- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.802
Maşallah tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahHer şeyi tek yani bebeklern arasında zar yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahHer şeyi tek yani bebeklern arasında zar yok
Bi çoğu ikili testi yapmiyor. Özelde takipli doktorum biz çogul gebelikte de yapiyoruz demisti. Ben istemedim. Fetal dna da isteyen anneler oluyor demisti, onu da istemedik. Sadece sirt açikligi testi varmis, üçlü taramanin icinde bundan dolayi üçlü testi yaptirdik, o da ikiz olmamiza ragmen normal ciktiİyi akşamlar ikiz anneleri bir sorum olucam doktorum ikili test yaptırma doğru sonuç vermiyor istiyorsan ucretli fetal DNA testi var dedi aranızda yaptıran var mi
Canım fetal dna bizde yaptirmadikİyi akşamlar ikiz anneleri bir sorum olucam doktorum ikili test yaptırma doğru sonuç vermiyor istiyorsan ucretli fetal DNA testi var dedi aranızda yaptıran var mi
Canım ödem oluşuyor, varisin varmi oda çok ağrı yapar. Benimde çok ağrılarım vardi varis çorabı kullanıyorum geçti şükür. Doktorunla Bi görüş mutlaka,Slm kizlar ben bir kac gündur cok zorlaniyorum hissediyorum zorlandigimi ayaklarimda sıstı uatsam bile kalktigimda şiş. Ama tabi ayakta dursam biraz daha fazla şişiyor. Dün aksam yemeginden sonra birden burnum kanamaya başladi baya korktum. Sonra internetten normal oldugunu okudum ama bence vucud zorlandigi icin oldu tansiyonumda normaldi. 35 -36 haftaya gidenler sizler naaptiniz son haftalar cok zorlandiniz mi. Ben daha 31+3 üm
selamlar bizde ikili testte yaptırmadık fetal DNA'da çünkü ona da kesin olmayabilir dedi doktorumuz ikizlerde. Yalnızca detaylı ultrasona girdikİyi akşamlar ikiz anneleri bir sorum olucam doktorum ikili test yaptırma doğru sonuç vermiyor istiyorsan ucretli fetal DNA testi var dedi aranızda yaptıran var mi
Dun aksam çıktım doktor bir gün daha tutacaktı
Maddi olarak sizi zorlamayacaksa yaptırın bence.Ben yaptırdım.Ikili teste göre daha güvenilir tabiki %100 kesinligi yok.Ayrintili için bile doktor kagit imzalatti kesinligi olmadığına dair bilgilendirildi diye.İyi akşamlar ikiz anneleri bir sorum olucam doktorum ikili test yaptırma doğru sonuç vermiyor istiyorsan ucretli fetal DNA testi var dedi aranızda yaptıran var mi
durucak durucak minikler Allahın izniyleDun aksam çıktım doktor bir gün daha tutacaktı
ama oğlum var diye çıkmak istedim acikcasi..Bundan sonrası da nasip kısmet dedim.Kimisinin sancısı 20.haftalarda başlıyor 30.haftalari geçiyor.Kendimi birkaç hafta daha durmaları için motive ediyorum
Varisim var cnm sanirim etkiliyor doktor şu an a kadar varis corabiyla alakali bisey demedi. Sana gün verdiler mi sezaryan icin bana doktorun biri 38. haftada alirim demisti ama 38 e giden ikiz cok az sanirimCanım ödem oluşuyor, varisin varmi oda çok ağrı yapar. Benimde çok ağrılarım vardi varis çorabı kullanıyorum geçti şükür. Doktorunla Bi görüş mutlaka,
Bizde 34+6 olduk bu gün az kaldı artık şükür inşallah kavuşacağız
Bklim bı dusuneyim ikiz olunca ozeldeki muayebe ücreti bile farklı bn hocanın özel muayenesinde devam ediyorum erzurumdayim secenek çok az onda bile ikiz diye iki kat ücret biraz sonrasında düşünüyorum erken dönem öğrenmek iyi olacak olsa bir dakka düşünmem yaptırırım ama zaten doğumla öğrenmekle fark yokMaddi olarak sizi zorlamayacaksa yaptırın bence.Ben yaptırdım.Ikili teste göre daha güvenilir tabiki %100 kesinligi yok.Ayrintili için bile doktor kagit imzalatti kesinligi olmadığına dair bilgilendirildi d
Canım yakında kontrole gitmeyeceksin arayıp sor mutlaka şişlik ve varis için.Varisim var cnm sanirim etkiliyor doktor şu an a kadar varis corabiyla alakali bisey demedi. Sana gün verdiler mi sezaryan icin bana doktorun biri 38. haftada alirim demisti ama 38 e giden ikiz cok az sanirim
Evet maalesef iki kat ücret istiyorlar.Ben arastirma hastanesine bir doçente gidiyorum.200 kusur ödemesi var.Kuvoz ihtiyacı için arastirma hastanesini seçmiştim.Mesela gecen hastanede kaldım.Hemen pediyatriye haber verildi mi diye soruyor hoca yer bulunması için.Tabi orda tekrar sordular.ikili yaptırdın mi ayrıntılı da sorun var miydi?Bklim bı dusuneyim ikiz olunca ozeldeki muayebe ücreti bile farklı bn hocanın özel muayenesinde devam ediyorum erzurumdayim secenek çok az onda bile ikiz diye iki kat ücret biraz sonrasında düşünüyorum erken dönem öğrenmek iyi olacak olsa bir dakka düşünmem yaptırırım ama zaten doğumla öğrenmekle fark yok
Hadi haberdar et bizi de cnm evt 35 haftadan sonra küveze de girmiyolar büyük ihtimal. Doktor tlfla hizmet vermiyor cnm ben hem ozelde hem devlette takibimi yapitoryorum ama ozeldeki pek onda dogum yapmami istemiyor gibi ben de kansizlik oldugu icin risk almak istemiyor.Canım yakında kontrole gitmeyeceksin arayıp sor mutlaka şişlik ve varis için.
Yarın kontrole gideceğim büyük ihtimal tarih verir diye düşünüyorum. Daha önceki kontrollerde 35e kadar gitse bizim için iyi diyordu. Yarın 35 e giriyorum
Nasıl yani arastirma hastanesinde ücretli secenek var mi hangi hastanede. Keske burda da olsa ya 200 tl de cok uygunmuş üstelik.Evet maalesef iki kat ücret istiyorlar.Ben arastirma hastanesine bir doçente gidiyorum.200 kusur ödemesi var.Kuvoz ihtiyacı için arastirma hastanesini seçmiştim.Mesela gecen hastanede kaldım.Hemen pediyatriye haber verildi mi diye soruyor hoca yer bulunması için.Tabi orda tekrar sordular.ikili yaptırdın mi ayrıntılı da sorun var miydi?
Özel öğretim görevlisi olarak alıyorum randevuda 266 liraNasıl yani arastirma hastanesinde ücretli secenek var mi hangi hastanede. Keske burda da olsa ya 200 tl de cok uygunmuş üstelik.
Mhrs den mi aliyorsun cnm. Biraz bilgi verirmisin acaba her hastanede var midir.Özel öğretim görevlisi olarak alıyorum randevuda 266 lira
Erzurum'da öyle sabah erkenden gidip hocalara muayene olmak istiyorsunuz vezneden sıra alıp parasını ödüyorsunuz bnm gittiğim hocanın muayenesi var o yüzden fazla veriyorum ama doğum gene üniversitede olyyorMhrs den mi aliyorsun cnm. Biraz bilgi verirmisin acaba her hastanede var midir.