Geçmiş olsun cnmKolay geçsin inşallah canım bizim 5.günümüz uğraşıyoruz daha nazıyla
TeşekkürlerGeçmiş olsun cnm
Cnm doktorum bana gün vermedi. Gidebildigimiz yere kadar gideceğiz dedi. 34+6 da aniden suyum geldi. Sancı yoktu. Acil sezeryan a aldi doktorum.Dogum yapan ikiz bebek anneleri sancilanip mi gittiniz doguma yoksa önceden sezaryene gün mü verildi
Bana 38+1 e gün verdi doktor. Bana cok gec gibi geldi. Şu an 33+3 üm. Ama kendinden de pek emin degildi sanki. Dedim dururmu o zamana durur dedi sonra uzmanlar degerlendirir sizi arar dedi erkene alirlarsa falan. Cok sinirlerim bozuldu bilmiyorum. Anestezi islemlerini de yaptirdim sizden de ekg istediler mi. Kan idrar verdim bi de.
Ben de hiç konuşmadım gün olarak sancilarim olunca.Yarin kontrole gidince sormayı düşünüyorum.35 ten sonra alir diye düşünüyordum ama 35 tam bayram haftasına geliyor.Bir taraftan sancilarim doktoru uzak ilçeden geldiğim için tedirgin ediyordu.Dogum yapan ikiz bebek anneleri sancilanip mi gittiniz doguma yoksa önceden sezaryene gün mü verildi
Bana 38+1 e gün verdi doktor. Bana cok gec gibi geldi. Şu an 33+3 üm. Ama kendinden de pek emin degildi sanki. Dedim dururmu o zamana durur dedi sonra uzmanlar degerlendirir sizi arar dedi erkene alirlarsa falan. Cok sinirlerim bozuldu bilmiyorum. Anestezi islemlerini de yaptirdim sizden de ekg istediler mi. Kan idrar verdim bi de.
Bnde cuma günü sünnet yaptircm inşallah kızlar. Doktorumuz 5 kg yu geçince yaptırabilirsiniz demişti
Amin canım benim çok teşekkür ederiz Allah hepimize evlatlarımızın nice güzel günlerini görmeyi nasip etsinzor oluyor ya çok ağladı benim oğluşum sesi kısıldı ağlamaktan
Bebişler nasıllar iyileridir inşallah
Dogum yapan ikiz bebek anneleri sancilanip mi gittiniz doguma yoksa önceden sezaryene gün mü verildi
Yani o zaman bazı doktorlar gittigi yere kadar tutuyor anladigim kadarıyla cnm. Bekleyeyim ben de 10 gün sonra yine muayeneye gidcecegim belki netlesir.Cnm doktorum bana gün vermedi. Gidebildigimiz yere kadar gideceğiz dedi. 34+6 da aniden suyum geldi. Sancı yoktu. Acil sezeryan a aldi doktorum.
Hic sorma tam bayram haftasi ve doktorlarin cogu 9 günlük tatile gidiyorlar.Ben de hiç konuşmadım gün olarak sancilarim olunca.Yarin kontrole gidince sormayı düşünüyorum.35 ten sonra alir diye düşünüyordum ama 35 tam bayram haftasına geliyor.Bir taraftan sancilarim doktoru uzak ilçeden geldiğim için tedirgin ediyordu.
Tesekkurler cnm bana 38 bile gec geliyor oglumu 38+3 te dogum yapmistim. Dediginiz hibi gelince doktorun dedigine falan bakmiyor.Ay canım hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden kolayca atlatın inşallah
Ah kıyamam ben ona yaBebişler iyiler valla arada bir atak uğruyor gidiyor sonra nefes alıyoruz evde işler güçler Allaha emanet iki arada bi derede yapmaya çalışıyoruz. Senin yardımcın var mı aileden falan yanına gelebilen? Ya da haftalık temizlik için ben artık yardım alcam baş edilmiyor çünkü bi de büyük kızım var benim. Sırf çamaşır yıkayıp katlamaya bi insan lazım bize
Benim de B Bulut347 gibi 34+6 da suyum geldi, biri makat geliş olduğu için sezeryana alındım. Ben onun doğumunu görüp de feyz alıp hastane çantamı hazırlamıştım kaderimiz de aynı olduDoktorum ikizler için ilk hedef 34 en iyisi 37 derdi ama 38 e girince alırız en geç normal gebelikler için 40 hafta neyse ikizler için de 38 o sonrasında beklememek gerek derdi. Bebekler pek 38 i beklemiyor ya o yüzden duraklamıştır, farklı bir durum gelişirse zaten doktorla irtibat halinde oluyorsun. Bebekler gelcem dedikten sonra kimse tutamıyor onları. Ekg falan ameliyat için istiyorlar rutin. İçini ferah tut
Cnm basla bence artik yavaş yavaş doldurursun icini ben hurc aldim 3 adet onlara aklima geldikce koyuyorum biseyler kendimi yormadan. Bebek kiyafetleri battaniyeleri hazir biberon emzik dezenfekte edip koyacagim ufak tefek seyler kaldiKızlar ben hala çanta hazırlamadım ne zaman hazırlamaya başlamalıyım 31+3üz
Bende hiç yiyememiştim aylarca malesef hala istifralarım devam ediyor sayı olarak azaldı tabi. Kansızlığım oluştu fakat serumla verdiler kan ilaçlarını o çok iyi geldi dert etmeyin bebişlerimiz bizden bir şekilde besleniyorlarİns balık yumurta kuruyemis fln hiç yiyemedim şimdiye kdr herkes ye ye diyip duruyor o bile artık morelimi bozar hala geldi
Ay doğru söylüyorsun daha dezenfekte işleri var bu haftasonu başlıyım yavaştan sanki o valiz hazır olunca doğcaklarmış hemen gibi hissediyorum hazır değilimCnm basla bence artik yavaş yavaş doldurursun icini ben hurc aldim 3 adet onlara aklima geldikce koyuyorum biseyler kendimi yormadan. Bebek kiyafetleri battaniyeleri hazir biberon emzik dezenfekte edip koyacagim ufak tefek seyler kaldi
Sen hurcları hazirla valize atmak 1 dakkalik şeyBende hiç yiyememiştim aylarca malesef hala istifralarım devam ediyor sayı olarak azaldı tabi. Kansızlığım oluştu fakat serumla verdiler kan ilaçlarını o çok iyi geldi dert etmeyin bebişlerimiz bizden bir şekilde besleniyorlar
doğru söylüyorsun daha dezenfekte işleri var bhaftasonu başlıyım yavaştansanki o valiz hazır olunca doğcaklarmış hemen gibi hissediyorum hazır değilim
Bana da 37 ye gün verdi 35 te bi anda suyum geldi. 1 gün öncesinde hiç bir şeyim yoktuDogum yapan ikiz bebek anneleri sancilanip mi gittiniz doguma yoksa önceden sezaryene gün mü verildi
Hayırlısı olsun canım, hiç kendini strese sokma hersey çok güzel oluyor.Merhaba hanımlar,benim yine sancim çıktı ama bu sefer yatirmadi doktor hastaneye.Haftaya da nts sonucuna göre ayin 21 inde almayi düşünüyor.Bayrama kalsınlar istemiyor.Yani 34+5 olmuş oluyor benimkiler.
Hayırlısı olsun zaten 34 bitmiş oluyor nerdeyse sağlıkla kavuşun bebişlerinizeMerhaba hanımlar,benim yine sancim çıktı ama bu sefer yatirmadi doktor hastaneye.Haftaya da nts sonucuna göre ayin 21 inde almayi düşünüyor.Bayrama kalsınlar istemiyor.Yani 34+5 olmuş oluyor benimkiler.
İnşallah o zamana kadar dayanır yavrularımHayırlısı olsun canım, hiç kendini strese sokma hersey çok güzel oluyor.
Kilolari nasil şu an da cnm? Bi de kac tane sancin cikti da karar verildi. Nerdeyse 35 haftalik gayet iyi bence insallah saglikla gelirlerMerhaba hanımlar,benim yine sancim çıktı ama bu sefer yatirmadi doktor hastaneye.Haftaya da nts sonucuna göre ayin 21 inde almayi düşünüyor.Bayrama kalsınlar istemiyor.Yani 34+5 olmuş oluyor benimkiler.
Bebekler küveze girdi mi peki 35 de guzel bi hafta. Ben de bayramda böyle bisey olmasından korkuyorum 9 gün tatil var. Hastanelerde uzman kisi kısıtlı olacakBana da 37 ye gün verdi 35 te bi anda suyum geldi. 1 gün öncesinde hiç bir şeyim yoktu
2 kilo sayilir ikisi de..Benim sancilar değişiyor 40 50 bazen 100 u geçiyor nts de.insallah o güne kadar sabrederlerKilolari nasil şu an da cnm? Bi de kac tane sancin cikti da karar verildi. Nerdeyse 35 haftalik gayet iyi bence insallah saglikla gelirler
Ben de planli olmasını cok istiyorum o yüzden 38. Haftaya gün vermesine moralim bozuldu. Belki biraz geri alır tarihi. Yoksa bunlar ikiz yani tek bebekle cok fark var.2 kilo sayilir ikisi de..Benim sancilar değişiyor 40 50 bazen 100 u geçiyor nts de.insallah o güne kadar sabrederlerBen planlı olmasını istiyorum çünkü diğer türlü anı bi durumda bir buçuk saat sürecek hastaneye ulaşmam.Hayirlisi olsun hakkimizda