- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bence emzirdiğimiz için bitterden sıkıntı olmaz ya ben evde olduğu zaman kahve yanı koyuyordum son bi kaç gündür canım pek istemiyor birde fit barlar varya züber vs onlar da çok iyi oluyor tatlı krizinde vs doyurucu da oluyorBitter çikolata
Zübere denk gelmedim pek ama bu iyi. Şimdilik dişimden dolayı pek yiyemiyorum. Çikolata eriyip gidiyor sonuçtaBence emzirdiğimiz için bitterden sıkıntı olmaz ya ben evde olduğu zaman kahve yanı koyuyordum son bi kaç gündür canım pek istemiyor birde fit barlar varya züber vs onlar da çok iyi oluyor tatlı krizinde vs doyurucu da oluyor
Bitter sevmiyorum desem başıma bir iş gelir mi
Diyette bile olsam bitter yememBitteri kim sevsin ayol, diyetteyiz diye şey etmiyor muyduk? Ben ondan şey ediyorum en azından, yoksa dolgulu butik çikolata severim ben ama bir oturuşta yüz gram yersem hem kalori açısından hem de maddi açıdan fazla kayba uğramayayım diye bitter den gidiyorum
Bunu denemedim kuruyemişlisi de güzel bununda bakayım tadına birde züber toplar güzelmiş ama markette bende bulamadım bu aralar canım künefe çekiyor hedef bir kilo koydum eşime dedim o kiloya inince götürüyorsun beniZübere denk gelmedim pek ama bu iyi. Şimdilik dişimden dolayı pek yiyemiyorum. Çikolata eriyip gidiyor sonuçta
Yaa ben bitter çikolata çok severimBitteri kim sevsin ayol, diyetteyiz diye şey etmiyor muyduk? Ben ondan şey ediyorum en azından, yoksa dolgulu butik çikolata severim ben ama bir oturuşta yüz gram yersem hem kalori açısından hem de maddi açıdan fazla kayba uğramayayım diye bitter den gidiyorum
Of of mezeler harika en sevdiğim varya tek meze menüsü bile benim için yeterli öyle seviyorum ama iyi fikir oldu bende meşe yapayım yanına balığınAkşama bizde de balık var. Yanına da humus, havuç tarator ve ıspanak graten. Tam bir rakı menüsü babam sağ olsun
Ya Egeli değil miydiniz siz, balığın yanına niye humus yapıyorsunuz, niye fava değil o?Akşama bizde de balık var. Yanına da humus, havuç tarator ve ıspanak graten. Tam bir rakı menüsü babam sağ olsun
Annemin baklaya alerjisi varYa Egeli değil miydiniz siz, balığın yanına niye humus yapıyorsunuz, niye fava değil o?
Yaa ben bitter çikolata çok severimama bu diyete girmeden önce eti karama takmıştım kafayı hergün 2 tane yiyordum yemediğim zaman elim ayağım titiriyordu
Bak yine kekYa valla nimettir, Allah affetsin, yoklukta gideri var ama varlıkta yüzüne bile bakmam
Eve de keke kurabiyeye koyarsam diye alıyorum da bu aralar onlara sıra gelmeden lüp lüp gömüyorum
Bak yine kekyarın yapacağım kendime kek olacak gibi değil
Pazar günü tartı sonucunu yazacakmısınKeçi boynuzu unuyla yapıyorum ben, çok az tam buğday da katılabilir. Hem güzel oluyor hem daha sağlıklı hissi veriyor. Gerçi bu kez de çok sağlıklı oldu diye oturup yarım keki bitiriyorum, o pek iyi olmuyor tabii
Ben çok severim. Hemde yüzdesi ne kadar yüksekse o kadar çokBitteri kim sevsin ayol, diyetteyiz diye şey etmiyor muyduk? Ben ondan şey ediyorum en azından, yoksa dolgulu butik çikolata severim ben ama bir oturuşta yüz gram yersem hem kalori açısından hem de maddi açıdan fazla kayba uğramayayım diye bitter den gidiyorum
Ben o durumdayım şu anYaa ben bitter çikolata çok severimama bu diyete girmeden önce eti karama takmıştım kafayı hergün 2 tane yiyordum yemediğim zaman elim ayağım titiriyordu
Benim şekerim düşüyordu sende arada bak belki öyle birşeydirBen o durumdayım şu an
Şu an mememde olan kızımla yarım kalmış olsa da kek yapmaya başladımBak yine kekyarın yapacağım kendime kek olacak gibi değil
Yok bu kek muhabbetinin tadı kaçtı MuhsinŞu an mememde olan kızımla yarım kalmış olsa da kek yapmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?