- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Allah özenmiş de yaratmış
Benim oldum olası aşkımdırAllah özenmiş de yaratmış
Ben ağzıma sürmezdim bu arada yabir gıcığım yoktu ama aramazdım yani, lohusalıkta yapıştı üstüme.
Bence evet.. Sen adet oldun mu mesela? Normale dönebilsek her şey daha kolay olacak sankiİmdat, tartılar yasaklansın
soyasosu doğumdan sonraki dördüncü ayda saçımızı döken hormonal değişiklikler kilo almamıza da yol açıyor olabilir mi?
Al bak gece yatmadan yedik sulu sulu mandalinaları, ne olduLadybirdDA
Daha çok boğazımızı tutamıyoruz gibi geliyor bana amaİmdat, tartılar yasaklansın
soyasosu doğumdan sonraki dördüncü ayda saçımızı döken hormonal değişiklikler kilo almamıza da yol açıyor olabilir mi?
Al bak gece yatmadan yedik sulu sulu mandalinaları, ne olduLadybirdDA
Bence evet.. Sen adet oldun mu mesela? Normale dönebilsek her şey daha kolay olacak sanki
Daha çok boğazımızı tutamıyoruz gibi geliyor bana ama
Yok yarın diyete girelim biz . Hem günlerden pazartesi tam diyete girmelik gün.Olmadım ama doğum sonrası emziriyoruz diye patır patır kilo veriyorduk az çok, şimdi ne oluyoruz diyorum. Vücut kitle endeksi, sen hayırdır yani?
Orası kesin canım ama ben dört aydır aynı miktarda pisboğazlık ediyorum, neden şimdi almaya başladım, bunun hormonal bir açıklaması var mı, onu merak ettim. Yani kesin diyete gireceğim de yarın, çabalarım boşa gitmesin hormonal durum varsa, karişmiim vücut dengesine diyorum
Yok yarın diyete girelim biz . Hem günlerden pazartesi tam diyete girmelik gün.
O değilde saçma bir olay yaşadım, dün tempolu yürüyüş yaptım dedim ya akşam eve geldiğimde hafif lekelenmem vardı. Şimdi yine geçmiş.
Bunu en son hamileyken yaşamıştım. Uzunca progesteron kullandım bu sebeple
İnşallah hamile olduğum için lekelenme değildir de regl olacağımdırHamileyken bana da olmuştu sanki öyle bir şey. İnsan yürüyüş/spor/egzersiz rutininden çıkınca dönüşü biraz sıkıntılı oluyor anladığım kadarıyla. Bende de feci kas ağrısı oluyor yürüyüş sonrası. İlk gebeliğimde de olmuştu, gebeliğin son bir iki ayı ve doğumdan sonraki bir iki ay yürüyüş yapamamıştım ve tekrar başlayınca tam hatırlamıyorum ama haftalarca yürüyüş sonrası kaslarım ve özellikle baldırlarım ağrımıştı. Şimdi de aynı şeyi yaşıyorum. Bu hafta bir gün evde pilates yaptım ve gözle görülür bir rahatlama hissettim ama ikinci seansı yapmayı unuttum
Neyse, yarın o halde
İnşallah hamile olduğum için lekelenme değildir de regl olacağımdır
Yoksa kas ağrısı ara verince hep oluyor
Bir test yapsanİnşallah hamile olduğum için lekelenme değildir de regl olacağımdır
Yoksa kas ağrısı ara verince hep oluyor
Ay yok yok değilimdirBir test yapsan
annemle biraz daha kalırsam bende verdiklerimi geri alacağım yani tutturmuş gel sarma saralım gel haşhaşlı çörek yapalım
Benim sürekli şüphem var vallahi bi türlü yapmaya vadeler edemedim ama olsa baya büyümüş olurduAy yok yok değilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?