- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.358
- 53
Öğlen coleslaw, akşam BrükselBenim bebede gazlı yaa gazman hatta ama tam anlamıyla ne gaz yapıyor çözemiyorum ki yediğim yemek sonrası hemen gazlanıyor bir gün sonra ee hangisi etki ediyor çözemedim akışına bıraktım
Brükseli yemedim bugün bak lahana yapıyor diyorlar ama sütte yapıyor çok çelişkili mercimek çorbası bizde kesin gaz yapıyor diyorum diğer içmede bir şey yok ben kendi oğlumu çözemiyorumÖğlen coleslaw, akşam Brükselbu gazı ne yapıyor acaba
Küçük bir değişiklik yaptım Brüksel’le zeytinyağlı yapacaktım ama canım inanılmaz meze tarzi istedi çay yanı o yüzden közlenmiş yoğurtlu biber yedim ayy bide kek olsa fena olmaz dı ama idare edeceğiz artıkBen kahvaltıda 1,5 haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim kaşar yeşil çay
Ara öğün olarak Türk kahvesi ceviz
Ara öğün coleslaw salatası bitki çayı
Akşama tavuk zeytinyağlı Brüksel havuç ve yine ekmek yerim diye düşünüyorum
Bu arada 10 günde 2.200 gram gitmiş aşırı mutluyum
Ve teşekkür ediyorumsoyasosu buna teşfik ettiğin için hem sağlıklı besleniyorum hem kilo veriyorum kendimi çok iyi hissediyorum
Uzun süreli diyetler tabiki önerilmiyor. 6 aydan önce de ciddi diyetler yapılmaz ama bir kaç günlük az beslenme sütü etkilemez.Evet eder Doğumdan sonra bariz kilo kaybı istemiyor aslında doktorlar ..en ideali sürece yayılan kilo kaybı yavaş ve teenni ile
Buda aslında emzrime döneminde oluyor olacak ta...sabirsiziz
Yüzün gözün bir anda çökerse kaslardan diye duymuştum.Size bir altın soru verdiğimiz kiloyu yağdan mı kastan mı kaybettiğimizi nasıl anlıyoruz akıllı tartılar hariç vücudumda farklılar olduğunda filan mı ben şöyle bir yazı okudum doğru mu bilemedim yağdan gidince yapılan beden ölçümlerinde incelme oluyormuş göbek kol bacak çevresi gibi
İncelme ile anlaşılıyor evet bir de tartı ölçümleri.Size bir altın soru verdiğimiz kiloyu yağdan mı kastan mı kaybettiğimizi nasıl anlıyoruz akıllı tartılar hariç vücudumda farklılar olduğunda filan mı ben şöyle bir yazı okudum doğru mu bilemedim yağdan gidince yapılan beden ölçümlerinde incelme oluyormuş göbek kol bacak çevresi gibi
Yok o pek doğru değil. Benim ilk yüzümden gidiyor mesela. İnce bir yüzüm var daha da inceliyor. İki gün az beslensem anlaşılır yüzümdenYüzün gözün bir anda çökerse kaslardan diye duymuştum.soyasosu daha iyi bilir.
Nefis görünüyor ama bugün de pişirmiycem onu bugün klasik pilav sulu yemek var
Benimde hemen birazcık kilo versem yüzüm çöker hatta ben bir ara çok zayıflamıştım hastamızın diyorlar dıİncelme ile anlaşılıyor evet bir de tartı ölçümleri.
Senin beslenmen çok güzel. Kas kaybettiğini sanmıyorum kuzuş.
Yok o pek doğru değil. Benim ilk yüzümden gidiyor mesela. İnce bir yüzüm var daha da inceliyor. İki gün az beslensem anlaşılır yüzümden
Bitter çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?