- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Anne Adayı | Yaş | Deneme | Embriyo Gün | Transfer Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|
| 27 | 3.cü deneme | 5.ci gün çift | 28 Kasım | |
| 26 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 13 Aralık | |
| 40 | 4.cü deneme | 3.cü gün çift | 23 Kasım | |
N nesem35 | 35 | 2.ci deneme | 5.ci gün çift | 9 Kasım | |
| 29 | 3.cü deneme | 5.ci gün | 15 Kasım | |
| 24 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 2 Kasım | |
| 24 | 1.ci deneme | 3.cü gün çift | 17 Ekim | |
| 33 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 20 Kasım | |
D Derinmis | 31 | 1.ci deneme | 3.cü gün çift | 26 Kasım | |
| 28 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 15 Kasım | |
Z Zehra2345 | 25 | 2.ci deneme | 5.ci gün çift | 7 Kasım | |
| 31 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 18 Kasım | |
| 34 | 1.ci deneme | 5.ci gün çift | 1 Kasım | |
R Ruyaaam123 | 30 | 1.ci deneme | 3.cü gün 3embriyo | 24 Kasım | |
S Simgenurr | 31 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 13 Kasım | |
| 28 | 2.ci deneme | 3.cü gün | 31 Ekim | |
M minikooommm | 29 | 1.ci deneme | 3.cü gün | 2 Kasım | |
A alohomoraaa | 31 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 24 Kasım | |
P perisko | 39 | 3.cü deneme | 5.ci gün çift | 3 Kasım | |
F ftmbrr | 38 | 2.ci deneme | 3.cü gün | 1 Kasım | |
E Esra2015 | 32 | 2.ci deneme | 5.ci gün | 5 Aralık | |
M minikbirevhanimi | 33 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 22 Kasım | |
| 28 | 1.ci deneme | 5.ci gün çift | 1 Kasım | |
P Panda34 | 26 | 2.ci deneme | 5.ci gün çift | 29 Kasım | |
L LEYLA_3434 | 39 | 1.ci deneme | 3.ci gün çift | 4 Kasım | |
E Elbaykrks | 24 | 3.cü deneme | 5.ci gün çift | 4 Kasım | |
H heemsiree | 25 | 1.ci deneme | 3.cü gün çift | 1 Kasım | |
| 28 | 1.ci deneme | 5.ci gün çift | 1 Kasım | |
M mira kaya64 | 24 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 3 Kasım | |
B busyk | 25 | 2.ci deneme | 5.ci gün | 6 Kasım | |
| 38 | 2.ci deneme | 5.ci gün Çift | 6 Kasım | |
A aysgl | 26 | 1.ci deneme | 3.cü gün | 10 Kasım | |
E Elif9494 | 29 | 1.ci deneme | 3.cü gün Çift | 10 Kasım | |
H hayatgunces | 27 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 10 Kasım | |
1 1649y | 22 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 25 Aralık | |
E Eylul yagmur | 27 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 12 Kasım | |
| 24 | 4.cü deneme | 3.cü gün Çİft | 6 Kasım | |
| 30 | 3.cü deneme | 5.ci gün Çift | 10 Kasım | |
N Nigarnigar | 30 | 3.cü deneme | 5.ci gün | 9 Kasım | |
| 42 | 4.cü deneme | 3.cü gün Çift | 18 Kasım | |
| 31 | 3.cü deneme | 5.ci gün | 8 Kasım | |
| 30 | 1.ci deneme | 5.ci gün çift | 15 Kasım | |
C cupc | 24 | 2.ci deneme | 5.ci gün | 17 Kasım | |
G gamze9183 | 32 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 15 Kasım | |
| 29 | 2.ci deneme | 5.ci gün | 13 Kasım | |
B Baharibosimsek | 32 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 16 Kasım | |
U ugurbocegi06 | 27 | 2.ci deneme | 5.ci gün | 20 Kasım | |
| 38 | 1.ci deneme | 3.cü gün | 23 Kasım | |
| 26 | 3.cü deneme | 5.ci gün çift | 15 Kasım | |
H Hay8507 | 40 | 5.ci deneme | 3.cü gün çift | 22 Kasım | |
| 33 | 4.cü deneme | 5.ci gün | 4 Aralık | |
N Neva89 | 34 | 1.ci deneme | 4.cü gün | 18 Kasım | |
| 33 | 3.cü deneme | 3.cü gün çift | 23 Kasım | |
P Pervinsn | 27 | 1.ci deneme | 5.ci gün çift | 16 Kasım | |
A aslisss61 | 29 | 1.ci deneme | 5.cü gün çift | 6 Kasım | |
E ellanr | 30 | 2.ci deneme | 3.cü gün | 14 Kasım | |
I Iremsu2700 | 30 | 2.ci deneme | 5.ci gün | 28 Kasım | |
K kasimannesi | 32 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 2 Kasım | |
A Ay Isigi16 | 28 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 27 Kasım | |
S smu | 32 | 4.cü deneme | 5.ci gün | 22 Kasım | |
N nasinp kismet | 35 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 29 Kasım | |
U User5li | 36 | 5.ci gün çift | 18 Kasım | ||
C CNN Kaya | 28 | 1.ci deneme | 5.ci gün çift | 24 Kasım | |
| 33 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 29 Kasım | |
Z ztt | 26 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 25 Kasım | |
| 30 | 1.ci deneme | 5.ci gün | 30 Kasım | |
Raporunuzu devlette mi çıkardınız ?Merhaba hanımlar tüp bebeğe dair bir çok konum var malum buda fırında yep yeni tazecik çıktı
Bi hayli zaman oldu yeni serüvene başlayışım ama niyet ettim ve tüp bebek tedavisine yeniden başlama kararı aldım bu sefer özelde başladım devlet çok yıprattı beni(amacım asla devleti kötülemek değil) ama çok yıprandım....
14.09.2023 itibari ile özel Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tüp Bebek merkezinde tedavime başladım raporlu olarak iğnelerimi kullanmaya başladım pazartesi ilk kontrole gidip olumlu yanıtlar aldım dün gonal-f 375 ml ve cetrotide denen iğneyi vurundum ve bugün saat 10.30 da Dr randevum var ilerleme ne durumda bakıp ona göre yol çizecekler...
Umarım hakkımda ve hakkımızda hayırlı olanı mevlam yaşamayı nasip eder...
Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım
Amin amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerinde hadi bismillahMerhaba Hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim Kımsenın kucagını boş bırakmasın.
Bende ilk adet gunumde randevu alacagım büyük ihtimal ekım ayında tedavı surecım başlıyor..
Evet ama çok uğraştırıcı aşılama yapıldı ise daha önce bazı hastaneler rapor çıkarıyor aşılama raporu oluncaRaporunuzu devlette mi çıkardınız ?
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah vira bismillahben de ekimde başlıyorum hadi hayırlısı
Ben GOP yüzyıl hastanesi murak Keskin'e başladım geçen perşembe ve orada da aşılama üzerine rapor çıkıyor ücretsiz çıkarıyorlar ama başka hastanede kullanım var mı bilmiyorum aşılama kağıdı ile gidiyorsun 1 2 saate rapor elinde ben devlette 3 ay gittim geldim rağor çıkarmak içinGOP medicalpark heyet raporu çıkarabiliyormus onu arastiyorum şuan ama sadece kendi bünyesinde mi kullandırılır bilemiyorm
Burası hepimize güzel umut olsunhayırlı olsun canım .Kalbini ferah tut o ay bu ay :) bende yerimi alayım surada regl olmayı bekliyorum.özelden yazacaktım sana aslında çok önceden ama yazamadım :)
HoşgeldinizBende yerimi almis olayim kizlar, 2 Ekimde ilk randevum var sisli acibademde bakalim baslayacak mi yoksa yumurta gelistirmek icin bekleyecek mi. Gelismeleri yazarim hepimize sans getirsin insallah
Cok tesekkurler amin insallah diyelimHoşgeldinizhakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah zor süreçler ama sonu umut dolu
Ayyyy merhaba hoşgeldinizMerhabalar herkese bende başladım tedavime bugün 3.günüm hayırlısıyla. Gonal f 300 kullanıyorum şuan yanına ekstra olarak coraspirin ve aretewomen vitamin ve 3 günlük kullanacağım bir antibiyotik verdiler.İzmir Dokuz eylül üniversitesinde görüyorum tedavimi.Allah hayırlısıyla herkesin emeğinin karşılığını versin
İlk defa mi tedavi göreceksiniz yoksa benim gibi geçmişiniz var mıCok tesekkurler amin insallah diyelim
Hoşbuldumm inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün rabbimAyyyy merhaba hoşgeldinizhayırlı olsun tedaviniz inşallah burası hepimize çok iyi gelir
Ilk defa tedavi olacagim kaygilarim da var ama mecbur tedavisiz olmaz, yaklasik 2yildir evliyim amh dusuk ve maalesef gecen ay tuplerimin kapali oldugunu ogrendim ( kotu bir hsg cekimiydi ô yuzden ay sonunda tekrar cekeceegim) simdilik durum bu bakalim kismetimizde ne zaman Anne olmak varİlk defa mi tedavi göreceksiniz yoksa benim gibi geçmişiniz var mı
Bende şuan iğne kullanımı sürecindeyim cuma son kontrol nasipse pazartesi yumurta toplama işemi olacak merkezlere göre ve sizin opu sonrası durumunuza bakıyorlar ona göre transfer günü belirliyorlar ben devlette 2 defa donmuş olup adet bekledim oldum rahim kalınlığına bakılıp transfer işlemi olmuştu burası özel ve transfer günü zamanı pazartesi belli olacak inşallahHoşbuldumm inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün rabbimSizede hayırlı olsun inşallah bu denemenizde tutar. Bişey sormak istiyorum size süreç hakkında pek bir fikrim yok ta aykırı durumlar çıkmadığı taktirde Gonal f cetrotide bittikten sonra çatlatma iğnesi sonra opu işlemi oluyor sonra döllendirme ve duruma istinaden transfer sanırım. Ama transfer için adet zamanı mı bekliyor öyle birşeyler gördüm araştırırken ama anlayamadım.
Bende 27 yaşındayım 8 senele oldu bugün evliliğimde hiç gebelik yaşamadım sebepsiz infertilite adı altında bu zaman kadar tedavi görüş nnr olmaya çalıştık ama nasip olmadı devletten özele raporlu geçiş yaptım İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tüp Bebek merkezinde tedaviye başladım şuan Dr takibinde iğneler kullanıyorum dün ve bugün gonal-f 375 ve cetrotide iğnesi vurunuyorumIlk defa tedavi olacagim kaygilarim da var ama mecbur tedavisiz olmaz, yaklasik 2yildir evliyim amh dusuk ve maalesef gecen ay tuplerimin kapali oldugunu ogrendim ( kotu bir hsg cekimiydi ô yuzden ay sonunda tekrar cekeceegim) simdilik durum bu bakalim kismetimizde ne zaman Anne olmak var
Sizin durumunuz nedir, nerde tedavi oluyorsunuz ?
Anladım duruma göre transfer zamanı değişiyor ozaman. Çok teşekkür ederim. Pazartesi haberinizi bekliyoruzBende şuan iğne kullanımı sürecindeyim cuma son kontrol nasipse pazartesi yumurta toplama işemi olacak merkezlere göre ve sizin opu sonrası durumunuza bakıyorlar ona göre transfer günü belirliyorlar ben devlette 2 defa donmuş olup adet bekledim oldum rahim kalınlığına bakılıp transfer işlemi olmuştu burası özel ve transfer günü zamanı pazartesi belli olacak inşallah
Bende 27 yaşındayım 8 senele oldu bugün evliliğimde hiç gebelik yaşamadım sebepsiz infertilite adı altında bu zaman kadar tedavi görüş nnr olmaya çalıştık ama nasip olmadı devletten özele raporlu geçiş yaptım İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tüp Bebek merkezinde tedaviye başladım şuan Dr takibinde iğneler kullanıyorum dün ve bugün gonal-f 375 ve cetrotide iğnesi vurunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?