- 9 Mart 2023
- 3.483
- 6.180
- 78
Geçici olduğunu sanmıyorum ben bayadır deniyorum biberon ve emziği yok asla tutmuyor mamayla da denedim sağılmış anne sütüylede ikisinde de almadıCanım biz de aynısını yaşıyoruz ya, biberon görünce çocuk deliriyor ağlıyor, ben arada mama veriyordum, günde iki kere falan şimdi imkansız, kilosu eksik kalır diye korkuyorum ne yapacağız yageçici bir şey mi acaba
Bu kadar mı iyi bilmiyorum ama soğuk su iyidir evet
Nohut, badem unu, hindistan cevizi şekeri, hurma özü, ham kakao gibi şeyler alarak sağlıklı beslenme konusundaki kararımı arşa çıkardımŞeylersiz kahvaltı masasından günaydınhazırlamaya fırsat buldum. İnşallah istediğim kadar takılabilirim
Bende daha oturamadım masaya zatenNohut, badem unu, hindistan cevizi şekeri, hurma özü, ham kakao gibi şeyler alarak sağlıklı beslenme konusundaki kararımı arşa çıkardımgelsin mi tarifler?
Gelemedi
Ben ilk uykusuna yatırdım kahvaltı hazırlıyorum kendimeBende daha oturamadım masaya zatenkaka molası verildi
Bende sıcak severimBu kadar mı iyi bilmiyorum ama soğuk su iyidir evetama bil bakalım kim kaynara yakın suyla duş alıyor sıcağın kölesiyim resmen. Soğuk denizden bile nefret ederim ki suya yüzmeye aşık biri olarak
Başarabilen varsa yapsın her banyodan sonra soğuk su ile durulansın. Selülitler bile azalıyor.
Senin bebe bizimkinden de uykucu imişBebe hala uyanmadan anne kahvaltısı saati
Gece uyudu sayılır bizimki. Ama sabah 5ten beri uyanığız. 20 dk molalar hariçAyy herkes kahvaltısını yapmışben hala yapamadım dün gece çok zor geçti sabah 9 da uyandı hala kendisiyle uğraşıyorum inşallah 20 dk uyursa hemen bir şeyler atıştıracağım. Adet oluyorum ya gram iştahım yok sabah kahvesiyle duruyorum
Benim kız dün 3.sıçramaya girdi o kadar huysuz ki normalde hiç böyle değildiGece uyudu sayılır bizimki. Ama sabah 5ten beri uyanığız. 20 dk molalar hariç
Tadı da güzel vallaAra öğün 1 kuru incir ve bu şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?