- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ya şu grupta sana ban filan atsınlar kek çikolata tatlı gözümün önünde uçuşuyorKekten daha beter ne yapmış olabilirsin ki çayın yanına bu arada diyet grubunda o soslu kekin tarifini istesem biraz ayıp olur, di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şu grupta sana ban filan atsınlar kek çikolata tatlı gözümün önünde uçuşuyorKekten daha beter ne yapmış olabilirsin ki çayın yanına bu arada diyet grubunda o soslu kekin tarifini istesem biraz ayıp olur, di mi
Ben de mağdurum burada, canım çektirildiYa şu grupta sana ban filan atsınlar kek çikolata tatlı gözümün önünde uçuşuyor
Kötü olan cidden kötü oldu, bebekle böyle şeyler zor oluyormuş tarifi özelden yolladmKekten daha beter ne yapmış olabilirsin ki çayın yanına bu arada diyet grubunda o soslu kekin tarifini istesem biraz ayıp olur, di mi
Tarifi alıp yapmak gibi planların var sanırım hiç hoş değil dedi ve kek konuşmasından sonra gidip kek yaptı bi güzel de yedi bunu diyen kız yalnız günlerdir yemeyince midemi yaktıBen de mağdurum burada, canım çektirildi
Tamam tamam kaçıyorum benBen de mağdurum burada, canım çektirildi
Kasım anneleri birlikte yemek yiyorsoyasosu rica edicem grubun ismini değiştirebilir miyiz adı kasım anneleri birlikte zayıflayamıyor olsun
soyasosu rica edicem grubun ismini değiştirebilir miyiz adı kasım anneleri birlikte zayıflayamıyor olsun
Şu cümle hep benim motivasyonumu düşüren cümle amaE sen yirmi günde altı kilo vermişsin, redpanda kotlarına giriyor. Soya desen o zaten normal insanların ideal kilosunda. Vallahi olan bana oluyor galiba
Ben şuan senden kilo olarak yükseğim ama hala ama red panda ve soya zayıf gerçekten onlara serbest yemekE sen yirmi günde altı kilo vermişsin, redpanda kotlarına giriyor. Soya desen o zaten normal insanların ideal kilosunda. Vallahi olan bana oluyor galiba
Buda güzel oldu
Şu cümle hep benim motivasyonumu düşüren cümle ama
Kocam zaten sürekli böyle çok güzel diyor da hadi o beni üzmemek için de der.
Annem geldiğinden beri her dk aynı güzel şeyleri söylüyor. Annemi daha ciddiye alma nedenim kendisinin şu an benden daha zayıf olması
Formu için pilates yapıp günde 5 km yürümesi
Yok ben asla mutlu değilim bu formda, olmuyor sevemiyorum kendimi. Düzene gireceğim elbet. Yavaş yavaş olacak :)
Benım hamıle kaldıgım kilo 73 tü 74.6 ıle basladımBenim doğumdan sonra gitmedi çok kilom ondan sanırım böyle oldu hamile kaldığım kiloya inince işler zorlaşacak
Kayısı evet yesılcay no kıraz sapı no maydanoz noPapatyamaviss canım peki sen bu kayısı kiraz sağı yeşil çay onları tükettin mi emzirme döneminde
Ya ben yeşil çay içiyorum neyse bitince almıyım kayısı alırım kiraz sapı ne yapıyorKayısı evet yesılcay no kıraz sapı no maydanoz no
Yesıl çayı da kafeın var ve ben kahve zaten tuketıyorum dıye double olmasın dedım o yuzden ıcmıyorum kıraz sapı hakkında bilgim yok cok gırmedim o işlere emzırdığim için suyuma cubuk tarçın limon atıyorumYa ben yeşil çay içiyorum neyse bitince almıyım kayısı alırım kiraz sapı ne yapıyor
Ben bu çayları zayıflamak için değilde normalde de çok seviyorum çok çkahve içiyorum bende çok yaa hiç vazgeçemiyorum yeşil çayı azaltayım bari dengelensinYesıl çayı da kafeın var ve ben kahve zaten tuketıyorum dıye double olmasın dedım o yuzden ıcmıyorum kıraz sapı hakkında bilgim yok cok gırmedim o işlere emzırdığim için suyuma cubuk tarçın limon atıyorum
+1E sen yirmi günde altı kilo vermişsin, redpanda kotlarına giriyor. Soya desen o zaten normal insanların ideal kilosunda. Vallahi olan bana oluyor galiba
60-61dim. Transfere kadar 71oldu. 86yla doğuma girdim. Ama kilonun çoğunu son 3 4 günde ödemden aldım. Doğum sonrası 68ifalan gördüm. Küvözdeydik uzun süre. Eve çıkınca olan oldu 71den aşağı inemiyorum.Benım hamıle kaldıgım kilo 73 tü 74.6 ıle basladım