2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Evet planlı sezaryenle doğum yaptım. Aslında daha dururdular bir tarih erteledik ikinciyi teklif etmedim. Sıkılıyor insan bir noktadan sonra. Sancı, kasılma, su gelmesi yaşamadım. Çok şükür 🤲 darısı sana inşallah
Evet ya göbek de baya büyümüştür kaç kilo almıştınız

Bende de hala o duygu var sanırım aramızda 1 hafta var. Çift yumurta mı sizinki
Maalesef doktorum bunu söylemek için erken dedi. 😕 randevu vermiş 12. Haftaya ama o zaman da çok geç diye düşünüyorum. Sizce de ikiz gebelikler daha sık takip edilmemeli mi. Siz nasıl besleniyorsunuz. Herhangi bir vitamin takviyesi alıyormusunuz merak ettim.

Maalesef doktorum bunu söylemek için erken dedi. 😕 randevu vermiş 12. Haftaya ama o zaman da çok geç diye düşünüyorum. Sizce de ikiz gebelikler daha sık takip edilmemeli mi. Siz nasıl besleniyorsunuz. Herhangi bir vitamin takviyesi alıyormusunuz merak ettim.
Doktorunuz herhangi bir risk görmemiştir
Riskli bir durumda her gün bile kontrole cagirilabiliyor
İlk haftalarda zaten sadece düşük riski var, iğneleri ilaçları düzenli kullanırsanız bir sorun olmaz Allahın izniyle
Vitamin takviyelerine de 14-16 haftalarda başlanıyor kalsiyum magnezyum demir d vitamini falan
O zamana kadar folik asit tek başına yeterli oluyor

Doktorunuz herhangi bir risk görmemiştir
Riskli bir durumda her gün bile kontrole cagirilabiliyor
İlk haftalarda zaten sadece düşük riski var, iğneleri ilaçları düzenli kullanırsanız bir sorun olmaz Allahın izniyle
Vitamin takviyelerine de 14-16 haftalarda başlanıyor kalsiyum magnezyum demir d vitamini falan
O zamana kadar folik asit tek başına yeterli oluyor

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben yurtdışında yaşıyorum. Herhangi bir iğne falan vermedi. Sadece ikiz gebelik çok riskli diye söylenip durdu doktorum. Daha önce düşük yaptım. İlk doktor 12. Haftaya kadar progestan fitil kullanman gerekiyor demişti. Bu doktorum gerek yok kullanma dedi. Neye inanacağımı şaşırdım

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben yurtdışında yaşıyorum. Herhangi bir iğne falan vermedi. Sadece ikiz gebelik çok riskli diye söylenip durdu doktorum. Daha önce düşük yaptım. İlk doktor 12. Haftaya kadar progestan fitil kullanman gerekiyor demişti. Bu doktorum gerek yok kullanma dedi. Neye inanacağımı şaşırdım
Yurtdisinda gebelikleri doğal akışına bırakıyorlar anladığım kadarıyla
Başka bir doktora gitme imkanınız varsa değerlendirin

Nasıl belli değil ki iki kese varsa ayrı yumurta oluyor ultrason görüntüsünde görmüşsünüzdür zaten. Ben de vitamin ilacı kullanıyorum sadece doktorun verdiği

Hoşbuldum arkadaşlar. Benim de tuhaf bir şekilde bugün mide bulantılarım kesildi. Bugün istediğim herşeyi yemek istiyorum. Ama maalesef tükürüğümü hala yutamıyorum çok afedersiniz. Acaba ultrason görüntüsü atsam tahmin edebilecek arkadaşlar var mı. Benim içinde?

Selamlar 6+4te ikiz gebelik olduğunu öğrendim şokumu atamıyorum siz neler yapıyorsunuz ikiz anneleri🫶🏼
2021 ikiz annesiyim 😁 noscumla aramızda 3 hafta kadar var . Her şeyi iki ile çarpacaksınız yorgunluğunuda sevgisinide keyfinide. ☺️ Ama büyüdükçe biraz daha kolaylaşıyor . Hastalık vs yoksa gayet eğleniyoruz artık 🥰

Hoşbuldum arkadaşlar. Benim de tuhaf bir şekilde bugün mide bulantılarım kesildi. Bugün istediğim herşeyi yemek istiyorum. Ama maalesef tükürüğümü hala yutamıyorum çok afedersiniz. Acaba ultrason görüntüsü atsam tahmin edebilecek arkadaşlar var mı. Benim içinde?
At bakalım ultrason görüntüsünden çıkarım yapalım

Selamlar 6+4te ikiz gebelik olduğunu öğrendim şokumu atamıyorum siz neler yapıyorsunuz ikiz anneleri🫶🏼
Merhaba bende ikiz bebek annesiyim inşallah ☺️ konu başlığını yeni gördüm. Şuan 6+3 gebeyim. Mide bulantılarım başladı, bel ve kasık ağrılarım oluyor. Sizde belirtiler nasıl acaba? Henüz kalp atışlarını duymadık inşallah herşey güzel ilerler 🌼

Merhaba bende ikiz bebek annesiyim inşallah ☺️ konu başlığını yeni gördüm. Şuan 6+3 gebeyim. Mide bulantılarım başladı, bel ve kasık ağrılarım oluyor. Sizde belirtiler nasıl acaba? Henüz kalp atışlarını duymadık inşallah herşey güzel ilerler 🌼
Canım benimde 6+4 . Bende ikiz bekliyorum. Bugün kalp atışı için gittim ikiz olduğunu öğrendim iki hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedim doktor 🥰🥰🥰

Bende buraya yazmak istedim.Nasip olur mu acaba😍hayali bile güzel 😌

Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsiin hepinize kızlar. Minikleriinizi sağlıkla mutlulukla alın kucaklarınıza
Bizim gibi bekleyişte olanları da dualarınızda katarsanız çok sevinirim:dua::KK200:
Rabb'im isteyen herkese versin inslaalh 🙏🥰

X