- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinMerhaba kizlar 2.kasim annesi de beni yazın dün yaptirdigim kan testimin sonucuna göre beta 476
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinMerhaba kizlar 2.kasim annesi de beni yazın dün yaptirdigim kan testimin sonucuna göre beta 476
Çok teşekkürler canım isteyen herkese nasip olsun inşallahHayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Benim sata göre doğum tarihi 31 Ekim, iki üç günlük gecikmeyle bugün kan testi verdim 115 çıktı sizinki ne kadar iyi çıkmış maşallahMerhaba kizlar 2.kasim annesi de beni yazın dün yaptirdigim kan testimin sonucuna göre beta 476
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım çok sevindimMerhaba ben de 3. Oldum galiba
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım çok sevindim
Teşekkür ederimEkim oluyor hayırlı olsun
Doktor asistaniyla konuşurken kulak misafiri oldum bu değere ikiz mi acaba dedilerBenim sata göre doğum tarihi 31 Ekim, iki üç günlük gecikmeyle bugün kan testi verdim 115 çıktı sizinki ne kadar iyi çıkmış maşallah
Sağlıkla alın kucağınıza
Hakkınızda hayırlı olsun inşallahDoktor asistaniyla konuşurken kulak misafiri oldum bu değere ikiz mi acaba dediler
Amin canım hepimizin inşallahHakkınızda hayırlı olsun inşallah
Yerleşme kanamasidir kuzum. İlk gebeligimde bende de olmuştu. Ama devam ederse doktorumla görüş. Progestan verebilir nolur nolmaz diyeİyi akşamlar arkadaşlar, bugün bat günümde değerim 103 çıktı çok şükür nasip olursa Kasım annesi olacağım ben de. ama kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bugün hiç olmadı diye sevinmiştim ama akşam 2-3 damla pembe sulu akıntı oldu çok endişelendim. Yaşayan var mı bu tarz bir durum ?
Hayirlisi olsun kizlarMerhaba kizlar 2.kasim annesi de beni yazın dün yaptirdigim kan testimin sonucuna göre beta 476
Benim ilk 2 gün oldu 2.gun kan için doktora gittiğimde söyledim nolur nolmaz diye düşük önleyici progestan verdi onu kullanıyorum leke de kesildi ama bende de ağrı çokİyi akşamlar arkadaşlar, bugün bat günümde değerim 103 çıktı çok şükür nasip olursa Kasım annesi olacağım ben de. ama kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bugün hiç olmadı diye sevinmiştim ama akşam 2-3 damla pembe sulu akıntı oldu çok endişelendim. Yaşayan var mı bu tarz bir durum ?
Bende de regl olacakmışım gibi ağrı var sürekli, lekelenme devam ediyor yarın doktora gideceğim ilk gebelik diye çoğu doktor düşük önleyici vs vermiyormuş diye duydum bu yüzden öğrendiğim günden beri gitmedim değerim de düşük diye erteledim ama bilemiyorum tabii. Sağlıklı bir şekilde ilerler umarım. Sizin ilk gebeliğiniz mi ?Benim ilk 2 gün oldu 2.gun kan için doktora gittiğimde söyledim nolur nolmaz diye düşük önleyici progestan verdi onu kullanıyorum leke de kesildi ama bende de ağrı çok
Evet ilk gebeliğim. Ben doktora lekelenme oldu diyince yerleşme kanaması da olabilir ama düşük önleyiciye de başla sen nolur nolmaz dedi muhtemelen leke demeseydim bana da vermeyecekti ama içimi rahatlatıyor en azından biraz düşük önleyici içmek.Bende de regl olacakmışım gibi ağrı var sürekli, lekelenme devam ediyor yarın doktora gideceğim ilk gebelik diye çoğu doktor düşük önleyici vs vermiyormuş diye duydum bu yüzden öğrendiğim günden beri gitmedim değerim de düşük diye erteledim ama bilemiyorum tabii. Sağlıklı bir şekilde ilerler umarım. Sizin ilk gebeliğiniz mi ?
Maşallah canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinİlk çıkan 476lik betadan sonra 2.beta testim bugun 1083 çıktı kızlar sanırım iyi gidiyoruz
Amin canım hepimize inşallahMaşallah canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Benim en 18 ocakta başladı 21 ocakta bitti şubatın 15 de olacaktım olmadım 1 geçikmeyle test verdim 1000 çıktı dahada kan vermedim değerim düşer mi acabaİlk çıkan 476lik betadan sonra 2.beta testim bugun 1083 çıktı kızlar sanırım iyi gidiyoruz