- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
Nasıl oldun gittin mi doktoraDogum yapan ikiz anneleri bugün sabah ve oglen toplu igne ucu kadar kahve leke geldi acaba doktora gitmeli miyim emin olamadim.
Devam etmedi gitmedim cnm sali günü randevum var. Ama ayaklarim 4-5 gundur kirmizi anlamadim şişlikten mi oluyor? Nette de pek bisey bulamadimNasıl oldun gittin mi doktora
Hersey iyi görünüyorsa 37. Haftaya kadar beklenebilir diye biliyorum. Benimde bir problemim yoktu hersey yolundaydı doktor 37 yi bekleyecekti ama 35. Haftada kucağımıza aldik bebeklerimizi. Ben dayanamamistim daha fazla . Küvözde kalmadılar .Anneler ben kafamda oturtamadığım bir konuda sizden fikir almak istiyorum, 34. Haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Çok şükür herşeyim çok iyi hamileliğim devam ediyor ciğer geliştiricileri vuruldum 30. Haftada. Doktorum 35. Haftada alalım diyor. Her şey iyi iken neden böyle diyor suyum gelmedi, miktarı güzel. Nst de hiç sancı çıkmıyor tansiyonum da güzel. Nedir yorumunuz?
Benim hep kırmızı canım ödemdendir oDevam etmedi gitmedim cnm sali günü randevum var. Ama ayaklarim 4-5 gundur kirmizi anlamadim şişlikten mi oluyor? Nette de pek bisey bulamadim
Devlete mi gidiyorsun özele mi cnm? Bi de sen rahat hissediyor musun? Yani burda 35+6 da da bi arkadasimizin almislardi sezaryene.Anneler ben kafamda oturtamadığım bir konuda sizden fikir almak istiyorum, 34. Haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Çok şükür herşeyim çok iyi hamileliğim devam ediyor ciğer geliştiricileri vuruldum 30. Haftada. Doktorum 35. Haftada alalım diyor. Her şey iyi iken neden böyle diyor suyum gelmedi, miktarı güzel. Nst de hiç sancı çıkmıyor tansiyonum da güzel. Nedir yorumunuz?
Ben de daha dayanamayacak duruma geldim sali günü randevum var artik alın beni diyecegim aglayarak kalkiyorum yataktanHersey iyi görünüyorsa 37. Haftaya kadar beklenebilir diye biliyorum. Benimde bir problemim yoktu hersey yolundaydı doktor 37 yi bekleyecekti ama 35. Haftada kucağımıza aldik bebeklerimizi. Ben dayanamamistim daha fazla . Küvözde kalmadılar .
Özeldeyim ondan mı acaba?Devlete mi gidiyorsun özele mi cnm? Bi de sen rahat hissediyor musun? Yani burda 35+6 da da bi arkadasimizin almislardi sezaryene.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahBen de daha dayanamayacak duruma geldim sali günü randevum var artik alın beni diyecegim aglayarak kalkiyorum yataktan
Çok iyi bile dayandın arkadaşım ben pazartesi 35e giricem aşırı zorlanıyorum 37. Hafta diyo ama dayanabilcek gibi değilimBen de daha dayanamayacak duruma geldim sali günü randevum var artik alın beni diyecegim aglayarak kalkiyorum yataktan
Kiloları ne kadar arkadaşımÖzeldeyim ondan mı acaba?
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Biri yeni 2 oldu biri de 2200Kiloları ne kadar arkadaşım
Acikcasi bazi doktorlar risk almayi sevmiyor saglikli ve kilolari yerindeyse beklemeye hic gerek yok bence.Özeldeyim ondan mı acaba?
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Gercekten öyle ben pazar günü 37 ye giricem cnm artik niye bekliyolar bilmiyorum hersey dogru zamanda iyi guzel olsun ne diyelimÇok iyi bile dayandın arkadaşım ben pazartesi 35e giricem aşırı zorlanıyorum 37. Hafta diyo ama dayanabilcek gibi değilim
Oh maşallah 2yi geçmişler artık vallahi gün saymaktan bende yoruldum...Biri yeni 2 oldu biri de 2200
Ben de zorlanıyorum ellerim ayaklarım kapanmıyor şişlikten ama dayanamayacak raddeye gelmedim henüz.
Canım benim tabi maşallah bana ama , inan bana doğumunu yaptıktan sonra herşeyin üstesinden gelecek bir güç geliyor Allah tarafından . Zorluğu zor elbette ama biz iki canı karnımızda taşıdık en zoru hamilelik . Doğan büyüyorCnm masallah sana ya gercekten bi düzene oturtmak cok önemli benim icin de. Insallah benim de sezaryen sonrasi cabuk toparlanabilirsem birilerine ihtiyac kalmaz. Ben yapı olarak rahat biri degilim mesela kayinvalidemin yaninda veya baskasinin yaninda oyle atletle falan durup gogsumü acamam utanirim. Bu yüzden kafamda deli sorular donüyor.
Evt hamilelik cok zor cnm zaman bi sekilde geciyor buyüyolar dedigin gibi. Sanirim biraz rahat da olmak gerekiyor herseyi mukemmel yapmak zorunda degiliz. Senin bebisler nasil bu arada kac günlük oldunuzCanım benim tabi maşallah bana ama , inan bana doğumunu yaptıktan sonra herşeyin üstesinden gelecek bir güç geliyor Allah tarafından . Zorluğu zor elbette ama biz iki canı karnımızda taşıdık en zoru hamilelik . Doğan büyüyor
Tabi ki mükemmel olmak zorunda değiliz anne olarak elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz zaten .Evt hamilelik cok zor cnm zaman bi sekilde geciyor buyüyolar dedigin gibi. Sanirim biraz rahat da olmak gerekiyor herseyi mukemmel yapmak zorunda degiliz. Senin bebisler nasil bu arada kac günlük oldunuz
Ciğer geliştirici vurulmuş muydunuz acabaIyi geceler hanımlar, normalde yarin icin sezeryan planlanmıştı doktorum.Sabah nts sanci çıkmadı.Kuvozde olmayınca tekrar eve geri döndüm.Aksam 6 gibi suyum geldi bi miktar.Acil sezeryana aldılar.9 bucuk gibi geldi yavrularım.Solunum sıkıntıları varmis.Yogun bakimdalar.Dualarinizi bekliyorum
Evet 30.haftada vurulmustuCiğer geliştirici vurulmuş muydunuz acaba