2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Estofremi ben hamilelik testine kadar kullanmıştım önceki tedavimde...folik asit yerine decavit, coraspin(kan sulandırıcı olarak çoğu doktor başlatıyor )birde progesteron vajinal tablet bu da transfer öncesi başlatılıyor...ancak kişinin tedavisine göre ve doktora göre değişiyor
Kuzum suan sürecin ne durumda senin kusura bakma yukarıda söylediysen kaçırmış olabilirim 🥹

Cumartesi transferim var insaallah bu ilaçları kullanıyorum progesteron başlatacakmis persembeden yani iki gün öncesi transferden...estrofemi önceki tedavimden biliyorum sorduğun için yazdım 😊
Ayyyy bende ikinci gündeyim estofreme başladım inşallah hakkında hayırlısı olsun canım hangi merkezdesin 🌸🌸

Ne zaman gideceksin doktor görüşmesine tomrisn tomrisn 🌹 aklım sürekli sende 😶
canım cok saol mesajını yeni gordum biraz yalnız kalmak istedim moralim bozuk. doktorum gelmene gerek yok zaten ultrasonda bir şey cıkmaz dedş yarın aynı yerde tekrar kan ver düşüyormu bi bakalım dedi şimdilik bir şey demedi

Kızlar estofreme devam ediyorum bugün 2. Günüm tahmini ne kadar kıllanırım bilmiyorum deneyimli anne adaylarım yazarsa çok sevinirim bide estforem yanında folik asit dışında ilaç kullanan oldu mu arkadaşlar aranızda
Doktorum 2 kutu estrofem 1 tane folik asit 1tane coraspin verdi regliyken zaten ben tiroid hastası olduğum için başka ilaçta alıyorum . Cumartesi günü de azitro ile progestan yazdi

Canım benimde transfer günüm cumartesi iki gün öncesi progesteron başlatıyor ama vajinal tablet olarak sen sadece ignemi kullanacaksın
Canım Sadece iğne olarak verdi bide yanına azitro antibiyotik verdi enfeksiyon falan varsa gitsin diye

X