- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.802
1600 leede görmüş o zaman,benim doktorum bi hafta sonraya randevu verdi12. Günü gittim keseleri gördü. 6 haftalikti. 8. Hafta gittiğimde duyduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1600 leede görmüş o zaman,benim doktorum bi hafta sonraya randevu verdi12. Günü gittim keseleri gördü. 6 haftalikti. 8. Hafta gittiğimde duyduk
Bu defa da emzirdiğin için yiyip içemiyorsun herşeyiMidem o kadar yukari sıkıştiki cnm doya doya su bile icemiyorum agzima geri cikiyor. Diyorum bi dogum yapayim iceeckler sular yiycekler hepsini doya doya yiyip icicem
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah1600 leede görmüş o zaman,benim doktorum bi hafta sonraya randevu verdi
Canım yaptırmayı istediğin yere bir sor belki prematüre yapıyorlardır.Selamlar kızlar acaba ikizler için hastane çıkışı prematüre yaptıran var mı isimli istiyorum ama normal var sanırım hep onlarda büyük gelirler diye çekiniyorum
gelmezler gelmezler annesi bizde hayırlısıyla sizin haftaları görebilsek rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı 26-27lerde hatırlıyor musunCanım yaptırmayı istediğin yere bir sor belki prematüre yapıyorlardır.
Bende yaptırdım ama hastane çıkışı gibi büyüklüğü
Erken gelmezlerse giydirebilirim inşallah
Insallah insallah hayirlisiylagelmezler gelmezler annesi bizde hayırlısıyla sizin haftaları görebilsek rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı 26-27lerde hatırlıyor musun
Valla cnm insallah yalanci sancilardir bugün beni de resmen bagirtti. Sonra gecti. Alismistim hafif olmasina bu sfeerki biraz daha fazlaydiKızlar yalanci sanci nasıl bir şey?Karnımın sol alt bölgesine kramp gibi bir ağrı giriyor,kimildatmiyor
Ben oğlumda bir tek normal doğum sancısı çektim o da regl sancisi gibiydi.Bu kramp gibi bir ağrı o şekilde mi oluyor bilmiyorum.Valla cnm insallah yalanci sancilardir bugün beni de resmen bagirtti. Sonra gecti. Alismistim hafif olmasina bu sfeerki biraz daha fazlaydi
Ikiz gebelik her türlü farkli yani ben de daha önce bi gebelik yaşadim ama bu cok farkli. Bazen baski cok oluyor bazen dedigin gibi kimildayamiyorsun kasılma oluyor. Bazende sanci. Her türlü korkuyor insan.Ben oğlumda bir tek normal doğum sancısı çektim o da regl sancisi gibiydi.Bu kramp gibi bir ağrı o şekilde mi oluyor bilmiyorum.
benim 28 dendi bugünInsallah insallah hayirlisiyla
38lerdeydi canım
eğer sıkıntı yoksa söylemiyorlar canım içini ferah tutRahim agzi uzunlugunu bana hic bi doktor söylemedi ya ne devlet ne özel. Siz mi soruyorsunuz? Bir de bugün cok fazla sancim oldu kızĺar bu arada korkuyorum böyle olunca sizin de oluyor mu daha 28+4 teyim.
Yok canım rutin muayenede bakıp herseferinde söylüyorRahim agzi uzunlugunu bana hic bi doktor söylemedi ya ne devlet ne özel. Siz mi soruyorsunuz? Bir de bugün cok fazla sancim oldu kızĺar bu arada korkuyorum böyle olunca sizin de oluyor mu daha 28+4 teyim.
Canım hayirli olsun. ikinci el satanlara da bakabilirsin ama inşallah gerek kalmaz 37lerde doğum yaparız. Ben şuan 32 deyim ve zorlanıyorum. Alışveriş yıkama ütüleme valiz hazırlığını 30 haftada hazır hale getirin.Doğum yapan anneler sağlıkla büyütün yavrularınızı ınsAllah darısı bıze olsun bende 20+3 ıkız beklıyorum alısverıse ufaktan başlayacağım.süt sağma pompası sartmı şart ıse manuel mı elektrıklı mı onerıyosunuz bıde Hangı marka almalıyız avent dusunuyorum ama pahalı bayagı ya
InsAllah canım gerek kalmaz dedıgın gıbı bakalım söyle bı 26-27 lere bı gelelım de netlesır bıraz bazı şeyler daha zaten ortada bıseylerı yokCanım hayirli olsun. ikinci el satanlara da bakabilirsin ama inşallah gerek kalmaz 37lerde doğum yaparız. Ben şuan 32 deyim ve zorlanıyorum. Alışveriş yıkama ütüleme valiz hazırlığını 30 haftada hazır hale getirin.
İsimli yaptırdım normal olanından , çok büyük olmadıSelamlar kızlar acaba ikizler için hastane çıkışı prematüre yaptıran var mı isimli istiyorum ama normal var sanırım hep onlarda büyük gelirler diye çekiniyorum
Aaa normal yaptıralım o zaman ilk gebeliğim tecrübesizim o konulardaİsimli yaptırdım normal olanından , çok büyük olmadı
Ben de almadim süt sagma makinesi ilk dogumumda gerek kalmamisti ama ne olur simdi bilmiyorum. Ben de arada kaldim ihtiyac hasil olmadikca simdilik almayacagim.Doğum yapan anneler sağlıkla büyütün yavrularınızı ınsAllah darısı bıze olsun bende 20+3 ıkız beklıyorum alısverıse ufaktan başlayacağım.süt sağma pompası sartmı şart ıse manuel mı elektrıklı mı onerıyosunuz bıde Hangı marka almalıyız avent dusunuyorum ama pahalı bayagı ya