2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Anneler ben kafamda oturtamadığım bir konuda sizden fikir almak istiyorum, 34. Haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Çok şükür herşeyim çok iyi hamileliğim devam ediyor ciğer geliştiricileri vuruldum 30. Haftada. Doktorum 35. Haftada alalım diyor. Her şey iyi iken neden böyle diyor suyum gelmedi, miktarı güzel. Nst de hiç sancı çıkmıyor tansiyonum da güzel. Nedir yorumunuz?

Hersey iyi görünüyorsa 37. Haftaya kadar beklenebilir diye biliyorum. Benimde bir problemim yoktu hersey yolundaydı doktor 37 yi bekleyecekti ama 35. Haftada kucağımıza aldik bebeklerimizi. Ben dayanamamistim daha fazla . Küvözde kalmadılar .

Devlete mi gidiyorsun özele mi cnm? Bi de sen rahat hissediyor musun? Yani burda 35+6 da da bi arkadasimizin almislardi sezaryene.

Ben de daha dayanamayacak duruma geldim sali günü randevum var artik alın beni diyecegim aglayarak kalkiyorum yataktan

Devlete mi gidiyorsun özele mi cnm? Bi de sen rahat hissediyor musun? Yani burda 35+6 da da bi arkadasimizin almislardi sezaryene.
Özeldeyim ondan mı acaba?
Ben de daha dayanamayacak duruma geldim sali günü randevum var artik alın beni diyecegim aglayarak kalkiyorum yataktan
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Canım benim tabi maşallah bana ama , inan bana doğumunu yaptıktan sonra herşeyin üstesinden gelecek bir güç geliyor Allah tarafından . Zorluğu zor elbette ama biz iki canı karnımızda taşıdık en zoru hamilelik . Doğan büyüyor

Evt hamilelik cok zor cnm zaman bi sekilde geciyor buyüyolar dedigin gibi. Sanirim biraz rahat da olmak gerekiyor herseyi mukemmel yapmak zorunda degiliz. Senin bebisler nasil bu arada kac günlük oldunuz

Evt hamilelik cok zor cnm zaman bi sekilde geciyor buyüyolar dedigin gibi. Sanirim biraz rahat da olmak gerekiyor herseyi mukemmel yapmak zorunda degiliz. Senin bebisler nasil bu arada kac günlük oldunuz
Tabi ki mükemmel olmak zorunda değiliz anne olarak elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz zaten .
Benim bebişler iyiler çok şükür 2 ay 12 Günlük oldular . Oğlan çok sinirli zaptedemiyoruz mutlu olduğu keyif aldığı hiçbirşey yok uğraşıyorum işte

Ciğer geliştirici vurulmuş muydunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…