- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Evet hemde hazırından güzel oluyor asla durduramıyorum kendimiAa, haşhaşlı çörek evde yapılabilen bir şeymiydi yatahinli de yapılıyor mu acaba?
Neyse, çörek yapmasanız daha iyi olur tabii ama sarmanın nesi varmış ki, zeytinyağlıysa dirençli nişasta yemiş oluyorsun işte ne güzel, gayet sağlıklı. Etli ise de pirinci az kıymayı çok tutarsınız, olur biter. Hatta ben bulgurla yapıyorum.
Etli sarma hiç yemedim desemEvet hemde hazırından güzel oluyor asla durduramıyorum kendimitahinlide oluyor bu arada sarmayı kendimi çok zor durduruyorum canım etli sevmem de zyağlı 1 tencere yesem tadına doyamam
Tahinli ne yapar? Açık konuşalım lütfenEtli sarma hiç yemedim desem
Biz de hep zeytinyağlıdır her şey ama her şeybu arada annem çok güzel tahinli yapar ama o bile zeytinyağlı
Canım tahinli çörek çok güzel oluyor tahinli susamlı kurabiye çok güzel olur deneyebilirsinTahinli ne yapar? Açık konuşalım lütfen
Canım tahinli çörek çok güzel oluyor tahinli susamlı kurabiye çok güzel olur deneyebilirsin
Adı tahinliTahinli ne yapar? Açık konuşalım lütfen
Beni de başlayamayanlara ekle SoyaAdı tahinlisıfat gibi değil yani direk isim
Ama sanırım çörek o. Hamuru katmer gibi tahinle yoğurulur. Sonra üstüne de tahin dökülür ve pişirilir. Offf
Kızlar bugün diyete başlama günü. HaydiPhaedra LadybirdDA bi biz kaldık
Bugün pilates başlayacak. Gece uyumadım zaten nasıl olacak bilmiyorum. Daha kahvaltı edemedim. Başım ağrıyor bir yandan. Eşim annemi almaya gitti. Yalnız kalmasınlar diye. Saat bire kadar toparlanmam lazımAdı tahinlisıfat gibi değil yani direk isim
Ama sanırım çörek o. Hamuru katmer gibi tahinle yoğurulur. Sonra üstüne de tahin dökülür ve pişirilir. Offf
Gruba hooş geldinBeni de başlayamayanlara ekle SoyaUzun bir süre de başlayamayacağım gibi. Benim kız beş dakika huzur vermiyor. Gündüz uykusu hiç yok neredeyse. Kahvaltı bile yapamıyorum ne bulursam tıkıyorum ağzıma
Ahh haydi azcık motivasyon.Pilates çok güzel bir şey. Çok da güzel olacak. Sosyalleşeceksin , ağrılarına iyi gelecek. Vücudun sıkılaşacak. Bi insan pilatesten daha ne ister kiBugün pilates başlayacak. Gece uyumadım zaten nasıl olacak bilmiyorum. Daha kahvaltı edemedim. Başım ağrıyor bir yandan. Eşim annemi almaya gitti. Yalnız kalmasınlar diye. Saat bire kadar toparlanmam lazım
Adı tahinlisıfat gibi değil yani direk isim
İnan bende kendimi anlamıyorumDiyetisyeni biraz zorlasak, tahinli çörek tarifi verecek, nasıl başlayalım
Bu arada ben haftaya +700 ile başlamış bulunuyorum ama dün sabahki tartımda +1500 görmüş olduğum için şu an moralim yerinde. Dün ormana pikniğe gitmiştik (tam buğday ekmeğine dilli peynirli sandviç ve kuru elmalı yoğurt) , akşam da tavuk pilav ve mandalina yedim. Yalnız eve dönerken avmdeki lunaparka uğradık, oğlan babasıyla oynarken ben de kahvemi içerken yanına tatlı yemeyeyim diye kahve dünyasından küçük paket lavi almıştım, bugüne de kaldı birkaç tane ama yarını görmezler bence
Tahinli çöreği de yapmazsam tamamdır bu iş
LadybirdDA bence kendini çok iyi hissedeceksin. Ben de evde yaparım bugün. Aç karnına yapmak daha iyi oluyor bu arada ama aşırı aç değil tabii
İnan bende kendimi anlamıyorumişe dönsem toparlarım heralde shsh
Annemden tarifi alır atardım ama her anne gibi tarifi yok göz kararı diyecek o yüzden olmuyor
Bugün bende evde yapayım pilatesi. O kadar özledim ki.
Spor yaptıktan sonraki o vücut ağrısını çok severken şimdi o ağrıdan korkuyorum gerçi. Kızı nasıl kucaklayacağım diye
Evet kötü örnek olmamak için yediklerimi yazmıyorum ama 57.4e inerek yoluma devam edip gizlice ardınızdan geliyorumAdı tahinlisıfat gibi değil yani direk isim
Hepimiz o kadar kötü örneğiz ki senden de gelse ne olurEvet kötü örnek olmamak için yediklerimi yazmıyorum ama 57.4e inerek yoluma devam edip gizlice ardınızdan geliyorum
Ben eskiden de yerdim ama kilo almazdım, o yüzden kendi rutinime (iş, ev işleri,gezme vs) dönsem hızlıca kilo veririm biliyorum. Şu anda sadece Zeynep’le beraber yürüyüşe çıkıyoruz o kadar.Hepimiz o kadar kötü örneğiz ki senden de gelse ne olursabah uyanır uyanmaz tahinli çörek konuşuldu burda
O değilde sanki sen yiyorsun da ben alıyorum gibi ya
Ben de öyleyim (dim). gerçi almıyorum ama vermiyorum da. Eskiden çok hareketli bi hayatım vardı onun etkisi biraz da. Şimdi her gün çıksam da eski tempom yok.Ben eskiden de yerdim ama kilo almazdım, o yüzden kendi rutinime (iş, ev işleri,gezme vs) dönsem hızlıca kilo veririm biliyorum. Şu anda sadece Zeynep’le beraber yürüyüşe çıkıyoruz o kadar.
Ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım yani
Ah işte şu anki o hareketsizlik mahvediyor zaten bizi. Sadece yürüyüş kesmiyor.Ben de öyleyim (dim). gerçi almıyorum ama vermiyorum da. Eskiden çok hareketli bi hayatım vardı onun etkisi biraz da. Şimdi her gün çıksam da eski tempom yok.
Sen nasılsın bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?