- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.586
Calpol kullanıyoruz dün 2 defa yarım yaptım parol fitil verdik , bu gecede fitil kullanırız muhtemelenKıyamam ya agri kesici surup falan kullandın mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calpol kullanıyoruz dün 2 defa yarım yaptım parol fitil verdik , bu gecede fitil kullanırız muhtemelenKıyamam ya agri kesici surup falan kullandın mi?
İnşallah yarına bir seycigi kalmaz kuzunun, oldu da bitti maasslh diyelimCalpol kullanıyoruz dün 2 defa yarım yaptım parol fitil verdik , bu gecede fitil kullanırız muhtemelen
İnşallah canımm teşekkür ederizz sende ne var ne yok nasılsın?İnşallah yarına bir seycigi kalmaz kuzunun, oldu da bitti maasslh diyelim
Iyi miyim kotu muyum bilemiyorum artık ben de sancilarim var ama düzenli değil neyseki.Biraz daha sabreder miniklerim inşallahİnşallah canımm teşekkür ederizz sende ne var ne yok nasılsın?
Geçmiş olsun, maşAllah Sağlıkla büyüsün kuzuKızlarr biz sünnetimizide oldukk Sizler nasılsınız, ?
Cok iyi yapmissiniz cnm sonradan zor oluyor. Allah damatligini da göstersinKızlarr biz sünnetimizide oldukk Sizler nasılsınız, ?
Siz ne durumdasiniz cnm zorlaniyor musun emzirme uyutma. Mama takviyesi yapıyor musunMaşallah maşallah sağlıkla büyüsün. Biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz. 40. Çıkınca senin gibi bizde inşallah yaptıracağız.
Sıkıntı olmuyor merak etme ben 6 ay kustum artik kusmaktan bitap düşmüstüm kanim cok eksildi iyi beslenemedim ama bebisler etkilenmedi bu durumdanMaşallah kızlar ikiz gebelik olmasına rağmen kilo çok almamissiniz tek gebelikte 30 kilo alan arkadaşlarım var ama fark ettiğim ikizlerde daha fazla şişlik oluyor bide daha erken haftalarda acaba sebebi ne ki şuan 12. Hftadayim hiç kilo almadım bulantidan ne iştah var ne bişi ama tuzlu seyler cok iyi geliyor acaba bu sonraki haftalarda sıkıntı olur mu
İns balık yumurta kuruyemis fln hiç yiyemedim şimdiye kdr herkes ye ye diyip duruyor o bile artık morelimi bozar hala geldiSıkıntı olmuyor merak etme ben 6 ay kustum artik kusmaktan bitap düşmüstüm kanim cok eksildi iyi beslenemedim ama bebisler etkilenmedi bu durumdan
Sabrederler inşallah kolay doğumlar nasip olsun Allah’ın izniyleIyi miyim kotu muyum bilemiyorum artık ben de sancilarim var ama düzenli değil neyseki.Biraz daha sabreder miniklerim inşallah
Geçmiş olsun, maşAllah Sağlıkla büyüsün kuzu
Teşekkürler canlarCok iyi yapmissiniz cnm sonradan zor oluyor. Allah damatligini da göstersin
Evet onun fiyatı cok uygun zaten 160 tl falandıBirleştirme aparatı ni da aldınız mi
Öncelikle hayırlı olsun, bende böyle bir şikayet olmadı.Merhaba kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim,biz 9+3 teyit 3-4 gündür omuz ağrım var gelip gidiyor sizde de bunu yaşayan oldu mu acaba
Maşallah çok güzel kiloda doğmuşlar, gözünüz aydın sağlıkla güzelliklerle büyütün insallahCanım doktorum epidural yaptı. Ultrason kiloları birinde tuttu 2700 demisti Ultrason da. Kızımız doğduğunda 2680 , oğlumuz 3380 doğdu
Oo hayırlı uğurlu olsun Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin bizimkiler minik doğdular ama iyi toparladılar çok şükür, doktor biraz daha toparlasınlar ama çok da hareketlenmeden yaptırın dedi. 3. Ay kontrolünde soracağız bakalım insallah onay alırız bir an önce yaptıralım istiyoruz.Teşekkür ederiz canım. Dün oldu oğlum sünnetini , iğne ile o bölge uyuşturuldu lazer yöntemiyle kesim yapıldı . 40 çıktı geçen hafta hemen havalar tam ısınmadan , çocukta bilmez diye erkenden yaptırdık. Dün çok ağladı yavrum sesi kısıldı ağlamaktan bugün çok şükür daha iyi ama yine çiş yaptıkca kıvranıyor .
Teşekkür ederiz canım benim, Allah kolaylık versin kolaylıkla çıksın 40’ınız
Amin canım benim çok teşekkür ederiz Allah hepimize evlatlarımızın nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin zor oluyor ya çok ağladı benim oğluşum sesi kısıldı ağlamaktanOo hayırlı uğurlu olsun Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin bizimkiler minik doğdular ama iyi toparladılar çok şükür, doktor biraz daha toparlasınlar ama çok da hareketlenmeden yaptırın dedi. 3. Ay kontrolünde soracağız bakalım insallah onay alırız bir an önce yaptıralım istiyoruz.
Kolay geçsin inşallah canım bizim 5.günümüz uğraşıyoruz daha nazıylaBnde cuma günü sünnet yaptircm inşallah kızlar. Doktorumuz 5 kg yu geçince yaptırabilirsiniz demişti