- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
HahahaBen bugün iyi gittim gayet, dokuz bin adımımı da attım. akşama da bol sebzeli makarna planlamıştım ama yanlışlıkla rus mantısı aldık(sebze ile uğraşacak halimiz kalmadı). Şimdi eşim 45 dakikadır onu yapıyor mutfakta (yine bir tarif bulmuş, tarif dediği de salçalı kişnişli bir sos yapıp haşlanmış mantıyı sosa bulayacak, o kadar yani).
Bu arada ekim anneleri bizi kendi halimize bırakıp gitti galiba, grubun adını rahat rahat “kasım anneleri tıkınıyor” mu yapsak acaba?
Ben haftalık o kadar adım atıyormuyum acepBen bugün iyi gittim gayet, dokuz bin adımımı da attım. akşama da bol sebzeli makarna planlamıştım ama yanlışlıkla rus mantısı aldık(sebze ile uğraşacak halimiz kalmadı). Şimdi eşim 45 dakikadır onu yapıyor mutfakta (yine bir tarif bulmuş, tarif dediği de salçalı kişnişli bir sos yapıp haşlanmış mantıyı sosa bulayacak, o kadar yani).
Bu arada ekim anneleri bizi kendi halimize bırakıp gitti galiba, grubun adını rahat rahat “kasım anneleri tıkınıyor” mu yapsak acaba?
Hahahaben de bugün bebeyi bırakıp arkadaşımla kahve içmeye çıktım ama kahve içmek yerine pizza yemeyi tercih ettik
Ya phaedra sen nasıl yürüyorsun bu kadar? Ben her yere arabayla gidiyorum
Aynı şeyi düşündüm, kiloları sadece kasım anneleri yazdıBu arada ekim anneleri bizi kendi halimize bırakıp gitti galiba, grubun adını rahat rahat “kasım anneleri tıkınıyor” mu yapsak acaba?
Aynı şeyi düşündüm, kiloları sadece kasım anneleri yazdıhayır bizimki dediğin gibi hep bir kaçamaklı(!)
Ben. Bu hafta daha iyi gideceğime söz verdim bunları beynimden siliyorumtrueliving_ senin mesajını yanıtla dedim ama nedense eklenmedi neyse menüdaşımı bmyle etiketleyeyim ben de
Ben de kendimi ödüllendirdim bugün2 küçük kaçamak ve kuru fasülye pilavla günü kapatıyorum. Gerçi bazı akşamlar buraya yazdıktan sonra portakal yiyorum ama onu da yazmayıver panda diyorum
Aynı şeyi düşündüm, kiloları sadece kasım anneleri yazdıhayır bizimki dediğin gibi hep bir kaçamaklı(!)
Ya çok hevesliydim aslında ama dün iki tabak bulgur pilavı, süt dilimi falan yedim. Hafta ortası gitmiş gibi görünen bi kilo da geri gelmiş sabah baktım hevesim kaçtı hemen bi makarna yaptımBen bugün iyi gittim gayet, dokuz bin adımımı da attım. akşama da bol sebzeli makarna planlamıştım ama yanlışlıkla rus mantısı aldık(sebze ile uğraşacak halimiz kalmadı). Şimdi eşim 45 dakikadır onu yapıyor mutfakta (yine bir tarif bulmuş, tarif dediği de salçalı kişnişli bir sos yapıp haşlanmış mantıyı sosa bulayacak, o kadar yani).
Anladığım kadarıyla bu hafta herkes diyeti bir salmışbu hafta 1-2 kilo aldığıma yemin edebilirim, ispatlarım da ama tartıya çıkmaya korkuyorum
Yarından itibaren tekrar devam etmek lazım. Burada aktif olurum inşşş
Olsun en azından aklımızda zayıflamak var. Giderek daha iradeli davranacağızYa çok hevesliydim aslında ama dün iki tabak bulgur pilavı, süt dilimi falan yedim. Hafta ortası gitmiş gibi görünen bi kilo da geri gelmiş sabah baktım hevesim kaçtı hemen bi makarna yaptımama prolaktin de kilo vermeyi zorlaştırıyormuş galiba, e emzirmenin ne faydası kaldı şimdi hala 83 kiloyum... Sonuç olarak ekim anneleri de tıkınıyor
Aslında bu haftaya kadar fena değildim ama eve devamlı birilerinin gelip gitmesi, yemek yapacak zaman bulamamak falan derken uçtu gittiOlsun en azından aklımızda zayıflamak var. Giderek daha iradeli davranacağız
Hadi inşallahOlsun en azından aklımızda zayıflamak var. Giderek daha iradeli davranacağız
Ya çok hevesliydim aslında ama dün iki tabak bulgur pilavı, süt dilimi falan yedim. Hafta ortası gitmiş gibi görünen bi kilo da geri gelmiş sabah baktım hevesim kaçtı hemen bi makarna yaptımama prolaktin de kilo vermeyi zorlaştırıyormuş galiba, e emzirmenin ne faydası kaldı şimdi hala 83 kiloyum... Sonuç olarak ekim anneleri de tıkınıyor
Aaaa cidden şu grupta tek ben varım galiba gerçekten Kasım annesi olanBu arada çoğumuz aslında ekim annesiyiz cidden
Ekim anneleri birlikte yuvarlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?