar
E esrysn
@nevra07
@filozofi
Nasılsınız canım anne adayları
Geçmiş olsun inşaallah hemen atlatırsinizAy hadi inşallah
İşte insan beklerken Rabbim neler basılıyor insana regli olmayı beklerken grip oldum
Ben grip oldum şu an battaniye yorgun ne varsa üstüme bürüdüm
Aaaaa çok sevindim senin adına hadi hayırlı olsun bu defa son çabamız olsun inşallah canımCanımm dün doktora gittim gayet iyi dedi çarşamba bir daha kontrol için çağırdı büyük ihtimalle kasımın 10-12 si gibi transfer olacak
Ben dün oldum birden annemden eve geldim burnum akmaya başladı gece yatamadım pek sabah zeytin yağ limon içtim terledim şimdi biraz biraz durayım nane limon kaynatayım olmazsaGeçmiş olsun inşaallah hemen atlatırsinizbende geçen hafta geçirdim ilaç bitki çayı ne varsa içtim tabi doktoruma danışarak transfer öncesi iyileş demişti şimdi iyiyim çok şükür
Hadi hayırlı olsun canım evet muayeneden sonra transfer tarihini belki söyleyebilir ya da bir kere daha muayeneye çağırabilir umarım hemencecik transfer tarihini söylerKizlar ben 2. Reglimi de oldum hayirlisiyla suan dr kapisinda bekliyorum transfer tedavisi icindr simdiden transfer tarihini soyler mi acaba, sorsam mi acaba
Zencefil bal limon gribe iyi geliyor canım bol bol c vitamini meyve tükettim zaten vitamin hapıda aliyordum fayda etti bence mideni üşüttüysen nane limonda iç tabi şifa olsunAaaaa çok sevindim senin adına hadi hayırlı olsun bu defa son çabamız olsun inşallah canım
Ben dün oldum birden annemden eve geldim burnum akmaya başladı gece yatamadım pek sabah zeytin yağ limon içtim terledim şimdi biraz biraz durayım nane limon kaynatayım olmazsa
Bana soylemedilerKizlar ben 2. Reglimi de oldum hayirlisiyla suan dr kapisinda bekliyorum transfer tedavisi icindr simdiden transfer tarihini soyler mi acaba, sorsam mi acaba
Zencefil bal limon gribe iyi geliyor canım bol bol c vitamini meyve tükettim zaten vitamin hapıda aliyordum fayda etti bence mideni üşüttüysen nane limonda iç tabi şifa olsun
Yumurtanın içi önemli canım umarım sağlık da emiyorların oluşur çok stres yapma şu an ilaç da kullanıyorsun inşallah güzel haberler alırsınKızlarım şimdi kontrolden çıktım iğnelerin 6. Günü bugün 6. Yı akşam vurcam neyse sağda 7 tane solda 3 tane saydı iğnelere devam etmemi söyledi cumartesi tekrar kontrolüm var ama solda 3 yumurta görmesini çok kafama taktım sizin nasıldı
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun tedavin transfer tarihi belli miMerhaba Hanımlar, bende Allah izin verirse kasım ayında transferim olacak. bugün adetimin ilk günü çok heyecanlıyım
Birde yumurta çatlamasını önleyici bir iğne verdi 4 gün vuracakmışım boyutlarıyla ilgili bilgi vermedi cok kısa sürdü hatta 20 gün önce alerjim için kortizonlu bir iğne yaptırmıştım onun sürece etkisi olur mu diye soracaktım ancak doktor çıktı hemen başka hastaya geçti neyse opuyu önümüzdeki pazartesi salı gibi düşünüyorlar sanırım hayırlısıKızlarım şimdi kontrolden çıktım iğnelerin 6. Günü bugün 6. Yı akşam vurcam neyse sağda 7 tane solda 3 tane saydı iğnelere devam etmemi söyledi cumartesi tekrar kontrolüm var ama solda 3 yumurta görmesini çok kafama taktım sizin nasıldı
İnşallah canım hepimiz için hep dua ediyorumYumurtanın içi önemli canım umarım sağlık da emiyorların oluşur çok stres yapma şu an ilaç da kullanıyorsun inşallah güzel haberler alırsın
Güzel haberler almak dileğiyle canım umarım süreçlerin güzel geçerBi
Birde yumurta çatlamasını önleyici bir iğne verdi 4 gün vuracakmışım boyutlarıyla ilgili bilgi vermedi cok kısa sürdü hatta 20 gün önce alerjim için kortizonlu bir iğne yaptırmıştım onun sürece etkisi olur mu diye soracaktım ancak doktor çıktı hemen başka hastaya geçti neyse opuyu önümüzdeki pazartesi salı gibi düşünüyorlar sanırım hayırlısı
İnşallah canım mesajları çok takip edemiyorum ama kontrollerimden sonra buraya yazıcam belki ileride birinin işine yarar ben hep herkesi okuyorum çünküGüzel haberler almak dileğiyle canım umarım süreçlerin güzel geçer