- 29 Mart 2023
- 803
- 973
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.321
Kuzum suan sürecin ne durumda senin kusura bakma yukarıda söylediysen kaçırmış olabilirimEstofremi ben hamilelik testine kadar kullanmıştım önceki tedavimde...folik asit yerine decavit, coraspin(kan sulandırıcı olarak çoğu doktor başlatıyor )birde progesteron vajinal tablet bu da transfer öncesi başlatılıyor...ancak kişinin tedavisine göre ve doktora göre değişiyor
Cumartesi transferim var insaallah bu ilaçları kullanıyorum progesteron başlatacakmis persembeden yani iki gün öncesi transferden...estrofemi önceki tedavimden biliyorum sorduğun için yazdımKuzum suan sürecin ne durumda senin kusura bakma yukarıda söylediysen kaçırmış olabilirim
Ayyyy bende ikinci gündeyim estofreme başladım inşallah hakkında hayırlısı olsun canım hangi merkezdesinCumartesi transferim var insaallah bu ilaçları kullanıyorum progesteron başlatacakmis persembeden yani iki gün öncesi transferden...estrofemi önceki tedavimden biliyorum sorduğun için yazdım
canım cok saol mesajını yeni gordum biraz yalnız kalmak istedim moralim bozuk. doktorum gelmene gerek yok zaten ultrasonda bir şey cıkmaz dedş yarın aynı yerde tekrar kan ver düşüyormu bi bakalım dedi şimdilik bir şey demedi
cok gecmiş olsun ilaç kullanmadan atlatmaya calış bol c vitamini al canım inşalah hemen toparlarsınAy hadi inşallah
İşte insan beklerken Rabbim neler basılıyor insana regli olmayı beklerken grip oldum
Ben grip oldum şu an battaniye yorgun ne varsa üstüme bürüdüm
inşallaj canım yarın tekrar kan verecegim kısıra bakmayın modum düşük hiç mesajlara aramalra fln donmedim bugun biraz kafamı toplamaj istedimBende merak ediyorumRabbim ne verirse hayirlisini versin inşallah
Amin canım aminAmin canım haberimizin gözyaşları mutluluktan olsun
Haklısın bende folbiol kullanıyorum çeyrek olarak.Bence kullanEmin olamadım kuzum işte folik asit öneren de var önermeyen de folik asit olarak supra life women yazmış canım
Doktorum 2 kutu estrofem 1 tane folik asit 1tane coraspin verdi regliyken zaten ben tiroid hastası olduğum için başka ilaçta alıyorum . Cumartesi günü de azitro ile progestan yazdiKızlar estofreme devam ediyorum bugün 2. Günüm tahmini ne kadar kıllanırım bilmiyorum deneyimli anne adaylarım yazarsa çok sevinirim bide estforem yanında folik asit dışında ilaç kullanan oldu mu arkadaşlar aranızda
Pazar günü sabah kullanmaya başladım .Ben dondurulmuş embriyo transferi olucam inşallah perşembe gunuKuzum sen şimdiden progestana mı başladın doktor mı söyledi acaba bende başlayacak mıyım dondurulmuş embriyo değil mi cnm
Canım Sadece iğne olarak verdi bide yanına azitro antibiyotik verdi enfeksiyon falan varsa gitsin diyeCanım benimde transfer günüm cumartesi iki gün öncesi progesteron başlatıyor ama vajinal tablet olarak sen sadece ignemi kullanacaksın
Amin inşallahAyyyy bende ikinci gündeyim estofreme başladım inşallah hakkında hayırlısı olsun canım hangi merkezdesin
Ne kusuru canım benim sen iyi ol gerisi önemli değilinşallaj canım yarın tekrar kan verecegim kısıra bakmayın modum düşük hiç mesajlara aramalra fln donmedim bugun biraz kafamı toplamaj istedim
Anladım canım progesteron hamilelikle birlikte ilk üç ay bırakılmıyor prosedüre göre tabi herkesin tedavisi kişisel burda okudukça bunu anliyorumCanım Sadece iğne olarak verdi bide yanına azitro antibiyotik verdi enfeksiyon falan varsa gitsin diye
saol canım. senin de cok az kaldı heyecan durumu nasılNe kusuru canım benim sen iyi ol gerisi önemli değil
Rabbim Emeklerimizi boşa cikartmasinAnladım canım progesteron hamilelikle birlikte ilk üç ay bırakılmıyor prosedüre göre tabi herkesin tedavisi kişisel burda okudukça bunu anliyorum
Ortaya karışıkk
saol canım. senin de cok az kaldı heyecan durumu nasıl
bebegine adım adım yaklasıyorsun. güzel düşün güzel enerji gönder bol vitaminli beslenOrtaya karışıkDeğişik hissediyorum ya
Geçmiş olsun canım.Ay hadi inşallah
İşte insan beklerken Rabbim neler basılıyor insana regli olmayı beklerken grip oldum
Ben grip oldum şu an battaniye yorgun ne varsa üstüme bürüdüm
Çeyrek olarak derken cnm kendin mi çeyrek alıyorsunHaklısın bende folbiol kullanıyorum çeyrek olarak.Bence kullan